Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2007 13:15 - БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ
Автор: kavhanat Категория: Технологии   
Прочетен: 22263 Коментари: 42 Гласове:
2



КАЗВАМ СЕ МИКО ВЪЛЧЕВ, от стар чорбаджийски род, син съм на царски офицер , и АВТОР НА --БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ---СЪСТОЯЩА СЕ ОТ ТЕТРАЛОГИЯТА:"ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ", "ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ" ,"БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА" И "ПЪТЯТ", ТЕЗИ КНИГИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ "НОВО УЧЕНИЕ", НАМИРАЩО ОСНОВАНИЕ В РАСОВАТА ЧИСТОТА И СТРЕМЕЖА КЪМ НЕЯ, ЗАЩОТО ПОРАДИ СМЕСВАНЕ С НИЗШИТЕ РАСИ БЕЛИТЕ ХОРА СА ЗАМЕНИЛИ СТРЕМЕЖА СИ КЪМ ДУХОВНОТО ВИЗВИСЯВАНЕ И ПОЧИТТА КЪМ НРАВСТВЕНИТЕ УСТОИ НА АРИЙСКАТА РАСА, НИЙ БЯХМЕ ПОСЛЕДЕН КАТАЛИЗАТОР ПОСЛЕДНАТА ВЪЛНА КОННИ НАРОДИ, КОИТО ИЗТРЪГНАХМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЛЕМЕНА, ОТ ОТРОВНОТО БЛАТО НА ВСЕРАЗВРАЩАВАЩАТА РАЗПУСТНАТОСТ И РАСОВО НЕХАЙСТВО НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ,КРАЙНО РАЗЛОЖЕНА ,ОТ ДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ И МЕЛЕСИЗИРАЩИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ДОНЕСЕНИ, ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО НА ВЪЛНАТА НА НАЙ-НИЗШАТА КЛАСА ,ОТ ПОДАНИЦИТЕ НА РИМ, И ОТ НИЗШИТЕ НАРОДИ НА ЮГА И ЮГО-ИЗТОКА, БЯСНО МРАЗЕЩИ АРИЙСКАТА РАСА!!! НИЕ КОННИТЕ НАРОДИ ,БЯХМЕ В ОСНОВАТА НА БЛАГОТВОРНОТО ДУХОВНО ВЪЗВИСЯВАНЕ НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО,НИЕ ДОНЕСОХМЕ С НАШИТЕ КОНЕ БЪРЗИ ,РЕДЪТ И СВОБОДАТА В ЕВРОПА ,РЕДЪТ, КОЙТО ДНЕС БЕ ПРЕВЪРНАТ, ОТ ЕВРЕЙСКОМАСОНСКАТА ШАЙКА ГРАБИТЕЛИ В БЕЗРЕДИЕ А СВОБОДАТА В СЛОБОДИЯ!!!
Мико Вълчев-Кавханът ювиги Болг



Гласувай:
2




1. анонимен - тцтцтцтцтцтц
09.05.2007 13:43
вече и тук цьфнаха някакви субекти с неясен психо статус....................та относно бла бла бла глупостите които се опитваш да насаждаш тук и ясните ти Фашистки вьзгледи неразбрах от коя раса точно произлизаш ти ............... вземи прочети ама не между редовете историята и разбери точно от кьде произлизат бьлгарските корени и направи услуга на себе си и на другите и си намери някакво смислено занимание ,а не да пишеш простотии и празни приказки............ и по вьзможност колкото по малко четеш книгата на своя вожд а именно "Моята борба" толкова по добре за теб иначе и наи добрите психиатри не могат да те оправят.....................
цитирай
2. анонимен - Добре дошъл, Мики!! Всеки има право ...
09.05.2007 14:32
Добре дошъл, Мики!! Всеки има право да си изложи каузата. Дали някой я харесва или не, си е ногова работа. Но когато даваш категорични съвети, излизай с името си! Достойните хора постъпват така. аз също не съм съгласен с някои неща, но този човек го познавам много добре и мога да кажа, че е от най-честните хора, които съм срещал! Той вярва в това което прави, а не го прави конюнктурно. Познавам го повече от 30 години и мога да се закълна, че е приятел, който никога няма да те остави в беда и ще ти се притече на помощ тогава, когато другите са дезертирали. И че има право на убеждения, както всеки един от нас! Пак повтарям: на някои ще им допадне, на други - със сигурност не! Който не харесва тези неща - да ги опровергава..това си е негово право. Но не се нахвърляйте на човек, когото не познавате! И то анонимно! Това е подло!!!
цитирай
3. fiildi - БРАВО
09.05.2007 14:34
ТИ СИ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН
цитирай
4. анонимен - ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ
09.05.2007 20:42
из "Основи на Българската расова теория"
автор Мико Вълчев
Дълбоките расови анализи на учените изследователи на Азия, там където историци и географи обясняват като зана на разпространение на монголоиди, и сега забележете: откритията на двама големи учени Гинзбург и Трофимов, защото се отнася точно до местностите от които ние българите идваме, според формалната история “НАСЕЛЕНИЕТО НА ПАМИР В ЕПОХАТА НА БРОНЗА Е БИЛО СЪЩО КАКТО И В ЦЯЛА АЗИЯ ЕДНОРОД НО И БЕЗ МОНГОЛОИДЕН ПРИМЕС. ОСНОВНИЯ АНТРО ПОЛОГИЧЕН ВИД ОТ СЕДМОРЕЧИЕТО (ОСУНИТЕ) И В АРЕАЛА НА ТЯН-ШАН ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЕВРОПЕИДНА РАСА”. Колкото до хуните, чиято основна група които се състояла от българското племе хуногундури, наричани бели хуни, при тях тъмните коси са се считали за ненормално явление. Северния расов тип лесно се улавя по изображенията върху монетите на хунските царе, но още по значително е че хунорите след смъртта на Кан ювиги Атила тоест хуните (българите) евталити се отделят и се заселват в земите на днешна България, и още забележете лицата на нашите царе от икони и фрески, между тях няма нито един с монголоидни черти. Ние по често трябва да се обръщаме към нашите учени изследователи които ни насочват към китайските ръкописи (Пътят на България от Д. Съсълов), които ни съобщават, че представителите на андроновската култура били светлопигментирани дин-лини. ОСВЕН ТОВА, ЗАПОМНЕТЕ ГО, “В НАСЕЛЕНИЕТО НА ПАМИР МОНГОЛОИДНА ПРИМЕС ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ Е ОТКРИТА. ЕВРОПЕИДНИЯ ТИП В Средноазиатското Междуречие добре се проследява по кранологически те (кранология-измирване на черепа) материали открити до този момент съвпадат с черепите открити в погребенията на територията на днещна България, Македония, Тракия и Западните покрайнини, а също така и при днешните народи на Западен Памир.
Сериозния наплив на монголоидна кръв в Средна Азия започва чак в средата на ХІІІ век от н. е, Българите обаче много преди това вече са се заселили в Европа, на Балканите, Бавария и Северна Италия. ................ Даже онези учени магарета от БАН знаят ,че българите идват от планинте Памир и Хиндакуш.
цитирай
5. анонимен - Не са само в Северна Италия. Алце...
09.05.2007 20:52
Не са само в Северна Италия. Алцековите българи се заселват в днешна Калабрия и Кампаня, където все още има имена като Котраго и Алцеко, а в Кампаня има връх Булгерия.
цитирай
6. анонимен - За расовото възпитание на българчетата
09.05.2007 21:03
Руската Академия на Науките казва следното : "2000 години преди новата ера, от планините Памир и Хиндакуш в долините на Индия се втурват арийските пламена и я завладяват ,там под законите на жестока расова детерминация успяват да създадат основите на арийската цивилизация ,чиито наследници сме и ние днешните българи (НЕЗАВИСИМО, КОЛКО Е ОТРОВЕНО СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИНА, ОТ ЩЕПАТА НЕГРАМОТНИ ХОЛИВУДСКИ ЕВРЕИ И ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ СЛУГИ)"
“За самобитност в културата на монголоидната раса и дума не може да става въобще, предвид това, че тя добила самостоятелно историческо значение сравнително скоро. И поради това за някакво въздействие на монголската култура върху европейската менталност не само, че е немислимо да се говори, но си е едно нахалство, защото никъде в древността не присъства думата “монгол”. Нито в песните ни, нито в сказанията, нито в преданията, нито в легендите ни.
Едно от главните утвърждения на расовата теория, повдигнат още от граф Жозеф-Артур де Гобино, се състои, в това че подемът на всяка истирически значима цивилизация произлиза вследствие от прилива на свежата културотво ряща кръв на арийската, нордическата раса в социалния организъм на обществото. Втората половина на на ІІ хилядолетие преди н.е. е бурна в развитието на историята на Стария свят; това е времето на завоювания от хиксосите Египет, с които е свързано развитието в долината на Нил коневъдство, в завоювания то арийците хиксоси Египет и утвърдилата се ХVІІІ династия на египетските Царе, изкуството добило висш разцвет; в Предна Азия първата поява на индоарийците в царство Митания е свързано с разпространението на коневъдството и бойните колесници, станали военна новост във войските на Вавилон при каситската династия (каситите са арийски народ завладял Вавилония и я управлявал близо 600 години); в Мала Азия това е епохата на възход на Хетското царство, с неговата ярко изразена арийска култура, където за първи път в Древния Изток се утвърждава култа към огъня; в Гърция това е времето на създадената от ахейците Микенска цивилизация. Разпростране нието на индоарийските народи според техните езици свидителства за единен произход, систематическите и дълбоко сакралните черти и сходства в религиите и културата, социалната и политическата организация, държавност и начина на живот на индоиранските и индоарийските народи в зарята на тяхната писмена история, и тяхното общо название, свидетелства за общност на предците на индоевропейските народи. Например Болг-Ариите. Индоарийското, индоиранс кото, индоевропейското единство се явява, следователно, езиков артефакт, и представлява реално историческо цяло, съществуващо в определен период на една територия. В резултат на държавно и социално развитие в този период започнало разпространени ето на арийските племена на други територии. Арийския проблем е комплексен, но по своето съдържание той се явява преди всичко исторически проблем. При народите обхващащи териториите на пътя на “великото преселение на народите” не е отбелязана никаква монгорлска примес. Сред тези народи наричани от историците “варвари” и “вандали” заемащи западната част на този ареал всички са се отличавали със светли коси, така че даже и за минимална примес на монголска кръв и дума не може да става. А израза “Велико преселение на народите” е измишльотина от арсенала на демократическите-либерални факири.
В каквото щете ни обвинявайте ,но Ний, твърдо сме рашени да не оставим нашето Отечество и народ в ръцете на чуждорасовите грабители. ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!! Мико Вълчев Кавханът
цитирай
7. анонимен - Българска националсоциалистическа партия
09.05.2007 21:16
Приятелю, въобще не се трогвам от умозаключенията на това НЕЩО "ТЦТЦТЦТЦТЦ", ВЕРОЯТНО ТОВА СА ПЪРВИТЕ ДУМИ НА БАЩА МУ ЩОМ СЕ Е РОДИЛ, и така си е останало ,както се вижда.Освен това в моите книги няма цитати от Хитлер, ако някой сметне ,че това е продължение на расовото учение ,ще съм съгласен .Защото Моята Борба на Адолф Хитлер е все пак биографично политическа, тя не е типично расистка, макар националсоциализма да намира основание в расизма.Обидите на бившите ми ратаи не ме трогват. С уважение!!! Мико Вълчев Кавханът
цитирай
8. анонимен - Да qпопулацията на българите е на ...
09.05.2007 21:21
Да qпопулацията на българите е на доста по голяма територияq от кfлкото се твърдеше до сега. и това се дължи единствено на опитомяването на коня в онези далечни времена, тогава именно се е родила нова порода хора със по широки възгледи, конят им помогнал да преодолават по- големи пространства, да се срещат със своите сродни племена и възприемат и обогатяват културата си.
Мико Вълчев
цитирай
9. анонимен - БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА-РАСИЗМЪТ- ЗАКОННА САМООТБРАНА
10.05.2007 19:58
из "БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА"
автор Мико Вълчев Кавханът

....Ако властта се придържа не към научни оценки на геостратегическата ситуация, и няма представа за реалните възможности и алчност на нашите съседи също, то такава военна машина работи нахалост, всичко при нея отива в разни посоки, защото различните нейни части имат различни цели. Днес ние виждаме как нашите военни ръководители са се оплели като пилета в кълчища с тази “военна реформа”, мотаят се като слепци (каквито са в същност). И всеки сорос, мърдохай, или някое пардю, може да ги учи как се прави военна реформа. И в края на краищата всичко се свежда до смяна на техническото оборудване, и повишаване на заплатата. От това, че ще платиш на войниците голяма заплата качеството на воените им умения няма да се покачат и на йота. Днес проблема на българската армия не е социален, а идеологически, тя не знае за какво е, или и тя както българите иска да емигрира за сто долара командировъчни. Унищожен е бойния дух на армията. Ние националсоциалистите ще създадем расово-национална с висок боен дух армия, уточнявайки възможностите и територалните претенции на враговете около нас, от гледна точка на терминологията, и съдържателността на техните армии, и военни доктрини. Ние ще направим обстойна обективна, научна, и социологическа диагноза на военната обстановка в света, и на държавите около нас. Защото социологията владее днес най-добре високата методология на обществото. Ние ще обърнем внимание на невидимите военни стремежи на съседите ни най-вече, чрез нашите тайни служби, военно разузнаване и социологически проучвания. От социологическа гледна точка историческия прогрес на човечеството е и мир и война. Войната по своята същност представлява особен вид общуване между народите. При нас въпросът стои много по- високо.Тоест аз обявявам:
БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА:

“ТОВА Е СТРЕМЕЖЪТ НА НАС БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛ-РАСИСТИ ЧРЕЗ СЪЗДАВАНЕТО НА ВИСО КО ВОЛЕВА, РАСОВО ОСЪЗНАТА АРМИЯ НЕ САМО ДА СИ ВЪЗВЪРНЕМ ЗАГРАБЕНИТЕ ЗЕМИ, ТОВА ВЕЧЕ НЕ НИ УДОВЛЕТВОРЯВА НАС НАЦИОНАЛИСТИТЕ, НИЙ ИСКАМЕ И ЩЕ СТАНЕМ НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА НА БАЛКАНИТЕ, НИЙ ИСКАМЕ ДА УПРАВЛЯВАМЕ БАЛКАНИТЕ БЕЗ ЧУЖДА НАМЕСА И БЕЗ ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ НА РАЗНИ ПОЕВРЕЙЧЕНИ ДЪРЖАВИ, ДА ПРЕТЕНДИРАТ ЗА “СВОИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ” НА БАЛКАНИТЕ, НА БАЛКАНИТЕ ИНТЕРЕСИ МАГАТ ДА ИМАТ САМО БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ, ОБЕДИНЕНИ ПОД ЛИДЕРСТВОТО НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ”
ТУРЦИЯ ЩЕ ОТСТЪПИ НА ЗОО КИЛОМЕТРА, В АЗИАТСКАТА СИ ЧАСТ, ОТ МОРСКАТА ЛИНИЯ, НА ЧЕРНО МОРЕ, (ЗАЩОТО Е АМЕРИКАНСКА СЛУГИНЯ), ПРОЛИВИТЕ И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ЧИИТО ЗЕМИ ЩЕ БЪ ДАТ УСВОЕНИ ОТ ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ. НИКАКВИ ДРУГИ УСЛОВИЯ НЕ МОГАТ ПОВЕЧЕ ДА НИ УДОВЛЕТВОРЯВАТ. ТАЗИ ВОЕННА ДОКТРИНА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В СЪРЦАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ВЕРНИ НАРОДНИ СИНОВЕ ЗА НЕЗАБАВНОТО И ИЗПЪЛНЕНИЕ В МОМЕНТА В КОЙТО НИЕ НАЦИОНАЛИСТИТЕ СТЪПИМ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА АРЕНА С НАШАТА НЕПОКОЛЕ- БИМА АРИЙСКА ВОЛЯ И СТРЕМЕЖ, ЖИЗНЕНОТО ПРОСТРАНСТВО ЗА БЯЛАТА РАСА ДНЕС Е ОТ ОСОБЕНО ВАЖНО ЗНАЧЕНИЕ. НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ СМЕ ВЕРНИТЕ СТРАЖИ НА ВЕЛИКАТА АРИЙСКА РАСА. БЪЛГАРСКАТА РАСОВО-ВОЕННА ДОКТРИНА ТРЯБВА ДА Е, И ЩЕ БЪДЕ, НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНА С ВОЕННИТЕ И РАСОВИ ДОКТРИНИ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ АРИЙСКИ НАРОДИ, В ЕДИНЕН СНОП ПРЪЧКИ ЗА ПРЕБЪДВАНЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА БЯЛА РАСА И АРИЙСКИТЕ ДЕЦА..!!!!!! НАШИТЕ ОТН
Вече 500 години разни мелезирани народи използват земите ни, стига толкова !!!
………..Във възможностите на всеки народ е да направи самооценка на своята същност, и да създаде идеология на оцеляването и значимостта си, в световната история на Арийските народи. Днес аз създавам тази нова идеология, за да влезем в семейството на другите Арийски народи. За слава на българското племе, и помнете, Вие разумни, и националисти българи, че ние вече имаме своята национално-расова доктрина, и само от нашата расово осъзната Воля, зависи да станем народ, или най-безславно да изчезнем от историята на планетата Мидгард-Земя………..
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
Мико Вълчев Кавханът
цитирай
10. анонимен - то верно ,че народа лудна,но...................
13.05.2007 11:16
не смятам да споря с теб искам само да попитам ти сериозно ли смяташ ,че това е начина да прокараш идеите си ,предполагам,че и книгата ти която е в умопомрачаващия тираж от 10 броя има успех колкото и този ти блог,относно I Q ми няма да коментирам,но не занимавам широката аудитория с еволюционно несьвместими брьтвежи!! Живеем в шарен свят вьв всяко едно отношение така,че ако наистина смяташ,че можеш да постигнеш нещо .............Just No Coment
цитирай
11. анонимен - а и само да допьлня...............
13.05.2007 11:28
реално погледнато мислиш ли ,че след 500 години под турско робство арииската или там както казваш чистата крьв се е запазила в бьлгарина нито ти нито които и да е друг не знае ...............само може да се гадае :))) а иначе сме толкова велики ,че от алчност сами сме се продали за да минем през тази черна страница от историята ни ..................и сега е сьщото 240 дебила и сьответните им крьгове се вьзползват от властта за сметка на останалите незнам дали и 7,2 милиона овце !!!
цитирай
12. анонимен - БЪЛГАРИНЪТ Е ВЪЗДИГНАЛ РОДА СИ ДО АБСОЛЮТ
13.05.2007 19:59
Драги анонимний, това което казвам е ПЪТ-евентуално, иначе смесим ли се с расово низшите, то за какви българи говорим. Народите изчезват само, от расово смешение. от нищо друго.И не е толкова важно в каквА степен сме расово чисти, а дали искаме да се борим среЩУ рецидивите на еврейската демокрация. Защото всичко ,като се започне от модата, порнографията,и тъпите филми на шепата неграмотни холивудски евреи е само и еднствано с цел смесването на расите и от там създаването на Земята, на едно мнозинство, от мелези-безродници, които немогат да имат претенции за нищо, собственост ,свобода,права.
... И ТРЯБВА ДА УТОЧНИМ БЪЛГАРИНЪТ БИОЛОГИЧЕСКО ПОНЯТИЕ ЛИ Е, ИЛИ НЯКАКВА МАРГИНАЛНАь"ДУХОВНА" КАША ,ТА ВСЕКИ КОЙТО И ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ, НЕГЪР ,АРАБИН, ТУРЧИН ,ЦИГАНИН ИЛИ ЕВРЕИН, ЩОМ МУ ДАДЕШ БЪЛГАРСКО ПОДАНСТВО ,ТО ТОЙ НАЧАСА СТАВА БЪЛГАРИН.???

....Останалото което си писал, ако са твои виждания съм напълно съгласен с теб. ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ВЪОБЩЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, КОМУНИЗМА, ЛИБЕРАЛИЗМА, И ПР ЕГАЛИТАРИДИОТИЗМИ, СА ЛУДОСТТА НА НАКОЛКО ЧОВЕКА (240) ЗА СМЕТКА НА НЯКОЛКОТО МИЛИОНА ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ.
С уважение Мико Вълчев
цитирай
13. анонимен - БЪЛГАРИНЪТ Е ВЪЗДИГНАЛ РОДА СИ ДО АБСОЛЮТ
13.05.2007 23:47
Проблемът е отлично обяснен от Мико!
Нямам какво да добавя...
цитирай
14. анонимен - За деня на Ботев
02.06.2007 13:44
Какво безсрамие, от страна на управляващите евреи, днес на деня на Ботев се отработва някякъв ден, да не би случайно еврейските роби в каквито са се превърнали българите да имат ден за национална гордост ,ами трябва да отработват надница за еврейските банки ,но те ли са ни виновни защо отивате на работа, защо не излязохте да засвидетелствувате почитта си към Ботъова, ами отидохте да слугувате на евреите управляващи България, и когато ровите по кошовети за смет, когато циганите , турците и евреите ограбват труда ви, то не винете някой друг, вие и само вие сте си виновни, защото се държите като роби.И ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ.
......Вгледайте се в БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ, ПРОЧЕТЕТЕ Я ВНИМАТЕЛНО И ВИЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛРАСИСТКА ПАРТИЯ Е ВАШЕТО СПАСЕНИЕ.
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
цитирай
15. анонимен - ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ-ЗАВРЪЩАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ БОГОВЕ
01.07.2007 20:27
Ако с това Учение, успея да грабна великодушното и изстрадало сърце на своя народ, който преодолявайки днешните интернационални идеологии, създаде <Българското националсоциалистическо расистко движение>, приемайки го в душата си, то аз съм сигурен, че съм дал пътеводната звезда на своя български народ----в началото на новата Ера!
Мико Вълчев--Кавханът

АЗ АПЕЛИРАМ КЪМ ЕДНА ДОСТОЙНА РАСОВА БОРБА, КОЯТО Е ЗАЛОГ ЗА НОВОТО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
ДНЕС в своята битност, ако българския народ не излезе от нея с въоръжен Бунт, то той той ше изчезне от лицето на Земята, само тук и там из някои латиноамерикански европейски държави ще тлее искрата на някогашната ни расова принадлежност, под формата на няколко стари снимки, няколко думи и няколко внучета, които незнаят и една българска дума.
КАКВА СЪДБА НИ ОТРЕЖДА ДНЕС ИСТОРИЯТА, ВОДЕНА ОТ ДЕМОКРАТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НЕГОДНИЦИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМИТАТОРИ, РАСОВИТЕ ДЕГЕНЕРАТИ И ДУХОВНИТЕ ЧУЧУЛА!
НО АЗ ВЯРВАМ, че днес когато се води най-грандиозната битка между интернационалното чергарство и родолюбието, когато Бялата Арийска раса се е изправила пред нови жестоки предизвикателства в началото на новата Епоха, в която навлиза Земята, обстоятелства породени от пълчищаща чуждорасови натрапници, водени от най-жестокия мелез на земята, мазния, миришещ и самоизтъкващ се евреин, се надявам, че българите ще осъзнаят своето арийско превъзходство и ще се включат в общоевропейската битка, с онази мощ, упоритост и енергия, с която някога предвождани от великия Кан ювиги Атила са покорили Европа. С тази идеология аз прокарвам паралел между нас потомците на древните българи-арийци и европейските осъзнати расисти, за да възпитам в младите българи стремеж към ново лидерство и превъзходство, присъщи на Арийската раса, от които сме ние наследниците на Великата Българска Конница.
ГЕНИТЕ НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!!!
За мен най-важната задача е да създам основите за зараждането на нов елит, расово осъзнат намиращ основание за своето господство в расовите идеали.
АРИЕЦЪТ НЕ Е САМО БЯЛ ЧОВЕК, ТОЙ Е РАСОВО ОСЪЗНАТ БЯЛ!!!
Този елит който идва след нас да ни смени и изведе България към бъдещето, Победата и Свободата. Елит защитен от предразсъдъците на комунистическото равенство и демократическата уравновиловка. Елит заменил ИЛЮЗИИТЕ С ВОЛЯТА ЗА СЪПРОТИВА! Който възстановявайки своите изконни, древни господарски прерогативи ще е господарския народ в България и владетел на Балканите. ПРАВО ПОЛАГАЩО НИ СЕ ПО РАСОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И РОЖДЕНИЕ, ЕЛИТ ИЗРАБОТИЛ СВОЯТА ПАРАДИГМА НА РАСОВО БЪЛГАРСКО ПРЕВЪЗХОДСТВО - ВОЛЕВО, ТЕХНОЛОГИЧЕСКИ МОЩНО, УЖАСЯВАЩО НИЗШИТЕ РАСИ И НАШЕНСКИТЕ ДЕГЕНЕРАТИ.
ДА ТРЕПЕРЯТ НИЗШИТЕ РАСОВО И ДА СЕ МОЛЯТ НА СВОЯ ДРИПАВ БОГ , ДА ГИ ПАЗИ ОТ ГНЕВА НА ВЕЛИКИТЕ КОННИЦИ--БЕЛИТЕ МЪЖЕ, КОИТО БЯХА СМЯТАНИ ЗА БОГОВЕ,--ЗАЩОТО БЯХА БОГОВЕ.
ЕЛИТ ГОТОВ НА САМОЖЕРТВА В ИМЕТО НА НАРОДНАТА ОБЩНОСТ ОБЛАДАВАЩ МОГЪЩО ДУХОВНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ НА АРИЙСКАТА РАСА И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

ВРАГЪТ Е ЖЕСТОК И ОПАСЕН!!!
НО ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН !!!
И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН!!!

НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПОДСИГУРИМ
СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАШИЯ НАРОД И
ЕДНО БЪДЕШЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!

ДЕНЯТ НА РАЗПЛАТАТА ИДВА!

ВЪПРЕКИ ОБЕКТИВТНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА НИЕ ИМАМЕ НАДЕЖДА, ЗАЩОТО НА НАША СТАРАНА ЗАСТАВАТ ОНЕЗИ НРАВСТВЕНИ, МОРАЛНИ И СМЕЛИ БЪЛГАРЧЕТА НАРИЧАНИ МАКАР И С ЧУЖДА ДУМА СКИНХЕДС, КОИТО СА ТОЧНО ДУХОВНО КОПИЕ НА ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ БАГАИНИ.
СКИНХЕДС НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ БАГАИНИ!!!

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!!!!

Кавханът ювиги Болг
НА
БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА
ОСВОБОДИТЕЛНА РАСИСТКА АРМИЯ
GSM 0888 471 126

ІYІ --SS---Българска
националсоциалистическа
партия--NОRA --- ІYІ

БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА
( БЪЛГАРСКОТО РАСИСТКО ДВИЖЕНИЕ)

СВЕЩЕН СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛ-РАСИСТИ
(Расизмът-законна и задължителна самоотбрана)

МИКО ВЪЛЧЕВ Кавханът-ювиги Болг

ГНЕВЪТ НА ТАНГ- РА МОГЪЩИЯТ

Не са ни нужни чуждорасови ходатаи за Царството Небесно нито на Земята, за всичко си длъжен да отговаряш ти самия, пред СВОЯ НАРОД И ПРЕД СВОЯТА БЯЛА РАСА, тук на Земята, за всичко, което си извършил в името на същия този народ, в името на Неговите Национални Богове, и пред неговите Национални Древни Богове
Българската Национал-Oсвободителна
Расистка Армия

Този, който влиза в храма - бил той и варварин - е длъжен да прогони оттам всички осквернители, които в "цивилизованата" Европа са направили монопол от "духа", доброто и злото, науката и божествеността и спекулират с това през целия си живот, докато в действителност те не познават нищо друго освен материята и онова, което са приписали на тази материя хорските страхове и суеверия.


ТАМ КЪДЕТО СПИРА ДА СЕ СЛУША ВАГНЕР, ЗАПОЧВА ОРИЕНТА! И КЪДЕТО ХОРА, КАТО РАДОЙ РАЛИН СА ГЕРОЙ, ТАМ ДЪРЖАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА, ТЯ Е УНИЩОЖЕНА! НО ВСЕКИ НОСИ ТАМ--- КЪДЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА-- ТАМ В "СЪРЦЕТО И ДУШАТА" ВЕЛИКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ!!! НИЕ И САМО НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ ДА ИЗВИКАМЕ ИЗ ДЪЛБИНИТЕ НА СЪРЦАТА СИ НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО ЗА НОВ ЖИВОТ! Мико Вълчев-Кавханът
ВЪВ ВЪОРЪЖЕНАТА БОРБА СЕ РАЖДА
СВОБОДНИЯТ ЧОВЕК, В ПАРЛАМЕНТАРНАТА--- РОБЪТ!
М.Вълчев





ПРЕДИ НАСИЛСТВЕНОТО ВНЕДРЯВАНЕ ОТ ЮДЕИЗМА
НА ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА, НЕ
СЪЩЕСТВУВАШЕ РЕЛИГИОЗНА НЕТЪРПИМОСТ
В религиозно отношениение все още сме васали, даже по-точно слуги на чужди идеали. Чрез тази чужда идеология (еврейското християнство), най-дълбокия извор на нашата същност толкова се е размътил, че всички наши общи усилия, научни и философски мирозрения, даже и на най-независимите умове, почти никога не достигнаха истинска яснота, достоверност и творчески сили.
В ТАЗИ КНИГА “ ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ” (или завръщането на българските Богове) АЗ С ОБИКНОВЕНИ ДУМИ СЕ ПОСТАРАХ ДА ПРЕДАМ МЕТАФИЗИЧНОСТТА НА ГРАНДИОЗНАТА БИТКА, КОЯТО СЕ ВОДИ НА ЗЕМЯТА, ТЯ НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ НАКОЯ СИ ЛИЧНОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ ИЛИ ДЪРЖАВА, ТАЗИ БИТКА СТОИ НАД НАШИТЕ ВЪЗПРИЯТИЯ, НАД ОБЯСНЕНИЕТО.
В КОНТЕКСТА НА ГОРЕКАЗАНОТО, ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА СЕ ВОДИ ОТ ЕЗИЧЕСТВОТО, ТО ВОДИ СВОЯТА БИТКА НА ПО ВИСОКО НИВО НЕДОСТЪПНО ЗА РАЗБИРАНИЯТА НА ВСЕКИ, ЕЗИЧЕСТВОТО-ВЯРАТА НА ДРЕВНИТЕ НИ ПРЕДЦИ НАНОВО СЕ ИЗПЪЛВА С МОЩ И НАНАСЯ ЗАВИНАГИ СВОЯ ОКОНЧАТЕЛЕН И МОГЪЩ УДАР ВЪРХУ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА, ОТМЪЩАВАЙКИ СИ ПО НАЙ-ЖЕСТОК НАЧИН ВПРИМЧВАЙКИ ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА В ИЗПЕПЕЛЯВАЩА, ИЗТРЕБИТЕЛНА И ОКОНЧАТЕЛНА, НО ПРЕЧИСТВАЩА ВОЙНА!!! МАКАР ПРИВИДНО ЕЗИЧЕСТВОТО ДА НЕ СЕ НАМЕСВА В ИДИЛИЯТА МЕЖДУ ЕВРЕЙСКИТЕ РЕЛИГИИ, ЮДЕО-ХРИСТИЯНСТВОТО И ЮДЕО-ИСЛЯМА ,ТО Е МОГЪЩО И ОТМЪСТИТЕЛНО
Една истинска личност, велик син на своята раса, може да промени света призова вайки своите древни, национални Богове и Бъдещето!!!
Мико Вълчев / Кавханът-ювиги Болг


Цялата християнска религия се основава на учението за „светата троица”, тези три свойства са взети от Природата и от учението на нашите древни Богове, християнските попове са ограбили нашата древна религия и Природата майка и представете си ги приписват на един галилейски евреин, който все пак е човек макар и поповете да твърдят, че е Богочовек, (ама словосъчетание за един евреин, той даже не е „син человечески” защото евреите не са хора-според биологията). Ако е човек, то той не би могъл да бъде вечен, нито могъш или безкраен, както са нашите Богове. Това представлява еврейското християнство. Произвол, глупост и суеверие
И ние трябва да върнем на нашите Богове и Природа онова което низшите евреи са ни отнели. НЕ САМО ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВИСШАТА АРИЙСКА РАСА, НО КАТО ПОКЛОНИЦИ НА Свещеното Слънце, ние носим в душите си Слънце много по блестящо, от видимото.
Дж.Бруно
С МОЯТА ТЕТРАЛОГИЯ „ПЪТЯТ”, “ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ”, ”ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ” (или Завръщането на българските национални богове) И ”БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА”, АЗ СИ ПОСТАВЯМ ЗА ЦЕЛ ПРЕОДОЛЯВАНЕ ДНЕШНИЯТ РЪСТ НА НАЦИОНАЛНО ПАТРИОТИЧНИТЕ ДВИЖЕНИЯ И КЛИШЕТАТА ПОРОДЕНИ, ОТ СТАРИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ НОСТОЛГИЦИ И ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА РОБИТЕ. С ТЕЗИ КНИГИ АЗ ИСКАМ ДА ВЪЗПИТАМ В МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СТРЕМЕЖ КЪМ НОВО КАЧЕСТВО, ЛИДЕРСТВО И ПРЕВЪЗХОДСТВО ПРИСЪЩИ НА НАШАТА РАСА. ЗА МЕН НАЙ-ГЛАВНАТА ЗАДАЧА Е ДА СЪЗДАМ ОСНОВИТЕ ЗА ЗАРАЖАНЕТО НА НОВ МЛАД ЕЛИТ ПОСТАВИЛ СВОИТЕ ЦЕЛИ ВЪРХУ РАСОВАТА ИДЕЯ, ИДЕЯТА ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА БЯЛАТА РАСА, ТОЗИ ЕЛИТ КОЙТО ИДВА СЛЕД НАС ЗА ДА НИ СМЕНИ И ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ БЪДЕЩЕТО ПОБЕДАТА И СВОБОДАТА !
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
Мико Вълчев-Кавнанът ювиги Болг 11660 год.

НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ С НАЙ-ГОЛЯМА ЯРОСТ ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ ТАЗИ СВОБОДА, ТОВА ОБЩЕСТВО И ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ , КОИТО СА ЕДИН НЕУСПЕШЕН ОПИТ ДА НИ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ, КАТО НЕЩО НАЙ-ВЕЛИКО ,А ТО Е САМО ЕДИН НЕЧИСТОПЛЪТЕН СТРЕМЕЖ НА---------- РОБИТЕ
ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ РОБИТЕ И НЕЙИТЕ ПИСТУЛАТИ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ДОСТИГНАТ ВЕЛИКИТЕ СТРЕМЕЖИ И МЕЧТИ НА АРИЙСКАТА РАСА—НА ГОСПОДАРСКАТА РАСА!!! Мико Вълчев


ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКАТА
ЗАБЛУДА


Избирайки боговете си вие избирате съдбата си!.
Вергилий

С тази книга, аз ако не бъда напълно разбран, то поне вярвам, че ще спомогна, на много хора, истински представители на нашата раса и националисти, да тръгнат по посока, която може да ги изведе в дълбините на разума и любовта към древната ни мъдрост и вяра!!! Кавханът.
Когато конните народи завладяват Римската и Византийската империи, те се сблъскват с напълно противоположната семитска идея на универсализма, намерила своето завършено изражение в юдео-християнството, а по късно и в юдео-исляма--където лансирайки демократическото абсолютно равенство, се намирала под неограничената тирания на само- властното еврейско божество олицетворяващо поробващия душата МОНОТЕИЗЪМ-докато българската езическа религиозна система, е аристократическа, тя е нравствена независимост на индивида, признато съществуване във времето, тя е невидима, неосезаема неуловима, неочертаема, необозначима, основаваща се на собственото Аз, където ти нямаш второ подобие, дважди неповторим, религия на Светлите Сили.
ЕЗИЧЕСКИЯ РЕНЕСАНС Е ЗНАМЕНИЕТО НА ВРЕМЕТО НИ. ТРЕТОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ЩЕ МИНЕ ПОД ЗНАКА НА ЕЗИЧЕСТВОТО, ЗАТОВА НИЕ ВЯРВАМЕ В ПРОРОЧЕСКИТЕ ДУМИ НА НАШИЯ ФЮРЕР---“СЛЕД СТО ГОДИНИ НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ ТУК”, ТОВА Е НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС, ОСВЕН ТОВА НИЕ НЕ МОЖЕМ, И НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ВЪЗМОЖНО НАТРАПВАНЕТО НА ЧУЖДИ БОГОВЕ НА ДРУГИ НАРОДИ, И ХИЛЯДОЛЕТНИ КУЛТУРИ, ЗАМЪРСЯВАЙКИ ПО ТОЗИ НАЧИН РОДНОТО ИМ НЕБЕ, И НАРОДНАТА ИМ ДУША, НЕКА ВСЕКИ НАРОД ИМА ПРОИЗЛИЗАЩИ ОТ НЕГОВОТО НАЦИОНАЛНО МИРОЗРЕНИЕ БОГОВЕ, ТОВА Е ВЪПРОС И ИЗИСКВАНЕ НА ПО-ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Мико Вълчев
“Зараждането на всяка религия представлява биологически процес базираш се на социални, културни и исторически причини, като се създават различни доктрини”, така ни учеха в училище поеврейчените комунистически “учители”. Но, какво стои зад тези школски и институтски обяснения. Какво представлява древната митология за световната култура и за развитието на човешкото общество. Древните митове за разлика от всички други пост-езически учения, политически и морални доктрини и философии, са запазили силата на своето въздействие върху белия човек. Древните религии са плод на дълго трупана народна мъдрост, фантазия, митове и легенди, чувство за красота, вяра в своята раса, в чистотата на кръвта, стремеж към изящното, те обгръщат, те са опита на човечеството, ТЕ СА НЕГОВИЯ ВСЕЛЕНСКИ КОД.
Езическата митология е съкровищница на хилядолетното ни творчество. Но въпреки жестокостта на еврейското християнство тя не бе забравена, защото нямаше как да бъдат разбрани великите литературни и музикални творби на нашите арийски гении, ако ние не познавахме поне малко нашата митология. Езическата Митология даде живот на всички науки и изкуства на поезията, драматургията, скулптура, музика, живопис, философия. Тя единствена запомни нашите арийски герои Ахил и Херкулес, Модей (Мо-Дун), Атила Омуртаг, Крум, Колед. Учените, писателите, поетите, художниците, Савмак и Платон, Шилер, Сервантес, Данте, Вазов и Ботев, Съсълов и Янев, Бетовен и Вагнер, пресъздал така прекрасно нашата митология за Валкириите ,за Один за Лоенгрин –( героят, изпратен от висшия сакрален център в света, не бива да открива нито своето име, нито мястото, откъдето е дошъл. Мисията, която той изпълнява и силата, която действува чрез него, трябва да остават тайни и да не се смесват с неговата личност, да не се отъждествяват с нея.) Микеланджело Леонардо, Майстора, Димитър Казаков-всички те са черпели сюжети от нашата древна езическа религия. Дълги години тя бе забранявана и след това привидно занемарявана т.е. създаваше се впечатление, че тя вече окончателно е умряла. Съвсем умишлено я наричаха вехтория от миналото, НО В ХОРАТА ОСТАВА ГОЛЯМА ПРАЗНИНА ПОРАДИ ТОЗИ ФАКТ, А ОТ ТОВА СЕ ПОЛЗВАТ ЕДИНСТВЕНО ХРИСТИЯНСКИТЕ НИЗШИ ДУХОМ И ЕВРЕЙСКАТА ШАЙКА МОШЕНИЦИ. Древната религия е Гордост, Сила, Страст. Днес аз издигам наново Пантеона на нашите древни езически Богове, ЗАЩОТО САМО ТЕ ВЪЗПИТАВАТ НАРОДИТЕ ДА СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДАТА СИ.
НАШИТЕ СВЕЩЕНИ КНИГИ ВЕДИТЕ СА НАЧАЛОТО НА ВСИЧКО, В ПЛАНЕТАРЕН, И АКО ЩЕТЕ В КОСМИЧЕСКИ ИЗМЕРЕНИЯ. ВСИЧКО СЕ ОСНОВАВА НА ЗНАНИЕТО !
В официалната наука се смята, че българската култура започва своето създаване от времето на Кирил и Методий,/ или само това тръбят/, с азбуката на двамата “свети” апостоли, ако някой смята, че работата на Кирил и Методий има нещо общо с разпространението на християнството, то те са прави на половина, истината обаче е, че чрез тези "свети" братя, еврейските поробители посяха семето на разложението в българската високо нравствена душа", дали това са го знаели, те двамата, днес ние не можем да гадаем, но това поставя началото на изкривяването на българската древна история и замъглява жестоката истина при насилствената смяна на религията, където двамата братя са изиграли най-голямата роля, защото компилирайки старата руническа азбука на българския арийски народ станало по лесно превеждането на библията. И всичките тези спорове, колко са божествените азбуки, са едно будалкане и замъгляване на същността на нашия народ, който е имал писменост много преди евреите да слязат от дървото. Аз лично не смятам, че двамата братя са създали азбуката, защото върху намерената българска седмолъча “розета” са изковани ясно знаците на, руническото писмо....Цезар пише за езическите жреци друидите следното: ......"Те се учели в продължение на двадесет години и запаметявали огромен материал, КАТО НЕ СМЯТАЛИ ЗА ПРАВИЛНО ДА ЗАПИСВАТ /ВЕРОЯТНО, ЗА ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ НИЗШИТЕ РАСИ ИЛИ ЗЛИ ХОРА ОТ ЗНАНИЕТО/, ВЪПРЕКИ ЧЕ ПОЗНАВАЛИ ГРЪЦКАТА АЗБУКА. ПРИТЕЖАВАЛИ ЗНАНИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕТО НА ЗВЕЗДИТЕ, ЗА РАЗМЕРИТЕ НА СВЕТА И ЗЕМЯТА.ВСЯКА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОСТ В НАУКАТА И ЗНАНИЕТО Е НЕПРЕОДОЛИМА ВРЕДА ЗА БЯЛАТА РАСА.Всеки учен интернационализирайки своите научни откритияна и откривайки ги за други народи или раси е предател.
Затова, да се смята, че българите нямали азбука и не познавали буквите, е една преднамерена лъжа и отхвърляне на древната българска религия и държавна уредба. Нямам нищо против двамата “свети” братя Кирил и Методий, но ние трябва да знаем нашата древна история. Нашите древни предци са живеели в симбиоза с природата, удържали са всяка дадена клетва, гордеели са се, че са расово чисти и не постъпвали вероломно, както расово непълноценните и представителите на низшите раси. Някои ще кажат: Кому е нужно това? Но кому е нужно да бъде възпитаван и от там третиран като втора ръка човек или народ българинът и българите, кому е нужно българите да бъдат възпитавани в лъжи, които се тиражират след приемането на християнството? Нека лековерните си празнуват, но същевременно нека се търси въз основа на легендите на Европейските и източните народи, от техните епоси и народо-психология нашето древно минало, защото то е основа за нашата гордост. Българите преди “светите” братя Кирил и Методий са творили своята култура с гръцки букви, като не намирали това за нередно и най-вече забележете, не ги намирали за чужди. Компилирайки, както е известно, и за гръцката азбука, от древните санскритски писмена, азбуката на Кирил и Методий също не се приемала от българите, като чужда или като нова, за древните българи тези азбуки приличали на древни руни. Нехайното и конюнктурно отношение, и приемането лековерно на измислена история-която е по-скоро политико-религиозна догма отколкото историческа истина, ползва само тези, които са сътворили тази лъжа, и нанася голямата вреда на Българската Империя. Това става след приемане на еврейското християнство.
"Истински предатели обаче се оказват управниците на България, Борис І поставил християнството по-високо от Родството и изконната биологическа връзка, с древните ни Богове, като така сам избрал робската съдба за своя народ". .................................
Кавханът-ювиги Болг
цитирай
16. анонимен - БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ
01.07.2007 20:34
Българската национална доктрина
(българското расистко движение)
ІYІ-SS-Българска
националсоциалистическа
партия-NОRA-ІYІ


ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА
РАСОВА ТЕОРИЯ
МИКО ВЪЛЧЕВ-Кавханът ювиги Болг



Свещен Съюз на българските национал-расисти
(расизмът—законна и задължителна самоотбрана)
.....НА ГЪРДИ С ДЕТЕНЦЕ СЪС ЗЛАТНА КОСИЦА....
Да не смята някой, че Великият Вазов, е написал това току така!!!?
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛ- ОСВОБОДИТЕЛНА РАСИСТКА АРМИЯ


Демократическата болест и еврейската отрова са проникнали до самите корени на Европа - те са навсякъде: в правото, в науката, в мисленето. Водачи - същества, издигнали се не посредством насилие, не от користолюбие, не като ловки потисници на робите, а по силата на неоспоримите си трансцендентни жизнени качества, - такива вече почти няма. Европа сега представлява една огромна шарлатанска пача, свиваща се и трепереща от страх, за която никой не смее да говори открито, с пари вместо кръв, машини и фабрики вместо плът и вестници вместо мозък - едно безформено тяло, трескаво мятащо се напосоки, задвижвано от влиянието на съмнителни и неизвестни сили, стриващи на
прах всеки, който се осмели да им се противопостави или само се опита
да се изплъзне от тяхното въздействие.Всичко това са плодовете на прехвалената западна "цивилизация". Всичко това са прославяните резултати на суеверната вяра в "прогреса", която противоречи на римската царска власт, на дорийска Елада и на всички останали форми на великата арийска традиция. Все по-здраво се затяга примката около онези малцина, които все още са способни на великото отричане и великото възвисяване.
Юлиус Евола


ВЪВ ВЪОРЪЖЕНАТА БОРБА СЕ РАЖДА
СВОБОДНИЯТ ЧОВЕК, В ПАРЛАМЕНТАРНАТА--- РОБЪТ!
М.Вълчев



РАСОВАТА ЧИСТОТА
Е ПЪРВИЯ ОСНОВЕН
ЗАКОН НА ПРИРОДАТА!!!

Развитието на човешката цивилизация се дължи единствено на грандиозната борба на отделната личност за свободата и щастието на своя народ, а в някои случаи за свободата и щастието на цялата своя раса.


От автора

Днес българите сами трябва да решат дали ще сложат расова бариера пред чуждите и нравствена такава пред своите дегенерати или ще бъдат неми свидетели на разрушаването на нашето историческо самосъзнание, и десакрализация на Хероичното в българската летопис. Ще захвърлят ли като ненужна вещ Саможертвата на предците, ще гледат ли с безразличие към бъдещето на своите деца и внуци или ще им оставят една България, където българите са Господарският народ във всички изконни негови земи-такава е целта на тази книга.
Расовата теория-расизмът, е наука за бъдещето, учеща ни, че расовата чистота, Бялата Раса–това е бъдещето на Планетата. Ние сме бъдещите завоеватели на Вселената. Расовата чистота–това е близост до Боговете. И днес ние имаме възможност да изведем нашата Бяла раса към недостигнати до сега висини.
Расово смесените (мелезите) остават в небитието и все повече и повече заприличват на паплач, кълчеща се, бездуховна, маймунска. Расово смесените, въпреки всичко, са близо до маймуните . Нима някой мисли, че мазният, миришещ и потен нискорасов дегенерат ще е покорител на Космоса? Да, може, но ще му липсва палмата с бананите!
Бялото човечество ще победи, защото не е по силите на днешните продажни политици-ренегати да разберат това, което се заражда в дълбините на народа. Само расово чистите българи имат в своята кръв познанието на своите велики предци, само те знаят как да покорят сърцето на своя народ, само те са в състояние да разгадаят Кода на Вселената!
Разрушаването на общественото съзнание, обществената организация, обществените структури, започва винаги със смешението на арийския елемент в една държава с други раси. В България хора с занижени расови качества наричащи се “политици, а също и чуждорасови навлеци наричащи се “български политици”, аплодирани от нашенските интелектуални и не дотам интелектуални кратуни, внушават някакви си несъществуващи качества на българите, едно от които е комедийното твърдение за голямата ни “етническа толерантност”, обявена едва ли не за чудо. ЕТНИЧЕСКАТА ТОЛЕРАНТНОСТ Е ЕДИН ОТ НАЧИНИТЕ ЗА САМОУБИЙСТВО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ТАЗИ НАТРАПВАНА НИ ЕТНИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ, НЕ Е ДУХОВЕН МОДЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! Това безсмислено състояние на духа наречено “етническа толерантност” започва с размиване и загуба на собственото архетипно самосъзнание. В началния период това се случва с лицата, отличаващи се със занижени расови характеристики. Такива бързо губят своя расов архетип, съществен признак за което е отхвърлянето на обществения организъм (асоциалност). Когато биологическият отпадък достигне големи популации, то тогава те взривяват общественото самосъзнание, искайки граждански права за себе си. Добили тези права, загубили вече арийските си инстинкти и чувство за отговорност, те стигат до разрушаване на обществения ред, нарастване на паразитизма и отслабване съзидателните способности на българите. Това влече след себе си формирането на държавата като тоталитарна система, а след тоталитаризма – гибел на държавността, което е едно и също. Примерът с древния Рим е твърде поучителен, а и българския комунизъм не се нуждаят от коментарии. Ние, българите обаче надживяхме Рим, и смразяващия комунистически режим, за това имам упованието, че в бъдеще ще преодолеем еврейското християнство, и еврейската демокрация олицетворявани от негодници, празнодумци и онези борци за свещоливницата с техните вечно ликьосани "одежди". Какво само благополучие, надменност и пъстра папагалщина, лъха от вида на християнските попове. КОЛКО ГОЛЯМА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЕЗИ БОЖИ "ПАСТИРИ" И ТЯХНОТО ХРИСТИЯНСКО СТАДО! ДА, БЛАЖЕНИ НИЗШИТЕ ДУХОМ!! КРАТКО И ЯСНО!!!
"Езичеството поставя въпроса за между-етническите и между-религиозните отношения, не на основата на разбирането и уважението, а на реалностите на различията". Езичеството учи хората на търпимост, но е могъщо и отмъстително!!!
Да пребъде Българският Род във вековете–“Един народ пишещ на българска азбука, изповядващ българска национална религия, говорещ на български език, обладаващ всичките
свои български изконни земи”–това е благородната идея на българския расов-национализъм и нека тя стане Ваше знаме.
Мико Вълчев-Кавханът
Нека тази книга стане духовен меч, който да призовава онзи господарски нрав на българите и да ги устремява към най-висшата цел–Расата, без която всички други цели губят значението си. Нека вместо интернационалността на днешните паразитни идеологии, ние, националистите, постановим своите арийски постулати–Дисциплина, Йерархия, Отговорност
Промените ще бъдат големи и дълбоки. Нас, българите, не трябва да ни удовлетворява вече положението на великодушни страдалци, носещи на гърба си чуждите. Ние трябва веднъж завинаги да отхвърлим окултните и биологически паразити от себе си. Вампирите трябва веднъж завинаги да изчезнат от тялото на нашия Народ и Раса !
Днес на дневен ред стои въпросът за включването на българите в национал-освободителното расистко движение на Европа!
НА ДНЕШНИТЕ МОДЕРНИ ХОРА ТОВА МОЖЕ ДА ИМ СЕ СТРУВА НЯКАК СИ СТРАНИЧНО, НЕ ЗАСЯГАЩО ГИ, НО ТОВА ЧУВСТВО Е ИЗМАМНО. ПОД ПОВЪРХНОСТТА НА ТАКА НАРЕЧЕНОТО БЕЗМЕТЕЖНО МНОГОЕТНИЧЕСКО ЖИВУРКАНЕ, СЕ ЗАРАЖДАТ ЕТНОРАСОВИЯ СЕПАРАТИЗЪМ, БАНДИТИЗЪМ И ЧУЖДОРАСОВА НЕТОЛЕРАНТ НОСТ!
С “ОСНОВИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ”, АЗ СИ ПОСТАВЯМ ЗА ЦЕЛ ДА СПОМОГНА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ ДНЕШНИЯ РЪСТ НА НАЦИОНАЛНО-ПАТРИОТИЧНИТЕ ДВИЖЕНИЯ И КЛИШЕТАТА ПОРОДЕНИ ОТ СТАРИТЕ "НАЙ-СТРАШНИ ГРОМИТЕЛИ НА КОМУНИЗМА "НАЦИОНАЛИСТИТЕ"-НОСТАЛГИЦИ. С ТАЗИ ПЪРВА КНИГА ОТ ТЕТРАЛОГИЯТА: “БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ”, АЗ ИСКАМ ДА ВЪЗПИТАМ В МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СТРЕМЕЖ КЪМ НОВО КАЧЕСТВО, ЛИДЕРСТВО И ПРЕВЪЗХОДСТВО, ПРИСЪЩИ НА НАШАТА РАСА. ЗА МЕН НАЙ-ГЛАВНАТА ЗАДАЧА Е ДА СЪЗДАМ ОСНОВИТЕ ЗА РАЖДАНЕТО НА НОВ МЛАД ЕЛИТ ПОСТАВИЛ СВОЯТА ЦЕЛ ВЪРХУ РАСОВАТА ИДЕЯ, ИДЕЯТА ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА БЯЛАТА РАСА, ТОЗИ ЕЛИТ КОЙТО ИДВА СЛЕД НАС, ЗА ДА НИ СМЕНИ И ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ БЪДЕЩЕТО, ПОБЕДАТА И СВОБОДАТА.
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
20 Априлий 11657 год. -113 години от Новата Арийска Ера
Мико Вълчев ІYІ Кавханът-ювиги Болг.



АЗ, МИКО ВЪЛЧЕВ, С ТАЗИ ТЕТРАЛОГИЯ “БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА” СЪСТОЯЩА СЕ ОТ —„ПЪТЯТ”, „ОСНОВИ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ”, „ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ”, И „БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА” ИЗКОВАХ МЕЧЪТ НОТУНГ, ЕКСКАЛИ БУР (Колед-Болг), КОЙТО, БЪЛГАРСКИТЕ ИДНИ ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ЗАБИЯТ В СНАГАТА НА СВОИТЕ И ЧУЖДИТЕ ПОРОБИТЕЛИ И МЕСТНИТЕ ПАРАЗИТИ, СВЕТЪТ ЩЕ СЕ ОТЪРСИ ОТ ОКУЛТНИТЕ ЗЛОДЕИ ЕВРЕИТЕ И НАД ЗЕМЯТА ЩЕ НАСТЪПИ МИР–ЕРАТА НА СЪЗИДАНИЕТО, КАКТО Е БИЛО ПРЕДИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ НА МИДГАРД--ЗЕМЯТА,

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!


НА КАН ЮВИГИ АТИЛА
ОТ РОДА ДУЛО-БОГОЛИК

Големата цел на българския пълководец Кан ювиги Атила, от Рода Дуло, е унищожаването на Римската империя и Византия, които били раз въдници на еврейска християнщина, демокра тически идеи, републиканщина, безйерархич ност, разсадници на расова разпуснатост, нравствена развала и разврат, и създаването от Европа и Азия на една могъща Арийска Империя, устроена на здравите и високи нравствени принципи на древните българи. Тази могъща Империя днес, е един стремеж на всички Бели расисти!
М. Вълчев-Кавханът

Атила име свято и велико, най-българско и чисто. Като гръмовен вихър над Европа разпростряно. Като Слънцето Арийско за враговете ни жестоко. Като морски бриз за своите гальовно, Като Боговете древни за народите справедливо.

Ний носим твойто име в сърцата наши
Преливат от възторг българските ни души
Разчупи ти “Бичът Божи”, оковите на Рим
Разкъса ги, дари народите арийски
със Свобода , Щастие и Ред.

Духът ти огнен обладал бе българската
конница велика, разтърсила Мидгарда свят
Достоен син на древний род Дуло бе Ти,
От безбрежните поля арийски долетял
В чертозите неземни вдишал първия Вселен
ски Дъх

Но дойде време да покажем как
Българската конница велика тъпче,
Чуждорасовата сган, вероломна, тъпа,
От теб Атила, ний черпим сила за битката
сегашна, И множат се воините на Расата.

Бийте се герои, за нас ще дойде лекокрилата
дъщеря на Один Богът-Могъщ и във Валхала
ще намерим вечен покой, там където
вечни са народните герои, на Атила,

Исперих, Крум и Омуртаг синовете смели,
Събудете се чеда на Атила за битка последна
с врага жесток, за битка без жал и пощада.

Ний не ще пощадим тез що отровиха
сърцата ни Ний идемъ отхвърлили робския
стон, горди, Изправени,твърди, като воините
на Атила, враг чуждорасов не ще пожалим,
вражеските орди,от Родината ни Свята ще
изметем,

Като Атила ний ще изгорим този свят на
Гнилоч, неправда и Печал. Вдигнете българи
достойни ,знамената древни, на Атила,
пряпорците бойни. Злото да прогоним чуждо
и лъжливо, ний нищо, От тях нещем, ний
идемъ горди българи с марш гръмовен, за
мир живот за хляб и свобода

И дорде сме живи в стегнати редици без
милост, И без страх Война ще водим срещу
този декеденски Свят, свят на Злото и
Смъртта, идвайки от вековете,
Многохилядни да отмъстим сме длъжни, да
утвърдим вечните Атилови стремежи, и да
възкръсне нашата Хиперборея по-красива и
по- величествена и от преди дори.

И дорде в нас гори българското-арийско сърце
Ще бъдем изправени и горди –МЪЖЕ ОТ
СЕВЕРА. НИЙ ИДЕМЪ за нашата Планета, Ред, Красота и Раса, да треперят в своите колиби чуждорасови маймуни молейки се бог да ги спаси от гнева и страшната сила на СЕВЕРНИТЕ МЪЖЕ

Ний идемъ, арийци благародни в единен Кубратов сноп. Ний идем децата на Атила, за подвиг нов и величав, Да възвисим подвига му славен, като буря страховит.

Да си прославим Родовете, да умрем или да
Победим. Врагът е жесток. Но той трябва
да бъде победен И ний ще победим!

Бързо и Безпощадно!
Защото В сърцата ни е величието на Бялата
на Арийската раса Защото благородството
трябва да победи духовната нищета.

Защото в желязната ни Воля е нашия дом
Европа. Защото от вековете древни на Бунт
зове ни духът Атилов.

ЗАЩОТО В НАШЕТО
СЪЗНАНИЕ Е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
20 Априлий- 11655 год.


Кан ювиги Атила помете расовото нехайство и словоблудство на Римската империя, Неговото велико дело постави основите на последвалото невиждано Възраждане, на откривателския и завоевателския дух на Бялата раса, довела до завладяването на Земята от Арийците, които бяха смятани за Богове, ЗАЩОТО БЯХА БОГОВЕ!
Мико Вълчев- Кавханът ювиги Болг
Да живее Велика България!
Да живее нашата раса!
Няма нищо по- трудно днес, от това, да се бориш за свободата на един народ, който няма и понятие, че не е свободен. Кавханът


ХИМН НА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО
РАСИСТКО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ
НИЙ ИДЕМЪ
Марш на Свещения Съюз
на
Българските национал-расисти.
НИЙ ИДЕМЪ да сменим илюзиите с Волята за Съпротива


Ний идемъ воини на Свободата
на българския най-свещен закон
Да възвестим на вси ЗАВЕТА Родов
наш, на Дуло изначалния закон.

Да вдигнем знамената святи, бойни
със ЗНАЦИТЕ на нашите предци
Да изметем от нашата родина Свята
еврея зъл и низший расов враг.

Ний идемъ с Танг- Ра наший древен
Страшен, на Ариите Богът най-могъщ,
С духовен меч предвождащ свойте славни орди,
като Атила Кан ювиги–Буреносен Смел!
Далечен тътен носи тази песен
на СС подвига чутовно величав
със марша смело горди ний вървим
поели по пътищата славни на VAFFEN SS

Ний идемъ с вдигната в чест десница
В дела да претворим завет велик
ДА ИМА СЛЪНЦЕ ЗА ДЕЦАТА БЕЛИ
За мир живот , за хляб и свобода.

11 657 год. Мико Вълчев-Кавханът ювиги Болг


Идеалът за който воюваме, който обича ме, който тачим, пред който се прекла няме,който браним и в чиито прекрасни бели нозе сме готови да положим наши те верни рицарски сърца!!!
Мико Вълчев - Кавханът












Посвещава се на Фюрера,
и на героите загинали за
свободата на нашата раса!


ОСНОВИ

НА


БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ


НИЕ ТВЪРДО ТРЯБВА ДА ЗАЯВИМ, ЧЕ ТАЗИ СВОБОДА, ТАЗИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА, ОТ РОБИТЕ И Е КРАЙНО ВРЕДНА ЗА ВЕЛИКОТО ВЪЗВИСЯВАНЕ НА НАШАТА РАСА, тази свобода и тази цивилизация не може да задоволи високите духовни изисквания и стремежи на бялата раса. За това, ние най-яростно трябва да се борим срущу това общество-плод на духовната нищета на робите!!!
Мико Вълчев- Кавханът

Народът е като река. Щом спреш да хвърляш мръсотия в него, той се прочиства.”
Мико Вълчев - Кавханът-ювиги Болг

“Внимавайте вие, читатели и слушатели, които обичате и имате присърце своя род и своето българско отечество.... За вас е полезно и потребно да знаете известното за делата на вашите бащи, както знаят всички други племена и народи за своя род и език и имат история и всеки грамотен от тях знае и се гордее със своя род и език....!”
Паисий Хилендарски

Поради липсата и необходимостта днес от учение, което би ни спасило, от изчезване като народ, аз съвсем съзнателно поставям основите на БЪЛГАРСКОТО РАСОВО УЧЕНИЕ. Някои общественици, от миналия век наистина са стигнали до констатацията, че на българина му липсва расово мислене. Това обаче остава в рамките на извода и на не дотам ясни послания. Докато целта на тази моя работа е, българите, като представители на Арийската Раса, да вдигнат високо знамето на своята Родова Мощ, приемайки за своя изконна Вяра и Дълг. РАСОВО ОСЪЗНАТАТА ЕВГЕНИКА! И АКО ТРЯБВА, ДА ИЗВОЮВАТ ТОВА СИ ПРАВО ЧРЕЗ ВЪОРЪЖЕН БУНТ! Защото днес констатацията, че е необходимо българско расово учение не е вече достатъчна. Пътят за достигане на расовата чистота – това е смисълът на живота, борбата срещу рецидивите на расово нехайство сред голяма част от така наричащите се българи, по-точно на техните бащи и прадеди. Аз зная, че българинът ненавижда чуждорасовите ине веднъж съм виждал презрителнотго отношение на чистите, като раса българи към чуждорасовите. Това ми дава основание да смятам, че въпреки подмолната враждебна пропаганда за “общочовешки ценности” и тем подобни, в българина гори онзи огън на расово превъзходство, препредавано ни от нашите предци. Да, ние сме различни от другите, в наша полза. Безпочвени излязоха всички приказки за крайната смесеност на българите. Те бяха поредният мит, където като в капан трябваше да се хване българинът. Генът на Бялата Раса обаче е упорит. Той се проявява в лицето на много национал-расисти днес. Макар, че голяма част от населението на България се пишат българи на езиков принцип.
Расовият въпрос е поставен на дневен ред още през 19-ти век от Жозеф-Артур де Гобино (1816-1882), като въпрос на народна съдба в неговият труд “ За неравенството на човешките раси” (1853-1855), и от Фридрих Густав Клем (1802-1867), “ Обща история на човешката култура”. Общата теза е, че всичко извършено от даден народ може да бъде оценено само от човек със сходна расово-биологическа конституция. Гобино е считан за основоположник на Расовата теория въобще.
От по-раншния германски исторически живот, от сплотяването именно на различни германски племена, и от стремежа да бъде запазена политическата и духовна автономност, се бе стигнало до положение, при което партикуларизмът заплашваше националното единство. Хитлер реши, че тези останки от миналото не трябва да бъдат запазени. Германската империя на Бисмарк беше построена, поне на теория, върху федерация на страни и държави. Тази концепция загуби значение при управлението на национал социалистите. Здравото историческо развитие го налагаше:
“ Един народ, който говори един език” – казваше Хитлер.
“Който притежава единна култура, чиито ценности са създадени в течение на една обща история, трябва също да има единно политическо ръководство. Новата германска държава не трябва да бъде построена върху основите на отделни области, нито върху отделни племена.” В съответствие с тези мисли Хитлер премахна административната автономност на областите и локалните парламенти. "Давам пример с Адолф Хитлер, като обединител на Германия, защото той е единствения държавник в нашата история представител на велика сила, който е постъпил справедливо с България". Именно той със силата на немското оръжие възвърна поробените ни земи, именно той е истинския обединител на България. Но притискани от конюктурата днешните зомбирани хора забравят бързо благодетелите си, но Боговете виждат и наказват неблагодарниците. Днешната българска държава не само, че е разчленена като труп на 7-8 части, ами и вътре в нея поради чужди внушения и липса на единна расова теория се делят на мизийци, шопи, добружанци, тракийци и т.н. така, че обедине нието на изконните български земи е още един предтекст за създаване на българско учение за расова хигиена. Обръщам внимание, че никой от днешните политици-расови имитатори не е поставил въпроса за поробените български земи, но постоянно повтарят: ”Ние нямаме териториални претенции", като започнем от ботевградското магаре Тодор Живков, минете през драгалевския манго Иван Костов и стигнете до еврейския клоун Паси.
Българинът Кирил Христов правилно вижда нещата и ги обяснява от историческа гледна точка. Да, много народи са преминавали през нашата територия, но съвършено профанско е да се мисли, че тези епизодични набези могат да навредят на българската раса: те не са могли да оставят съществен белег върху българския расов вид. Чуждият генетичен материал много бързо се разтваря в по-голямото население и след поколения изчезва, изчиства се като реката, в която не се хвърля мръсотия. Вярно е също, че народите заимстват думи и обичаи, но това няма нищо общо с неумолимо жестоките закони на биологията и антропологията, върху които стъпва и се гради Расовата Теория. Кирил Христов също засяга въпроса за суперетноса, имайки предвид прусаците, които са спойка между германци и славяни, направили много за обединението на Германия. Но истинско сплотяване на германците, както всички знаем, става по времето на Адолф Хитлер, в чийто жили като баварец би трябвало да тече и доста българска кръв. Да не забравяме, че антропологическия индекс на българи и баварци е много близък.
Беше разбита на пух и прах теорията за татаро-монголския произход на българите. Трябва да се знае – ние никога не сме се смесвали с крайно чужда кръв. Като имаме предвид арийския произход на така наречените славяни и траките, то замърсяващи кръвта признаци липсват. Така че смесеността на българите с чуждорасови излезе една голяма лъжа, лъжа преднамерена и подклаждана, от враждебни нам народи. Войната между расите е вечна, до победата на най-добрата от тях – Арийската.
Моралът и нравствеността се зараждат, имат почва и място само в расово чистите общества - поради расовата чистота всеки член на това общество, като индивид от него, дава своето съгласие, опит и знания в изграждането на даден нравствен модел, по който се гради и функционира народната общност.
Преди известно време чух по телевизията някакъв мастит интелектуалец, който се чудеше и вайкаше, не от това, че евреите-престъпници от САЩ и Англия унищожиха из основи град Дрезден,
той не се възмущаваше, от това че чуждорасови подтисници избиваха арийците, ами му направило впечатление, че току що изровените изпод развалините деца, при питането на Фюрера дали искат той да спре войната, те вдигали гордо десници и викали Хайл Хитлер! Та, този нашенски "интелект" или, още по-лошо, политолог не можеше да проумее, че това е потребност на чисторасовия човек, готов винаги да се бори за своята свобода и да е готов на саможертва в името на своя народ. Нашите поеврейчени интелектуалци, никога не ще разберат великия повик на чистата кръв.
Дълго преди национализмът да придобие политически смисъл, е съществувал духовен, културен, дохристиянски национализъм. Доктрината и култовата дохристиянска практика, разработена и създадена на основата на древния индоевропейски епос, митология и езотерически знания на нашите предци (казвам нашите предци защото ние българите също сме от арийската раса), намира своя най-вълнуващ вид в трудовете на крупните ариософи като Гуидо фон Лист, / 1848 - 1954/, Йорг-Ланц фон Либинфелц, пророците на расизма и елитаризма - Паул Делегарди, Юлиус Ланг и Мюлер ван де Брук, възбуждали европейските умове много преди да се появи Адолф Хитлер.
Възникването на расовото учение и движение (и тук е редно да си спомним имената на други велики философи, антрополози, генетици - Херман Вирт, Ернст Крайзе, Ото Амон, Лудвиг Вилзер, Ернст Хекел и др.), оказали силно влияние и развитие на европейския национализъм. Високото културно ниво на тези хора, популяризаторският им дар, им позволява да подготвят Германия за възприемането на политическия национализъм и расизъм. На фона на пълния духовен разпад и опасността от унищожение на арийската раса, тези достойни мъже извадиха от дълбините на народната памет свещеният мит за индоевропейците, за да го превърнат в едно ново историческо осъществяване. Предвечният арийски Бог и Праотец бе призован и той се яви в своя народен Водач Адолф Хитлер. В програмата на неговата партия още през 1920 година се съдържат формулировки, явно разкриващи расовите задачи на партията:
4. Расовото съответствие като условие за германско гражданство
5. Лицата с негерманска кръв не могат да бъдат граждани на Германия, те могат да живеят като гости, субекти със специални права.
6. Германските официални лица задължително трябва да бъдат по кръв и произход германци
23. За пресичане на политическите злоупотреби. Германската преса - с чисто германска кръв; негерманци не могат да бъдат сътрудници на пресата.
24. Религиозна свобода, дотолкова, доколкото не е в противоречие с моралните представи на германската раса. Ако днес ние заменим думите германец и германска, с българин и българска, то виждаме актуалността на тази програма. И днес националсоциалистите си остават загадка. Нито една политическа интерпретация не може да обясни това явление. Целият този свят от необичайни ритуали и убеждения, възникнали като че ли отникъде, въодушевили всички немци и почти цяла Европа. НАЦИЯТА като необичаен нов символ, демонстрацията на военна гордост и мощ, извисяващата се месианска личност на Адолф Хитлер, обграден от Свещената Арийска Свастика. Гигантските митинги в Нюрнберг поддържат митическото единство от Партия, Народ и Вожд. Младежите от Хитлерюгенд пеят за своята възродена Вяра и никой жрец на злото не би могъл да попречи да се чувстват деца на Фюрера. Свастиката носи Спасение за Земята. Този символ е завоювал днес верността на милиони бели националисти по целия свят. Това е нашият морал!
Чуждорасовият, или мелезът, или пък поеврейченият дегенерат, не изпитват потребност от морал, но за да спечелят, и за да се придвижват нагоре в йерархията на това общество, гледат по всякакъв начин да го разрушат, иначе остават просто едни ненужни елементи, едни отпадъци в него. По голяма част, такива типажи,като Бай Ганю, се срещат между мелезите, това е онази тънка нишка на расова неудовлетвореност или расова раздвоеност, която е присъща на мелеза.
Днес България се управлява от безскрупулни чуждорасови безродници, хора без всякаква расова култура и чужди на българския нравствен модел. Хората обаче ги виждат и си казват, че целият народ е такъв - това намалява съпротивителните му сили и разпадът е пълен. И като сме застанали на този буреносен кръстопът между самовлюбените славяни и роботизирания Запад, а от юг са подстъпите на чуждорасовата паплач, съзнавайки днес своята стойност, като народ сме длъжни в началото на третото хилядолетие да създадем своята
БЪЛГАРСКА РАСОВА ДОКТРИНА-САМОСЪЗНАТА ЕВГЕНИКА ! Един последен опит да запазим своя БЪЛГАРСКИ РОД!
Пораженията, нанесени ни от Запад-от Ньойският договор, до отнемането на земите ни след Втората световна война.
От Изток-от Византийското подтисничество, до мракобесническото турско робство, не са непреодолими. Достатъч но е да разсъждаваме расово, като истински арийци, да възпитаваме своите деца расово и да даваме отпор на чуждорасовите врагове. Богати и свободни ще сме, само когато поставим на местата им евреи, турци, цигани и всякаква друга паплач от навлеци, паразитиращи върху гърба на българите, киснейки по цял ден по кафенетата и баровете, занимаващи се с наркобизнес и търговия с женска плът, лихварство и бандитизъм, развращавайки с разпусна тостта си огромна част от расово чистите българи.
Българинът издържа малцинствата за сметка на своето щастие, и за сметка на щастието на своите деца.
Както казва големият български философ д-р Янко Янев: "Каквито и да са формите, в които българският дух изразява своята творческа сила, каквито и събития да обуславят неговото движение, винаги той се е развивал случайно. Без каквато и да е вътрешна необходимост и последователност."
И трябва да се съгласим с това, но за да не бъркаме повече, ние сме длъжни в това ново хилядолетие да влезем със стройна, може би жестока, но справедлива, основаваща се на неумолимите биологически закони <Българска Расова Доктрина>.
Защото такъв расов човек като българина не трябва и няма да изчезне. Не може да изчезне трудолюбието, ученолюбието, издържливостта, онази искра просвещение, която запали европейските умове за расовия подбор и политика. Българина дълго е чакал този ден на действително национално възраждане и го дочака - връщане назад няма! Ние сме длъжни да вложим своя дял за спасението на арийската раса - това е и моят стремеж днес. Ние трябва да убедим хората, че смешенията с чуждорасови е убийствено за българския род и за бялата раса въобще; че постигането на расова чистота чрез самоосъзната евгеника и естествен подбор е реалният път на расата ни да върви напред; че задълженията към Арийството са свещен дълг на всеки българин; че замърсяването на чистия расов материал чрез смешения с по-низши не е естествен път на развитие, но засилва популационния хаос. Биологическите и расови изследвания през 1941 година недвусмислено показват изравнени антропометрични показатели при българите от Мизия, Тракия, Македония, Поморавия, Западни покрайнини, Беломорска и Адрианополска Тракия - това са нашите земи. Не го забравяйте! НЕ Е ВАЖНО КОЛКО РАСОВО-ЧИСТИ СМЕ ИЛИ СЕ ЧУВСТВАМЕ, ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ ЖЕЛАЕМ ДА РАБОТИМ ЗА РАСОВОТО ОЗДРАВЯВАНЕ НА СВОЯ НАРОД ЧРЕЗ ЕВГЕНИКАТА. И още нещо! Нехайното прибиране на бежанците, без поне да им се измерват черепите, тяхното заселване в градовете, където населението е било твърде неграмотно и разхайтено по расовите въпроси, е голяма грешка! Също и натискът върху българския интелектуален елит, когото не обвинявам, че поглеждал ту към Запада, ту към Русия, но в този период, от расова гледна точка, академичните пуяци бяха ветропоказатели според конюнктурата. Те наричаха това убийствено за България робство ту турско робство, ту османско присъствие, ту отоманско владичество, където на първо място се споменават само грабежите, убийствата, насилията и издевателствата над българското население. Да, това е вярно! Но!
Турската държава се създава от световното еврейство, като един план на юдейския Синедрион. Световното еврейско правителство, със златото, награбено от различни европейски народи сформира, от една азиатска разнородна паплач, една полуграмотна, полуплеменна монархия, в която на никого не бе известен принципът й на действие. Тази безродова човешка маса успява благодарение на огромната си численост и беднотия да завладее почти половината Европа, макар и за недълго време. Ние, българите, обаче останахме заложници на тази низша многорасова сбирщина, чиито навици и "религия", написана от евреите за тях, като за по-низша раса, търпим и днес. Трагедията на този сблъсък има по-скоро духовно-расови измерения, отколкото ужасиите на убийствата и потурчванията. Поробеният арийски народ и духът, трептящ в гърдите на българина, се отразява най-вече в стремежа му към свобода. Обръщането на българската интелигенция към западноевропейските народи обаче ни донесе едно Възраждане - папагалско и подражателско. Този стемеж към своята си Раса е оправдан - но той е за сметка на самобитното развитие на националната ни култура. След Освобождението българинът се натъпква с плъзналите тогава в Европа социалистически учения. Ученията на енциклопедистите и разните хуманистически възгледи, които набират своите черни сили точно по него време и се попиват безкритично от по-издигнатите българи. Тези егалитарни, социалистически идеи така разбъркват главите на българите, та чак и до ден днешен. Мракобесният комунизъм така бе смразил българите, че те и досега смятат пиенето и яденето за висше удоволствие и цел в живота. И още нещо, семитите, турци, араби, евреи, когата поробят някой народ, избиват мъжете и отвличат след това жените ,така са постъпвали със всички бели народи, които са поробвали, по този начин ние не можем да говорим за някаква самобитна култура при низшите раси, защото техния ген паразитира върху гена на бялата раса, получен именно от тези отвлечени бели жени!!!
Днес са дните на еврейската демокрация, в които отгоре изплуваха децата на бившите ни ратаи, на бездуховните и предателите, самонаричайки се бизнесмени и политици. Принципно демокрацията придърпва към себе си само дегенерати, хора с занижени расови показатели, мелези, лумпени, първенюта, селски тарикати, престъпници, с две думи ”биологическия отпадък”, който намира в демократическата безотговорност почва за своето по-нататъшно маймунизиране, заливащо ни с нравствената си разпуснатост и расово нехайство, намиращи основание в най-долните човешки пороци. На това трябва да се сложи край!
Само най-неграмотният и най-простият не се интересува от расовата си чистота.
В началото на Третото хилядолетие цивилизацията е в период на пълна деградация, довел и до едно крайно израждане на Бялата Раса. Особено забелижимо е влошаването на антропометричните данни на белия човек, на неговото духовно ниво. Израждането става при тотална комерсиализация на съвременното общество, стремглаво пада естетическото и съдържателното ниво на днешното изкуство. Рязкото снижение на раждаемостта, което се върши под чуждо внушение и задушаването на инициативността у българина, също е с цел - демографски срив. Нашият народ се намира в най-голямата си безпътица, внушено от изроди-морализатори, напълнили кратуните си с комунистическа образованост и оглупели от еврейската пропаганда. Да, те обичат да четат, да пишат книги, стихове и песни, но никога не достигаха и не можаха да разтърсят из основи българската расова душа. Тук слагаме начало то!!!---------------------------(следва)
цитирай
17. анонимен - Френската революция-Какъв ти празник за една касапница
15.07.2007 13:27
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
................ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА.................
.....ВЧЕРА БЕ ОТПРАЗНУВАНА С ГОЛЕМИ ПАРАДИ "ВЕЛИКАТА ФРЕНСКА РЕВОЛЮЦИЯ", КОЯТО АЗ НАРИЧАМ КАСАПНИЦА ,КАКВА НАГЛОСТ, ВЕЧЕ ЕВРЕЙСКИТЕ МАЙМУНИ НЕ СЕ СВЕНЯТ, ОТ УБИТИТЕ ФРЕНСКИ ПАТРИОТИ, ВЕЧЕ ДВЕСТА ГОДИНИ ФРАНЦУЗИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА В РЪЦЕТЕ НА ЕДНА ЕВРЕЙСКО МОСАНСКА ШАЙКА, КОЯТО ИЗКЛА ОКОЛО 1 МИЛИОН И 500 ХИЛЯДИ ФРАНЦУЗИ, ДНЕС ФРАНЦУЗИТЕ ОТНОВО ПОВЕРИХА СЪДБАТА НА СВОЯТА ДЪРЖАВА И СЪДБИНИТЕ НА СВОИТЕ ДЕЦА В В РЪЦЕТЕ НА НАСЛЕДНИЦИТЕ, НА ОНЕЗИ ЕВРЕИ, КОИТО УНИЩОЖИХА ПРЕКРАСНАТА,ОСТРОУМНА И ДАЛА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ПЛЕЯДА УЧЕНИ ФРАНЦИЯ ,ДА ДНЕС ПАК ПРЕДАДОХА СВОИТЕ СТРЕМЕЖИ И МЕЧТИ В РЪЦЕТЕ НА ЕВРЕЙСКАТА ШАЙКА НА УНГАРСКИЯ ЕВРЕИН САРКОЗИ,(НАСЛЕДНИК НА КАСАПИТЕ: НЕМСКИЯ ЕВРЕИН РОБИСПИЕР, И ШВЕЙЦАРСКИЯ ЕВРЕИН ЖАН -ПОЛ МАРА, И НЯКОЛКО ФРАНЦУЗИ МАСОНИ И ПРЕДАТЕЛИ), КОЙТО ОРГАНИЗИРА ГОЛЕМИ ПРАЗНЕСТВА ---КАКЪВ ТИ ПРАЗНИК ЗА ЕДНА КАСАПНИЦА!!!
Мико Вълчев-Кавханът

цитирай
18. анонимен - БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
26.09.2007 22:26
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ


<<< ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА >>>

Свещен Съюз на Българските Национал-расистити (Българското Расистко Движение)



ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДЕСНИТЕ РАСИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ И БЕЛИТЕ НАРОДИ НА ЕВРОПА
Българска националсоциалистическа партия
Българското национал-расистко движение
ний идемъ!!!
Ние се обръщаме към своите събратя арийци, от Европа и по целия свят относно бъдещето на България и нейната съпричастност към съдбата историята и културата на арийските народи. Нашата цел е в България да има създадено такова движение, щото да сме готови да вземем властта в удобен момент. Ние сме български националрасисти, и това значи, че в нашата организация няма другорасови примеси или хора с занижени расови показатели, така присъщи на демократическите и комунистическите движения. С тази прокламация ние се обръщаме към вас за да разясним нашите позиции относно бъдещето на България и на Бялата Цивилизация в цяло.
Нашата идеология почива върху традициите на нашите предци на нашите Арийски родове и намира основание в расизма. И нищо друго. Ние сме против всяка власт утвърждаваща се върху парламентарната безотговорност, където човекът е подтискан и ограбван. Ние не искаме никого да побеждаваме—ние искаме да възстановим реда, първоначално сътворен, от нашите древни Богове и нашите славни предци, на нашата земя и нищо повече. За всички е видно, че днешния свят стои на прага на глобалната криза.
Българския народ, и другите Европейски народи, това са част от Бялата Раса, която се явява създаделка на цивилизацията. Всички достижения на науката, на всички съвременни технически и технологически мощности и шедьоврите на културата са създадени от белите народи, и са плод на техните творчески търсения, роботоспособност, гениалност и прозорливост. Срещу всички нас са отправени остри удари, освен ресурсния глобален проблем и всички останали антибългарски прояви вървят на фона на етнодемографската агресия на низшите роси от Юга. Ще кажат някои, ами да, така им се пада на белите хора, защото те бяха направили държавите на низшите раси свои колонии --- НО ОТ ГРАНДИОЗНИЯ СБЛЪСЪК МЕЖДУ АРИЙСКАТА РАСА И НИЗШИТЕ РАСИ ОБЛОГОДЕТЕЛСТВАНИ ИЗЛЯЗОХА САМО
НИЗШИТЕ”
И когато в Световен мащаб настъпи ресурсуен глад-това ще последния ден, от живота на белите народи и градове, днес заселени с чуждорасови натрапници. Да, в държавите на ЕВРОПА, все повече и повече емигранти притесняват коренното население със своята чужда за белия човек култура и манталитет. Те запълват градовете на Европа, те живеят по свои закони, и в свои общини. Раждаемостта при емигрантите, няколко пъти превишава раждаемостта при белите хора---
„БЕЛИ ХОРА РАЗМНОЖАВАЙТЕ СЕ”.
Бяла Европа стремително старее и умира.
Тоталното разложение витае из всички европейски страни, етническа престъпност, оглупяване съзнанието на народите, ограбването на труда на белия човек, от евреите натрапници с помощта на средстават за масова информация. Лъжливото християнско смирение и толерантността объркват Нашата раса , която вече открито заявява и иска своите права. При това управниците на Европа не забелязват или не искат да забележат това, но ние добре знаем, че те са евреи и това е тяхната задача да създадат една раса, от мелези, които не могат да пратендират за свобода, богатство и щастие. И с упорството на овни говорат за толерантност, асимилация или как там гонаричат в България приобщаване ли беше или нещо подобно на циганите. Да интеграция.
В България положението не е по различно. Само чрез мерзостта на центрарилзираната власт и корумпираните чинвници, днешната държавната бюрократична машина има шаансове да се съхрани. Ние знаем, че нашите управници и техните господари еврите обричат България на гибел. И НИЕ НЕ ЖАЛИМ ЗА ТАЗИ БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЧУВСТВА ЧУЖДЕНЕЦ. Не жалим за това вампирско управление, това еврейско държавно управление, ИЗДИВАТЕЛСТВАЩО НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ САТЕЛИТИ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА Бялата раса.

Всеки народе длъжен сам да кове съдбата на своите деца и внуци. Ние трябва да възстановим нашата национална жизненост отнета ни от кръвния данък, където са унищожени около сто милиона българи, от ЧУЖДОРАСОВИТЕ, и то съвсем целенасочено. Но, това може да бъде постигнато само и единствено с Бунт. Аз знам също че, всеки предпочита спокойствието и благоденствието пред Бунта, но няма друг начин да създадете бъдеще за вашите деца и внуци освен чрез Бунт.
ПРОСЛАВЕТЕ РОДОВИТЕ СИ ИМЕНА!!!
НИЕ ОТРИЧАМЕ, ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ РАСОВА КУЛТУРА И НЕ СА ЗАПОЗНАТИ С ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС, И НЕ СА РАСОВИ БЪЛГАРИ, НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ СЪС СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, АКО ЩЕ ДА СЕ НАРИЧАТ НАЦИОНАЛИСТИ, АНТИКОМУНИСТИ, АНТИФАШИСТИ, ДЕМОКРАТИ, АНТИДЕМОКРАТИ И ПРОЧИЕ ДЕГЕНЕРАТИ, ОТ КОТИЛОТО НА ЕВРЕЙСКИТЕ СЛУГИ.
НИЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО-РАСИСТКО ДВИЖЕНИЕ СЪЗДАДЕНО В ЧЕСТ НА НАШАТА ВЛАДЕТЕЛСКА ДИНАСТИЯ ПОКОРИЛА ЦЯЛА ЕВРОПА И СЪЗДАЛА КОНТИНЕНТ НА АРИЙСКИТЕ НАРОДИ, ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ И ИЗВАЖДАМЕ НА БЯЛ СВЯТ АРИЙСКИЯ ПРОИЗХОД, СЪЩНОСТ И ГОРДОСТ НА КОННИТЕ НАРОДИ. НАС НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ РАСОВО НЕПЪЛНОЦЕННИ МЕЛЕЗИ, КОИТО НА ЕЗИКОВ ПРИНЦИП СЕ СМЯТАТ ЗА БЪЛГАРИ И ПОСТАНОВЯВАМЕ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ТОЗИ, КОЙТО СЪЗНАВА СВОЯТА АРИЙСКА СЪЩНОСТ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ БЕЛИТЕ НАРОДИ. САМО ТОЗИ КОЙТО СЪЗНАВА СВОЯТА АРИЙСКА СЪЩНОСТ, МОЖЕ ДА БЪДЕ И Е НАСЛЕДНИК НА БУЙНО ПРЕПУСКАЩИТЕ ИЗ АРИЙСКИТЕ РАВНИ ПОЛЕТА, НА АЗИЯ И ЕВРОПА КОННИЦИ. ТОВА НАШЕ ЗАЯВЛЕНИЕ ПРОИЗЛИЗА ОТ СЪЗНАНИЕТО ЗА ОРИСТТА НА НАШИЯ НАРОД ДНЕС, И ЗА ДА НЕ СЕ ПРИЛЕПЯТ ЧУЖДОРАСОВИТЕ И НЕПЪЛНОЦЕННИТЕ МЕЛЕЗИ КЪМ СНАГАТА НА НАШИЯ НАРОД, ЗАЩОТО ПАРАЗИТИТЕ СА ВСЯКАКВИ И НАЦИОНАЛИСТИ, И ПАТРИОТИ, И КОННИЦИ С ДРЪПНАТИ ОЧИ, И ТЮРКИ, И СЛАВЯНИ, И ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ, И АНТИФАШИСТИ. ДНЕС ЯСНО ВИЖДАМЕ ОТ НАЙ-ТВЪРДИТЕ И ИСТИНСКИ АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕДАВАНИЯ КЪДЕТО СЕ "ГРОМЯТ" КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАНДИТИ, ЛЪХА ОНЗИ ПОЗНАТ НИ ВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ АНТИФАШИЗЪМ, АНТИФАШИЗМА НА ВЪЛКАНОВ, ЖЕЛЕВ, СТОЯНОВ, НА ЦЯЛАТА ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАПЛАЧ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ГОТОВИ ДА ЛИЖАТ КРАКАТА НА ЕВРЕЙСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ САМО И САМО ДА СЕ ВПИЯТ В СНАГАТА НА ГОРДИЯ И СПОСОБЕН АРИЙСКИ НАРОД КАКВИТО СА БЪЛГАРИТЕ. ЗАЩОТО ВИЖДАМЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ БЯЛ ЧОВЕК Е ПРЕД КОЛАПС, ЦИГАНИ, ТУРЦИ, ЕВРЕИ И ВСЕКИ ЕЛЕМЕНТ СЪС ЗАНИЖЕНИ РАСОВИ КАЧЕСТВА РАЗМАХВАТ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ. РАЗБИРА СЕ БЕЗ РАСОВА ОПРЕДЕЛЕНОСТ ВСЕКИ МОЖЕ, ДАЖЕ И ВРАГОВЕТЕ НИ, ДА КРЕЩИ ЗА НАЦИОНАЛИЗЪМ, КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ. ОБАЧЕ ЗА ЩАСТИЕ НА БЪЛГАРИТЕ РАСОВАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕНА, КАКТО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УБЕЖДЕНИЯ, АВТОМОБИЛА, ИЛИ НОСНАТА КЪРПА. НИКОЙ КОЙТО НЕ Е РАСОВО ЧИСТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИЩО ОБЩО С НАЦИОНАЛНАТА БОРБА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ И В ЦЯЛОСТ НА БЯЛАТА РАСА. БЕЗ ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЯЛАТА РАСА НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМА И В БЪЛГАРИЯ. АЗ ОТХВЪРЛЯМ ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ НАЦИОНАЛИСТИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВИТАЕ САМА В ПРОСТОРАНСТВОТО, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО НЯКАКВИ НЕОПРЕДЕЛЕНИ НАЦИОНАЛИСТИ ОТ ЦЕЛИЯ ЦВЕТОВИ ЧУЖДОРАСОВ СПЕКТЪР.
РАСОВИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЛЕГИТИМЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И СПОСОБЕН ДА ДЕЙСТВА В БУРЯТА НАДВИСНАЛА НАД БЯЛАТА РАСА В ЛИЦЕТО НА МЛИОНИТЕ АФРОАЗИАТЦИ, ПЪПЛЕЩИ, КАТО ОТРОВНИ ЗМИИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА. А ТУК В БЪЛГАРИЯ НЯКАКВИ МЕЛЕЗИ И НЕДОСЧЕТА ХУЛЯТ -НС- ЗАЩОТО БИЛИ НАРИЧАЛИ БЪЛГАРИТЕ АРИЙЦИ. ВСЯКА НАЦИОНАЛНА БОРБА Е РАСОВА, ТЯ Е СРЕЩУ БЕЗОТГОВОРНИЯ МЕЛЕЗ, СРЕЩУ РАСОВО НИЗШИЯ, СРЕЩУ ЯВНИЯ И ТАЕН ВРАГ ИЗПОЛЗВАЩ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ, ФИЗИЧЕСКИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНИ ДЕГЕНЕРАТИ ЗА СВОЯТА АНТИБЪЛГАРСКА И АНТИЧОВЕШКА ПРОПАГАНДА, ПОДХРАНВАЙКИ СВОЯТА ОМРАЗА КЪМ БЕЛИТЕ ХОРА ВЪОБЩЕ. РАЗМАХВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ, ОТ РАСОВО ЧУЖДИ ЦИГАНИ, ТУРЦИ И ЕВРЕИ СИ Е ЕДНО НАХАЛСТВО, НО СЕ ДЪЛЖИ НА РАСОВАТА НЕГРАМОТНОСТ НА БЪЛГАРИТЕ. РАСОВО ЧУЖДИТЕ СА ЧУЖДИ НЕ ЗАЩОТО ГИ МРАЗИМ НЕ, А ЗАЩОТО ГЕННО-БИОЛОГИЧЕСКИТЕ ИМ ДАДЕНОСТИ СА РАЗЛИЧНИ ОТ НАШИТЕ, ОТ ТАМ И РАЗЛИЧНА НРАВСТВЕНОСТ. В КРАЯ НА КРАИЩАТА ГЕНИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ТВОЯТА ИДЕЙНО-ПОЛИТИЧЕСКА И ИДЕЙНО-РЕЛИГИОЗНА ДУХОВНА СЪЩНОСТ, КАТО ТАКА СЕ ОПРЕДЕЛЯ И ОТНОШЕНИЕТО НА РАСИТЕ ЕДНА КЪМ ДРУГА. А ГЛУПАШКОТО ДЪРДОРЕНЕ ОТ ТИПА НА "И ТЕ СА ХОРА", "НИЕ ДОБРЕ СЕ РАЗБИРАМЕ С ТЯХ" НА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ НЯМАЩИ РАСОВА КУЛТУРА, И ПРИ ПОВЕЧЕТО НАЦИОНАЛИСТИ, Е ПРИЗНАК НА ТВОРЧЕСКО БЕЗСИЛИЕ И БЕЗПЛОДИЕ-ПЪТИЩА ЗА РАЗВРАЩАВАНЕ И РАЗПУСНАТОСТ В КУЛТУРАТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ. А ЩОМ ЦИГАНИТЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ НАРИЧАНИ РОМИ, ТУРСКИТЕ ЦИГАНИ ИСКАТ ДА БЪДАТ НАРИЧАНИ ТУРЦИ, ТО ТОГАВА НИЕ НАСТОЯВАМЕ ДА НИ НАРИЧАТ АРИЙЦИ, ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО. АРИЕЦЪТ Е РАСОВО ОСЪЗНАТ БЯЛ ГОРДЕЕЩ СЕ СЪС СВОЯ ПРОИЗХОД И ГО ПАЗИ В ПОКОЛЕНИЯТА ЧИСТ, ОТ ЧУЖДОРАСОВА КРЪВ И ВНУШЕНИЯ. ЗАЩОТО СТРЕМЕЖИТЕ НА ЕДИН НАРОД СА ПОСТИЖИМИ САМО В РАСОВО ЧИСТО ОБЩЕСТВО ИЛИ СТРЕМЯЩО СЕ КЪМ ТОВА. ТАКА ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ КОЙ И ЗАЩО ИСКА ДА ЗАЛИЧИ ОТ ВАШЕТО АРИЙСКО СЪЗНАНИЕ-СЪЗНАНИЕТО НА ВЕЛИКАТА КОННИЦА! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА ПРИГЛЯСЯТЕ НА ВРАГОВЕТЕ НА БЯЛАТА РАСА. БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА БИТКА Е ЧАСТ ОТ СВЕТОВНАТА БИТКА МЕЖДУ РАСОВО РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛЕДСТВИЕ-ВТОРОСТЕПЕННО, НО ВТОРОСТЕПЕННОТО-СЛЕДСТВИЕТО ,ТО Е ОПАСНО, ЗАЩОТО ЗАБИВАЙКИ В ДЕБРИТЕ НА СЛОВОБЛУДСТВОТО ИЗПОЛЗВАЙКИ И ДЖУНГЛИРАЙКИ СЪС СЛОВОТО, СЪЗДАВА ЗА СЕБЕ СИ СРЕД НЕПОСВЕТЕНИТЕ ИЗМАМНОТО ЧУВСТВО ЗА ПЪРВЕНСТВО И ТАКА СЕ УВЛИЧА, ПОДВЕДЕНО ОТ САМОТО СЕБЕ СИ, ЧЕ НИЩО ДРУГО ОСВЕН НАРОДНИЯ ГНЯВ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ. НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ.
ТРЯБВА! ДА ИЗХВЪРЛИТЕ ОТ ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ ЛЪЖЛИВОТО ЧУВСТВО ЗА НЕНАКАЗАНОСТ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ ЛИЧНО, ИНДИВИДУАЛНО ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА, ПОКАТЕРВАЙКИ СЕ ВЪРХУ МЪКАТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЗАЩОТО ТОЗИ НАРОД ЩЕ ИМ ОТМЪСТИ.
ТРЯБВА! ДА СТЕ НА ЯСНО СЪЩО, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЪЗДАДЕТЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА ВАШЕТО БЪДЕЩО ПОКОЛЕНИЕ, ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ БЕЗ ДА СЕ ВДИГНЕТЕ НА БУНТ С ОРЪЖИЕ В РЪКА.
Помни Себе си! Пробуди Себе си!

Бъди Себе си!

Бори се за нещо повече от това,което си!


ББЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ,
води твърда и безкомпромисна борба срещу всички формации,организации,идейни течения и секти, които градят идеологията си върху доктрините на Маркс, Ленин, Фройд, социалпсихологията на Франкфуртското училище, както и всички учения, пропагандиращи равенство, глобализъм, народностно обезличаване, смешение на расите, културите и мирогледите.

Българската Национална Революция има своите реални шансове едва тогава, когато съзнаващите себе си българи,цялостно и веднъж завинаги,отхвърлят домогналия се до власта лумпениат и неговите"институции",забранят неговите медии и премахнат неговата престъпна демолиберална система.

НАТО+МВФ+"ЕС"=ПРЕСТЪПНИЦИ

Организациите на"новия световен ред"-ООН,НАТО,МВФ,съветско-масоно-марксистката съюзна антинационална държава "ЕС" и т.н.,работят за унищожението на българския народ!
Българите трябва да се разделят с илюзиите,че тези престъпни синдикати ще гарантират суверенитета и благоденствието им.НАТО унищожава българската армия,а МВФ унищожава българското стопанство,здравеопазване и образование. "ЕС" в никакъв случай не е коалиция на свободни по Воля и Дух народи,а една корпорация от интернационални компании,която има интерес от бедни и примирени българи. НИЕ,повдигаме дискусии по тези въпроси и водим борба за осмисляне антибългарската същност на тези организации.

СПЛОТЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ

Единствения реален сблъсък на нашето време,единствения безспорен световен двубой е дуелът на интернационализма с Родолюбието.От изхода на тази епична борба зависи цялото по-нататъшно развитие на човешката цивилизация. Нашата историческа отговорност пред покойници и още неродени български чеда е огромна!Нашият исторически път преминава през заздравяването на Българската Народностна Душа,съхраняването на българското етнорелигиозно и културно наследство,заселването на българската народностна самоличност.

Сплотяването на Българските Националсоциалисти е сложен и дълъг процес,който може да продължи с години,дори десетилетия.Този процес е неразривно свързан с необходимостта от структуриране на изначалната българска йерархия-жречески елит,войнство,стопански съсловия.

НИЕ СМЕ БОЛГ-АРИИТЕ

Днес европейските народи са изправени пред непознати предизвикателства.Настъпващата нова епоха не може да бъде схваната с критериите на 20-ти век.Ако днешните българи не проумеят това фактическо положение,то те ще бъдат пометени от арената на историята,но ако го разбират и адекватно го осмислят,то тогава те ще легитимират своето собствено Новорождение.

Ние ще живеем ще действаме и ще се сражаваме в единен сноп със всичка европейски бели народи за да пребъде във вековете Бялото човечество.В тази борба ние нямаме стратегически съюзници вътре в страната, такива няма
ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ЗАПАЗЯТ ГРАБИТЕЛСКОИЯ МОДЕЛ НА ДЪРЖАВНО УСТРОЙСТВО. Ние искаме да направим развитие на нашата страна вътре в нея –за възраждане основитие за развитието на собставения ни народ Нашите външни стратегически съюзници могат да бодат само държавите, наречени от нас Белия Запад. Но не ръководството на тези страни , а всички Западни и също Руски обществени и поллитически организаци и политически елитни и интелектуални групировки, които отстояват интереса за възраждането на Бялата раса на основание на възвръщане към цивилизования модел на Бялата средна класа.
В този свят Бялата раса е поставена пред жестоки избор да бъде унищожена в огъна на глобалния криза и да се разтвори в агресивните емигрантски вълни, от жълтия Изток и черния Юг или да обедини всички свои усилия и арийска воля , да се очисти и да стане господар на собствените си земи.!!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯ АРИЙСКИ РОД!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!
НЕКА БЪЛГАРСКИТЕ МОГЪЩИ БОГОВЕ НИ БЪДАТ НА ПОМОЩ!

11 660 год.-116 години МИКО ВЪЛЧЕВ-КАВХАНЪТ
цитирай
19. анонимен - Млади българи въоръжавай те се
06.10.2007 20:26
Българска
националсоциалистическа
партия

----отдел пропаганда---
Правото да носиш оръжие
ОСНОВНО ПРАВО НА АРИЕЦА

Някои могат да сметнат тези мои редове за доста крайни, НО ЕДИН НЕВООРЪЖЕН НАРОД Е КРАЙНО БЕЗПОМОЩЕН!!! Явява ли се притежаването на оръжие едно от неизменните права на човека? Или това е привилигегия характерна за определен кръг избрани.
Особено актуален става този въпрос на фона на предявените към националсоциализма претенции, състоя щи се в това, че при идването на власт, на национал соцалистите, то ще бъдат ограничени редица права.
И ДЕЙСТВИТЕЛНО!!! Националсоциализма тхвърля редица фиктивни или откровено разрушителни за обществото правови норми, имащи днес ореола на неотменяеми и законни. Безусловно извън национал социалистическите реалности ще се окажат абортите, пропагандата на еднополовата „любов”, чуждестранната емиграция, дегенеративните видове изкуства.
НАВЕРНО НАЙ-БОЛЕЗНЕНИЯ ВЪПРОС ЗА ЕВРЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛНИТЕ АБСТРАКЦИИ—СТОИ ВЪПРОСЪТ ЗА ВСЕОБЩОТО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО И ИЗБИРАТЕЛНОСТТА НА ВЛАСТТА. Елемантарните аспекти на човешкия социум, фактически изключва правовото действие на този инсттитуция-не разглеждаща въпроса принципно. Нищо, че многомилионната тълпа, като едно цяло, не може да бъде съзнателна, че трезво и отговорно да се разбират с еденици он народа. В края на краищата демократическите, избори в повечето случаи са един ритуал по предаване на влоста по наследство. Управля ващите ако са с памет за миналото и трезви в ума, не биха позволили никота да им бъде отнета властта.
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ЩЕ ОТМЕНИ ВСЕОБЩОТО ИЗБОРНО ПРАВО. Ще го предаде в партийните структури, където придвижването на кадрите към властта ще бъде според волеизлиянието на малцината компетенти и отговорони хора Ще се накърнят ли свободите ! Да безусловно, Националсоциализма изключва редица граждански свободи. Тълпата ще бъде лишена, от възможността да чете еврейските автори, да се звери пред картините на еврейските драскачи Пикасо и Шагал, тоест ще и бъде отнета възможността да деградира.Тълпата няма да може да използва разните там унищожителни контрацептиви (освен презерватива), така ще и блъде отнето правато на аборт–тоест на самоунищожение.Тълпата няма да има вече никога възможност да избира управниците си, и ще бъде лишена, от възможността да бъде лъгана и да прави глупости. То тогава къде е гаранцията, за социалната ориентировка на новата власт, къде е гаранцията, че тя няма да стане антинародна. Националсоциализма дава такава увереност. Отнемайки много вредните и ненужни свободи, ТОЙ ОБАЧЕ ИМ ДАВА ПРАВО ДА БЪДАТ ГОДПОДАРИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. Право да чувствата доверие във властта и да и се доверяват. И това право се нарича ПРАВОТО ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ.
ВЪОРЪЖЕНАТА НАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА КОЛЕНЕ. Над въоръжения народ неможе да бъде осъществен геноцид. У въоръжената нация не може да отнемеш социалните гаранции и прдобивки, не може да я лъжеш или да я заставиш да плати нов данък, например за въздуха, както е сега.

Така, че въоръжената нация, не може да не я слушаш, и не може да не я уважаваш!!!
Нея не може да я разгониш с водни струи ,от водометите, или с гумени куршуми, защото тя има истински. Представителите на тази нация не може да унижиш или да бъдат бити от еврейските милиционерски банди. И не можеш да и изключиш отоплението или осветлението.ЗАЩОТО ТАКАВА НАЦИЯ НОСИ СВОИТЕ ПРАВА, В ПЪЛНИТЕЛЯ НА СВОЕТО ОРЪЖИЕ!!!
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА НЕ МОЖЕ ДА ЗАПРИЛИЧА НА ОНЕЗИ ДЕБИЛИ, КОИТО ЗАСТАВАТ ПОД ЛОЗУНГА „СЛУГИ НА НАРОДА” (НАЛИ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВА В ТОВА) ,А СЪЗДАВА В СВОЯ НАРОД ЧУВСТВОТО ЗА ГОСПОДАР.
ЕВРЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДНЕС СЪДБИНИТЕ НА НАШИЯ НАРОД РАЗБИРАТ САМО---- ОТ ЕЗИКА НА СИЛАТА!
За това В БЪДЕЩА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ свободата на притежание и носене на оръжие ще стане неотменимо прово в живота на обществото. Защото днес какви са дежурните аргументите на тези демократски креслювци против насенето и притежанието на оръжие: „Рязко ще се увеличи престъпността, страната ще бъде залята от вълнна на тероризъм, това не подхожда на уникалния български ванталитет, всички ще се застрелят един друг”. И прочие несъстоятелни брътвежи, макар разглеждайки световния опит се оказва обратното. Там където нацията е въоръже на то престъпленията са най-малко. Така, че свободата, която всички жадуват и за която умряха хиляди и хиляди българи, съществува до тогава докато носенето и притежаниито на оръжието се смята за естествено и неотменимо право.
Във всички древни цивилизации е било задължително носенето на оръжие, от свободните граждани, на робите е било забранено да носят оръжие. САМО РОДЕНИЯ, КАТО СВОБОДЕН ИМА ПРАВО НА СОМООТБРАНА, А ЗАЩО ЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ТОВА ПРАВО .ДАЛИ ЗАЩОТО НИ СМЯТАТ ЗА РОБИ? ВЕРОЯТНО Е ТАКА!!!


Нетърпимостта към концепцията за притежаване на оръжие винаги била отличителен белег на деспотичните режими. Противопоста вящи себе си на народа. Когато в Турция приемат закон за забрана на оръжието, то година след това започват етническите чистки. Така или иначе днес в България гражданското оръжие е забранено.
Единствените изразители на интересите на българския народ това са националсоциалистите.
ДАРЯВАЙКИ ПРАВОТО НА РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН ДА НОСИ ОРЪЖИЕ, НЕИЗБЕЖНО ЩЕ СПОСОБСТВА РАЗВИТИЕТО В НАС НА ЧУВСТВОТО ЗА СОБСТВЕНО ДОСТОЙНСТВО И СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО. КАЧЕСТВА СВОЙСТВЕНИ ЗА ГОСПОДАРЯ, А НЕ ЗА РОБЪТ.
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
Млади български-арийски герои
въоръжавайте се!!!

Мико Вълчев-Кавханът председател на Българската националсоциалистическа партия и идеолог на Расиското движение в България!
цитирай
20. анонимен - БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА-РАСИЗМЪТ- ЗАКОННА САМООТБРАНА
13.10.2007 17:36
ВСЕКИ ЕДИН НАРОД НАСИ СВОИТЕ ИЗКОННИ ПРАВА В ПЪЛНИТЕЛЯ НА СВОЕТО ЛИЧНО ОРЪЖИЕ!!!
Мико Вълчев Кавханът.Председател на Българската националсоциалистическа партия и идеолог на расисткото движение в България.
цитирай
21. kavhanatbolg - БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
14.10.2007 18:36
Българска националсоциалистическа партия
--отдел пропаганда--



Търпимостта–съмнителната добродетел на хора, които в нищо не вярват! Винаги търсете врага и се борете срещу него, не към мир ви призовавам, а към борба, даряваща ПОБЕДА!!!

Всеки един народ трябва да носи
своите права в
пълнителя
на личното си оръжие!

Аз обвинявам


Аз Мико Вълчев–Кавханът, наследник на буйно препускащата из Арийските степи на Азия Велика Българска конница, ОБВИНЯВАМ СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВО в извъшване на целенасочен геноцид срещу Бялата раса и в частност срещу българския народ:

Обвинявам:
Световните заговорници евреите, техните слуги масоните и продалите им се ДНЕС български и европейски политици:
че чрез еврейското християнство, изби над сто милиона чисторасови европейци, през Средновеко вието не бяха угасени кладите им десетки години.
че юдео-християнството ДВА ВЕКА бе в постоянна война, с науката, днес е същото,
че именно еврейския Синендрион (Световното еврейско правителство) подпомогна, финансира и водеше турските диви пълчища, разграмявайки една от най-великите и великолепни държави по онова време--- България.

че еврейските политици, от страна на политическата проститутка Англия раздели Българската държава на 8 части, на осем кървави рани.


че световното еврейство организира, също финансира и подкладе Двете Световни войни, където загинаха за сметка на еврейския лихварски капитал над 60 милиона европейци.

че след войната еврейските изверги изтребиха невинни европейци мъже, жени, най- вече деца, са членували в „Хитлерюгенд” (2 500 000).

че продажното българско правителство състоящо се от евреи, комунисти, цигани и масони изтреби около 60 хиляди елитни българи.

че така наречените американски и английски съюзници на СССР, унищожиха град Дрезден, когато войната беше на привършване.

че американските евреи-гангстери бонбар дираха и унищожиха София и голяма част от нейните културни забележителности, а съветските евреи натрапиха на българския народ управле нието на най-долната, безотговорна и в расово отношение най-низшата част от българите.


че световното еврейство с политиката на така наречения културен геноцид, унищожи след войната, а в преди поробените страни, вековни култури, заменяйки ги с комедийното си отроче наречено „еврейски художествен вкус.


че културата и историята ни е унищожена целенасочено, за да не се гордеем с миналото си. И да се загуби ключова историческа информация.

че световното еврейство води целенасочена политика на унищожаване на Белите народи, ОБЯВЯВЯЙКИ ГО ЗА ДЕМОГРАФСКИ СРИВ

че целенасочено размива границите между европейските народи и между РАСИТЕ.

че съзнателно се бори против законите на Природата, един път унищожавайки я за пари и второ да бъде заличена творческата Арийска раса. ЗАЩОТО САМО ТВОРЧЕСКИ УСТРОЕНАТА ЛИЧНОСТ СЕ БУНТУВА И СЕ БОРИ ЗА
СВОБОДАТА И ЩАСТИЕТО СИ. че най-често повтяряната лъжа е лъжата за „Холокауста”, ”газови камери за убиване на хора”, „прусашки милитаризъм”, за крематориум, които изгарял по „2000” човека на ден. Но най-нагла е лъжата, че не те евреите, а някой друг,
разпалил Втората световна война.

че унищожиха истинската информация за войната, а днес целенасочено промиват мозъка на българчетата, натрапвайки в съзнанието им някакво щастие извън тяхната Родина, там някъде, далеко, чуждоземското и чуждора совото.
че по този начин изтриват от тяхното съзнание чувството за привързаност към родната земя и към кръвта на своята Арийска раса.

че деморализират младежта, смущават духа им отвращават ги от политиката, втълпяват им някаква измислена и ненужна любав към низшите раси.
че целенасочено пропагандират чрез медиите, филми и музика, които развращават, чрез хомосек суализъм, наркомания, педофилия, филмите (особено филмите на щепата неграмотни холиву дски евреи) тиражират постоянно семейства, които нямат брак, или героите или героините са все разведени, като образец за нормолност, или предмет на подражание.

че пропагандират,и чрез съдебно преследване създават условия за междурасови бракове и раждането на мелези, които са никому ненужни, и което освен, че е противоприродно, но е и вредно. Мелеза понеже е със занижени расови показатели, няма чувство за социалност.

че бяха унищожени най-ценните арийски и български качества, като чест, вяра в боговете, любов, сила, морал, беззаветна любов и отговорност към Отечеството.

че подмениха нашия, на конен арийски народ, чрез редица насилнически, антиарийски закони морал, заменяйки го с еврейски „ценности”, като вероломство, кражба, ЛИХВАРСТВО разврат, бандитизъм, безотговорност, лумпенизираха обще ството.
че унищожиха вярата на българския народ в героите, които го обичаха и дадоха кръвта си за него.
че редуцираха нашето образование, снижавайки го до еврейските изисквания за роб, робът с вратовръзка си е роб.
че поощрява емигрантството, извличайки по този начин чиста българска кръв, която никого вече няма да се влее в общия поток на българската кръв в Отечеството.
че милиони български майки сложиха черни забрадки за своите емигрирали синове и дъщери.

че правят всичко възможно до изребят цяла една раса, само и само да събират лихварските си пари.

че хвърлят огромни средства да подлъгват при възможност свестните и расово чисти български момичета.

че създадоха възможност управлението на държавата ни да е в ръцете на техните еврейски братя и български слуги, от най-долна проба, хора със занижени РАСОВИ ПОКАЗАТЕЛИ, или цигани, турци, евреи, арменци, араби и пр. представители на низшите раси.
Най-накрая обвинавам тези ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ, които участват в демократическите избори, където се съддават условия за развитието на най-долните човешки пороци, и където зад мнозинството се крие глупостта, но най вече обвинявам тези наши съмишленициНАЦИОНАЛИСТИ, които пригласят в утвърждаването на ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И правителства---- участвайки в ИЗБОРИ.
Но искам да знаете млади българи, че генът не се променя и в бъдеще се родят такива българи, които ще се срамуват от вашето бездушие и безотговорност към тях. С право ще ви презират, с какви очи ще погледнете децата си, какво ще им отговорите, когато ви попита дали сте направили всичко ВЪЗМОЖНО за да живеят, те в Мир Свобода и Щастие. ТАКА, КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ, ГОТОВИ ВИНАГИ ДА ЯХНАТ БОЙНИЯТ СИ КОН И ДА СЕ БИЯТ ДО СМЪРТ ЗА БАЩИНА СЛАВА И НАЦИОНАЛНА ЧЕСТ.
ТОГАВА, КОГАТО БЕЛИТЕ МЪЖЕ БЯХА СМЯТАНИ ЗА БОГОВЕ ЗАЩОТО БЯХА БОГОВЕ.

НО И ДНЕС ИМА ТАКИВА БЪЛГАРИ И ЗАЕДНО С НАШИТЕ АРИЙСКИ БРЯТЯ, ОТ ЦЯЛ СВЯТ, НИЙ ИДЕМЪ!!! ДА ЗАМЕНИМ ИЛЮЗИ ИТЕ С ВОЛЯТА ЗА СЪПРОТИВА. ДА ТРЕПЕРЯТ В СВОИТЕ РОБСКИ ДУШИ РАСОВО НИЗШИТЕ, И ДА СЕ МОЛЯТ НА ТЕХНИЯ БОГ ДА ГИ СПАСИ ОТ ГНЕВА НА БЕЛИТЕ МЪЖЕ!
ЗА ТОВА!
ПРАВОТО ДА ПРИТЕЖАВАШ И
НОСИШ ОРЪЖИЕ–
-ОСНОВНО ПРАВО НА АРИЕЦА-
.

Някои могат да сметнат тези мои редове за доста крайни, НО ЕДИН НЕВООРЪЖЕН НАРОД Е КРАЙНО БЕЗПОМОЩЕН!!! Явява ли се притежаването на оръжие едно, от неизменните права на човека? Или това е привилигегия характерна за определен кръг избрани.
Особено актуален става този въпрос на фона на предявените към националсоциализма претенции, състоя щи се в това, че при идването на власт, на национал соцалистите, то ще бъдат ограничени редица права.
(ОСЪЖДАМ най-яростно повсеместното създаване, навсякъде на най-големия кърлеж-наричани ДИСКУСИОННИ КЛУБОВЕ, където се създават само и единствено дърдорковци, които при вика!! НА ОРЪЖИЕ!!! си свиват опашките, като едни наистина Велики Мишоци.
ДИСКУСИОННИТЕ КЛУБОВЕ СЪДДАДОХА В БЪЛГАРИЯ ПОКОЛЕНИЯ СЛЕД ПОКОЛЕНИЯ САМО И САМО ЕДНИ БЪРБОРАНИ И БЪРБОРКОВЦИ, ЧИИТО ОЧИ СВЕТЯТ ЕДИНСТВЕНО С МЪТНИЯ и БЕЗУМЕН ПОГЛЕД НА ЕВРЕЙСКАТА ДОКТРИНА ЗА НЯКАКВА БЕЗМЕТЕЖНА БОРБА НА ИДЕИ И ПР. ГЛУПОСТИ. ВСИЧКО НА ТАЗИ ЗЕМЯ СЕ ИЗВОЮВА САМО И ЕДИНСТВЕНО С ОРЪЖИЕ В РЪКА.

И ДЕЙСТВИТЕЛНО!!! Националсоциализма тхвърля редица фиктивни или откровено разрушителни за обществото правови норми, имащи днес ореола на неотменяеми и законни. Безусловно извън национал социалистическите реалности ще се окажат абортите, пропагандата на еднополовата „любов”, чуждестран ната емиграция, дегенеративните видове изкуства.
НАВЕРНО НАЙ-БОЛЕЗНЕНИЯ ВЪПРОС ЗА ЕВРЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЛИБЕРАЛНИТЕ АБСТРАКЦИИ—СТОИ ВЪПРОСЪТ ЗА ВСЕОБЩОТО ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО И ИЗБИРАТЕЛНОСТТА НА ВЛАСТТА. Елемантар ните аспекти на човешкия социум, фактически изклю чва правовото действие на този инсттитуция-не разгле ждаща въпроса принципно. Нищо, че многоми лионната тълпа, като едно цяло, не може да бъде съзнателна,така че трезво и отговорно да се разбират с еденици от народа. В края на краищата демократи ческите, избори в повечето случаи са един ритуал по предаване на властта по наследство. Управлява щите ако са с памет за миналото и трезви в ума, не биха позволили никота да им бъде отнета властта.
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ЩЕ ОТМЕНИ ВСЕОБЩОТО ИЗБОРНО ПРАВО. Ще го предаде в партийните структури, където придвижването на кадрите към властта ще бъде според волеизлиянието на малци ната компетенти и отговорони хора Ще се накър нят ли свободите ! Да безусловно, Националсоциа лизма изключва редица граждански свободи. Тълпата ще бъде лишена, от възможността да чете еврейските автори, да се звери пред картините на еврейските драскачи Пикасо и Шагал, тоест ще и бъде отнета възможността да деградира.Тълпата няма да може да използва разните там уни щожителни контрацептиви (освен презерватива), така ще и блъде отнето правато на аборт–тоест на самоунищожение.Тълпата няма да има вече никога възможност да избира управниците си, и ще бъде лишена, от възможността да бъде лъгана и да прави глупости. То тогава къде е гаранцията, за социалната ориентировка на новата власт, къде е гаранцията, че тя няма да стане антинародна. Националсоциализма дава такава увереност. Отнема йки много вредните и ненужни свободи, ТОЙ ОБАЧЕ ИМ ДАВА ПРАВО ДА БЪДАТ ГОДПОДАРИ В СОБСТ ВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. Право да чувствата доверие във властта и да и се доверяват. И това право се нарича ПРАВОТО ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ.
ВЪОРЪЖЕНАТА НАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА КОЛЕНЕ. Над въоръжения народ не може да бъде осъществен геноцид. У въоръжената нация не може да отнемеш социалните гаранции и прдобивки, не може да я лъжеш или да я заставиш да плати нов данък, например за въздуха, както е сега.
Така, че въоръжената нация, не може да не я слушаш, и не може да не я уважаваш!!!
Нея не може да я разгониш с водни струи ,от водометите, или с гумени куршуми, защото тя има истински. Представителите на тази нация не може да унижиш или да бъдат бити, от еврейските милиционе рски банди. И не можеш да и изключиш отоплението или осветлението. ЗАЩОТО ТАКАВА НАЦИЯ НОСИ СВОИТЕ ПРАВА, В ПЪЛНИТЕЛЯ НА СВОЕТО ОРЪЖИЕ!!!
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА НЕ МОЖЕ ДА ЗАПРИЛИЧА НА ОНЕЗИ ДЕБИЛНИ,партии, ЧИИТО ЧЛЕНОВЕ ЗАСТАВАТ ПОД ЛОЗУНГА „СЛУГИ НА НАРОДА” (НАЛИ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВА В ТОВА), А СЪЗДАВАТ В СВОЯ НАРОД ЧУВСТВОТО, ЧЕ СА МУ ГОСПОДАРИ. ЕВРЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ ДНЕС СЪДБИНИТЕ НА НАШИЯ НАРОД РАЗБИРАТ САМО---- ОТ ЕЗИКА НА СИЛАТА!
В БЪДЕЩА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ свободата на притежание и носене на оръжие ще стане неотменимо прово в живота на обществото. Защото днес какви са дежурните аргументите на тези демократски креслювци против насенето и притежанието на оръжие: „Рязко ще се увеличи престъпността”, „страната ще бъде залята от вълнна на тероризъм”, „това не подхожда на уникал ния български манталитет”, „всички ще се застрелят един друг”. И прочие несъстоятелни брътвежи, макар разглеждайки световния опит се оказва обратното. Там където нацията е въоръжена, то престъпленията са най-малко. Така, че свободата, която всички жадуват и за която умряха хиляди и хиляди българи, съще ствува до тогава докато носенето и притежаниито на оръжието се смята за естествено и неотменимо право.
Във всички древни цивилизации е било задължи телно носенето на оръжие, от свободните граждани, на робите е било забранено да носят оръжие. САМО РОДЕ НИЯ, КАТО СВОБОДЕН ИМА ПРАВО НА СОМООТБРАНА, А ЗАЩО ЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ТОВА ПРАВО. ДАЛИ ЗАЩОТО НИ СМЯТАТ ЗА РОБИ? ВЕРОЯТНО Е ТАКА!!!
Нетърпимостта към концепцията за притежаване на оръжие винаги била отличителен белег на деспотичните режими. Противопоставящи себе си на народа. Когато в Турция приемат закон за забрана на оръжието, то година след това започват етническите чистки. Така или иначе днес в България гражданското оръжие е забранено.
Единствените изразители на интересите на българския народ това сапредставителите на българската национал социалистическата партия ДАРЯВАЙКИ ПРАВОТО НА РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН ДА НОСИ ОРЪЖИЕ, НЕИЗБЕЖНО ЩЕ СПОСОБСТВА РАЗВИТИЕТО В НАС НА ЧУВСТВОТО ЗА СОБСТВЕНО ДОСТОЙ НСТВО И СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО. КАЧЕ СТВА СВОЙСТВЕНИ ЗА ГОСПОДАРЯ, А НЕ ЗА РОБЪТ.
Млади арийски братя-БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ- въоръжавайте се!!!

ВРАГЪТ Е ЖЕСТОК И ОПАСЕН!!!
НО ТОЙ ТРЯБВА ДАБЪДЕ ПОБЕДЕН!!!
И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН!!!

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!

СЛЕД СТО ГОДИНИ НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ ТУК!!
Ако с това Учение, успея да грабна великодушното изстрадало сърце на своя народ, който преодолявайки днешните интернационални идеологии, създаде <Българското национал социалистическо расистко движение>, приемайки го в душата си, то аз съм сигурен, че съм дал пътеводната звезда на своя български народ----в началото на новата Ера! Мико Вълчев--Кавханът






АЗ АПЕЛИРАМ КЪМ ЕДНА ДОСТОЙНА РАСОВА БОРБА, КОЯТО Е ЗАЛОГ ЗА НОВОТО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
ДНЕС в своята битност, ако българския народ не излезе от нея с въоръжен Бунт, то той ше изчезне от лицето на Земята, само тук и там из някои латиноамерикански европейски държави ще тлее искрата на някогашната ни расова принадлежност, под формата на няколко стари снимки, няколко думи и няколко внучета, които незнаят и една българска дума.
КАКВА СЪДБА НИ ОТРЕЖДА ДНЕС ИСТОРИЯТА, ВОДЕНА ОТ ДЕМОКРАТ-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НЕГОДНИЦИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМИТАТОРИ, РАСОВИТЕ ДЕГЕНЕРАТИ И ДУХОВНИТЕ ЧУЧУЛА!
НО АЗ ВЯРВАМ, че днес когато се води най-грандиозната битка между интернационалното чергарство и родолюбието, когато Бялата Арийс ка раса се е изправила пред нови жестоки предизвикателства в началото на новата Епоха, в която навлиза Земята, обстоятелства поро дени от пълчищаща чуждорасови натрапници, водени от най-жестокия мелез на земята, мазния, миришещ и самоизтъкващ се евреин, се надявам, че българите ще осъзнаят своето арийско превъзходство и ще се включат в общоевропейската битка, с онази мощ, упоритост и енергия, с която някога предво ждани от великия Кан ювиги Атила са покорили Европа. С тази идеология аз прокарвам паралел между нас потомците на древните българи-арийци и европейските осъзнати расисти, за да възпитам в младите българи стремеж към ново лидерство и превъзходство, присъщи на Арийс ката раса, от които сме ние наследниците на Великата Българска Конница.
ГЕНИТЕ НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!!!
За мен най-важната задача е да създам основите за зараждането на нов елит, расово осъзнат намиращ основание за своето господство в расовите идеали.
АРИЕЦЪТ НЕ Е САМО БЯЛ ЧОВЕК, ТОЙ Е РАСОВО ОСЪЗНАТ БЯЛ!!!
Този елит който идва след нас да ни смени и изведе България към бъдещето, Победата и Свободата. Елит защитен от предразсъдъците на комунистическото равенство и демократическата уравновиловка. Елит заменил ИЛЮЗИИТЕ С ВОЛЯТА ЗА СЪПРОТИВА! Който възстановявайки своите изконни, древни господарски прерогативи ще е господарския народ в България и владетел на Балканите. ПРАВО ПОЛАГАЩО НИ СЕ ПО РАСОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И РОЖДЕНИЕ, ЕЛИТ ИЗРАБОТИЛ СВОЯТА ПАРАДИГМА НА РАСОВО БЪЛГАРСКО ПРЕВЪЗХОДСТВО - ВОЛЕВО, ТЕХНОЛОГИЧЕСКИ МОЩНО, УЖАСЯВАЩО НИЗШИТЕ РАСИ И НАШЕНСКИТЕ ДЕГЕНЕРАТИ.
ДА ТРЕПЕРЯТ НИЗШИТЕ РАСОВО И ДА СЕ МОЛЯТ НА СВОЯ ДРИПАВ БОГ , ДА ГИ ПАЗИ ОТ ГНЕВА НА ВЕЛИКИТЕ КОННИЦИ--БЕЛИТЕ МЪЖЕ, КОИТО БЯХА СМЯТАНИ ЗА БОГОВЕ,--ЗАЩОТО БЯХА БОГОВЕ.
ЕЛИТ ГОТОВ НА САМОЖЕРТВА В ИМЕТО НА НАРОДНАТА ОБЩНОСТ ОБЛАДАВАЩ МОГЪЩО ДУХОВНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ НА АРИЙСКАТА РАСА И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

ВРАГЪТ Е ЖЕСТОК И ОПАСЕН!!!
НО, ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН !!!
И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН!!!

НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПОДСИГУРИМ
СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАШИЯ НАРОД
И ЕДНО БЪДЕШЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!

ДЕНЯТ НА РАЗПЛАТАТА ИДВА!

ВЪПРЕКИ ОБЕКТИВТНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА НИЕ ИМАМЕ НАДЕЖДА, ЗАЩОТО НА НАША СТАРАНА ЗАСТАВАТ ОНЕЗИ НРАВСТВЕНИ, МОРАЛНИ И СМЕЛИ БЪЛГАРЧЕТА НАРИЧАНИ МАКАР И С ЧУЖДА ДУМА СКИНХЕДС, КОИТО СА ТОЧНО ДУХОВНО КОПИЕ НА ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ БАГАИНИ.
СКИНХЕДС НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ БАГАИНИ!!!

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
Кавханът ювиги Болг
НА
БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛ-РАСИСТКА
ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ
GSM 0888 471 126 ICQ-260005721
Мико Вълчев Пресдседател
на
Българската националсоциалистическа партия-идеолог на българското расистко движение.
цитирай
22. анонимен - Der Sturmer
15.11.2007 18:20
Поздравления!!!Продължавайте в същия дух!
Победата ще бъде наша!!!
цитирай
23. анонимен - БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ
21.11.2007 19:11
КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ ,каквито и дебати да има, от сега нататък,---ТО АЗ СЪЗДАДОХ, ОТ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ ------------------------------БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ----!
Мико Вълчев-Кавханът
цитирай
24. анонимен - БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ-за Правата
30.11.2007 12:51
Българската национална Идеология
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

СВЕЩЕН СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛ-РАСИСТИ
(РАСИЗМЪТ- ЗАКОННА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА САМООТБРАНА))

Мико Вълчев-Кавханът ювиги Болг


ЗА ПРАВАТА
Правата–задължения, произтичащи от твоята расова същност, са основание за вечност.
Права, които отхвърлят расовата чистота, поради някаква мнима толерантност или с “възпитателна цел",или проповядват равен ство, са биологически абсурд и са най-стръмния и печален път към колективното робството. Робът с вратовръзка също е роб - друго значение на тази дума аз не познавам!
11657год
Главна квартира



ЗА ПРАВАТА

Расовата и етническата толерантност, са пътищата към самоубийството на българс кия народ.
Същността на живота се заключава в борбата, а нейната цел е доминирането на един биологически вид над друг.. разбира се има по-високи цели и по-дълбок смисъл, но те съществуват само в човешкото въобра жение. РЕАЛНОСТТА НА ЖИВОТА Е БОРБА. Всеки е виждал излизащо направо от гранита дърво растящо на каменна ограда или направо от бетона. Отначало то е малко хилаво израстъче, но в тази хилава издънкао има цел-ДА ОЦЕЛЕЕ. И ТО ДЕН СЛЕД ДЕН, ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА, ТО СЕ ВЪЗПРАВЯЛО ИЗПОЛЗВАЙКИ ВСЯКО СЛАБО МЯСТО НА СВОЯ МОНОЛИТЕН ПРОТИВНИК, дървото израстнало живее , а неговия гранитен противник започва да става на пясък. Дървото не се стремяло към съпротивава, но не се предало.То просто се подчинило на първия основен закон на природата ДА СЕ БОРИ!
Човекът, подобно на дървото, още от своето раждане той встъпва в една безмилостна борба със своето обкръжение. За да живее то той трябва да яде, а за това е необходимо да убива.Той убива дървото за да си направи убежище.Той убива зърната за да си изпече хляб,Той убива животните за да се снабди с месо. Даже когато пие вода, то той унищожава безкрайно големи количества микроскопи чески форми на живот. Физически човекът е слаб съществу ват много животни далеч по-силни от него, по-бързи и по-добре въоръжени от него.. НО В ЧОВЕКА ИМА МЕЧТА ДА---ПОБЕДИ!!! Стремежът към победа подтикнало човека да развие единственото оръжие което имал—МОЗЪКА ЧОВЕКЪТ ПОБЕДИМ, НО ТОЙ НЕ СЕ СПРЯЛ ДО ТУК развитието на мозъка му позволило значително да разшири границите на своите мечтания. Много, много отдавна, някой безимен хуманоид, открил, че хвърляйки камък, то той може да контролира по-голяма тери тория, отколкото ако се сражава с голи ръце.—ТАКА СЕ РОДИЛА ВОЙНАТА, от тук нататък човечеството посветило целият си интелект и енергия за да превърне военното дело в наука. Използвайки все по-силни и по-силни оръжия човекът подчинил все по-големи и по-големи територии, но така и не достигнал своите мечти, даже и когато заграбвал повече храна отколкото може да изяде,и земя която не може да използва, той желаел все повече и повече.След като човекът удържал победа над природата, той отправил взор към единствения противник останал незавоюван, а именно самият себе си.Когато не му достигала храна той заво ювал от съседа си, когато не му достигала демя той я заграбвал от съседа си. Така полека лека човекът създал цивилизацията.
ЦИВИЛИЗОВАН ЧОВЕТ—това звучи доста хубаво, но твърде често се оказва илюзия. Цивилизования човек не вярва в реалностите ТОЙ ВЯРВА В ТОВА КОЕТО ИСКА ДА ВЯРВА И ОСОБЕНО ОПАСНАТА МИСЪЛ, ЧЕ ИНТЕЛЕСТА ГО ПОСТАВЯ НАД ПРИРОДАТА. Цивилизования човек невя рва в насилието,той вярва, че социума е длъжен да го защитава, до го огради от насилието.КАТО СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ, ЧЕ СОЦИУМА ИЗВЪРШВА ТОВА С НАСИЛ СТВЕНИ МЕТОДИ. Цивилизования човек не вярва в убийството, на негово разполо жени има други цивилизо вани хора да убиват вместо него.Цивилизования човек особено християнина, и пригласящият му ислямист вярва в свещеността и непри коснавеността на всичко живо, но това не му пречи да се наслаждава на вкусната пържола. ТАКЪВ РОД ПОВЕДЕНИЕ СЕ НАРИЧА ШИЗОФРЕНИЯ, ОТЧУЖДЕНИЕ ОТ РЕАЛНОСТТА. Това разстройс тво е характерно за цивилизования човек: колкото е по-голямо нивото на цивилизо ваност, толково е по голямо отчужде нието от РЕАЛНОСТТА. Човекът толкова се концентрира в идеалите и достиженията на цивилизацията, щото забравя че е човек,и в това не би имало нищо страшно, ако нивото на цивилзацията би бил еднакъв във всички краища на земята. ОБАЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА- В СВЕТА КАКТО ПРЕДИ СЪЩЕСТВУВАТ „ВЪЛЦИ”. ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИЗЛЕКУВАНЕТО ОТ ШИЗОФРЕНИЯТА, ТОВА Е РАЗБИРАНЕТО И ПРИЗНАВА НЕТО,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ „ВЪЛЦИ”. От тук следва да се разбере, че овцете ще бъдат цели само когато вълците са сити, първата велика истина на природата е , че насилието съществува,то винаги е било и винаги ще бъде.
СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ ЧОВЕКА, ЗА ТОВА СЕ ЗАДОВОЛЯВА, ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ОСЪДИ НЯКОЙ НЕГОДНИК, И НАЙ-УЖАСНОТО Е, ЧЕ ХОРАТА СМЯТАТ ТОВА ЗА НОРМАЛНО И ПРЕДСТАВЕСТЕ СИ ЗА ДОСТАТЪЧНО.
(трактат за войната)



Правото винаги е било изписвано на герба на Победата,

Днес под оглупелия и скотски поглед на народите, еврейската престъпна шайка добива все повече и повече привилегии-привилегиите не са права, те са отнемане правата на другите народи.
Днес в световното „право” върлува, така наречения „празен позитивизъм”, правене то на закони на парче, за определен случай, за определен човек, или за определена чужда в расово отношение прислойка, натрапила се на българския народ.На езика иврит дума отрозяваща моралната кате гория ””съвест”” въобще не същест вува!!!.
Възникващите колизии между съвремен ния юридически език, законо дателни актове и морално етическите норми се обесняват доста просто в контекста на хипертрофиралото развитие на човешкото общество. Първоночолно писани закони в здравото, съзидателно, езическо дохри стиянско, българско общество, въобще не са съществували. Те успешно били заменяни с народните обичаи и традиции, които свято и неотклонно се съблюдавали. В тези традиции на народите съзидатели, от арий ската раса, намират своите корени в съвременните морално етични норми и правила. Да нашите древни Владетели предпочитали да съдят по съвест, отколкото по някакви си писани измислени закони.
Потребността от създаването на писани закони, в противоречие с народните традиции и обичаи на българите се появили заедно с разпрастранението по целия свят на еврейското лихварство. ПОТРЕБНОСТТА ОТ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПИСАНИТЕ ЗАКОНИ СЕ НАЛАГАЛО, ЩОТО СЪС СИЛА ДА МОЖЕ ДА БЪДАТ ЗАГРАБЕНИ, ОТЧУЖДЕНИ, ОТ НАРОДИТЕ-СЪЗИДАТЕЛИ ЧАСТ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ТЕХНИЯ ТРУД В ПОЛЗА НА НОВОПОЯВИЛИТЕ СЕ ПАРАЗИТИ ЕВРЕИТЕ –НАТРАПНИЦИ и ЕКСПЛОАТАТОРИ. Най-напред еврейското лихварство се закрепило в Древния Рим, където било създадено ”Римското Право”-считащо се за класическо и което днес дави народите на Бялата раса в своята мъглява риторика. Така във всички страни чрез един и друг продажен или мелез Владетел били закрепени тези чужди на арийците и в частност на българите закони на юдеохристиянст вото. В България това направил Борис І въвеждайки даже не същинското християнство, а някаква извратена и в известен смисъл фалши фицирана версия, византийска форма, от ционистки тип. Защото каквато и форма на християнството да е, то тя си остава енерго-информационна система на низш в расово отношение народ.
Фактически юриспруденцията, най-очевидно днес в съвременна България се явява раздел от Талмудистките-еврейски закони, законите се пишат за гоите (неевреите). Самите евреи и техните слуги масоните и политиците живеят по свои закони-еврейски, тоест по равинските тълкувания на Тората и Талмудата. ОТ ТУК ВЪЗНИКВА ИЗВЕСТНОТО НА ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЕ: „ЕВРЕИТЕ –ТОВА СА ХОРА НА КОИТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ БЪДЕ ВМЕНЕНО ВЪВ ВИНА””. От тук, идва колективната безнаказаност на членовете на тези етнически прпестъпни групировки, особено намиращите се в политиката, които най-безнаказано разоряват Страната ни, унищожават по най-безотговорен начин създаденото от трудолюбивите ръце на българския трудещ се човек. Всеки от тази престъпна кохорта привлечен в съда от прокуратурата остана ненаказан за явни престъпления Костов, Божков, Софиянски, (нито един от тях не е българин, да не говорим за днешните, които без да бъдат привличани пред съда се знае, че са национални предатели и убийци на бълга рския народ-Стаонишев, Пирински, Първа нов и много други, всички ги знаем. и пр. Значи се оказва, че законите, които се „коват” в „Народното” събрание не са писани за тях.
Един от постулатите на Римското Право гласи: „Законът става закон само тогава, когато болшинството от населени ето е съгласно с това. За това забравят или въобще не го знаят нашите витиевати законотворци-талмудисти. Тези закони са недообработени, и механизма на реализа ция отсъства. И всичко това се получава, щото законодателните актове, които те приемат пилеейки на воля народните пари, заедно с другите структури на властта, не се съблюдават, но отгоре на всичко, ТЕЗИ ЗАКОНИ НЕ СА ПРИЗНАВАТ, ОТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ, ОТ БЪЛГАРСКИЯ НА РОД. За това има най-различни пословици по този повод създадени от народната мъдрост: „Прав е винаги този, който има повече права”, „Законът е гората, а прокурора вълкът”. Законите защиштават новите (бизнесмени-олигарси, олигарх значи крупен робо владелец).
Аз не за първи път пиша против „Назаретската секта” наречена християн ство. Моят фундаментален труд „ГНЕВЪТ НА ТАНГРА МОГЪЩИЯТ”-Е ЕДИН УНИЩО ЖИТЕЛЕН И ГВНЕВЕН ОТВЕТ НА ЕВРЕ ЙСКОТО ВСЕУНИЩОЖАВАЩО ХРИС ТИЯНСТВО. Даже и в Интернет те не могат да дадат никакви отговори на моите въпроси, те въздишат до небето спомняйки си огньовете на Инквизицията, но точно това са християните, точно това е тяхното християнско милосърдие. „НАСИЛИЕТО Е СЪЩНОСТТА НА ЕВРЕЙСКОТО ХРИСТИЯН СТВО”
После започват с обидни квалификации и накрая със заплахи и след това, защото аз от такива мекотели не се плаша, освен това съм доста силен физически, те отстраняват от форума или сайта или блога.
Те обаче поповете си присвояват правото да прощават злото. Напремер бандита-мутра сега наричан бизнесмен или олигарх, грабителя идва с награбеното в християнската синагога, разделя с попа ограбеното и попа му прощава зилините, които е причинил на други хора и то обикновено също така християни,това ако не е шизофрения! По кое Право попа опрощава злото! Да не говорим, че когато дойдоха комунистите се намериха попове от Висшия клир, които с готовност работеха за комунистите срущу българския народ.
Християнството е най-удобния параван за безпринципните адвокати, продажните съдии, корумпирани те сътруедници на МВР, демократическите полити кани. Еврей ското хриситянството своего рода представ лява значима морално психологическа поддръжка на разбойническото общество сътворено от еврейското християнство и еврейската образовщина.
АЗ С МОИТЕ КНИГИ СИ ПОСТАВЯМ ЗА ЦЕЛ ДА ПРИУЧА МОЯТ НАРОД ДА МИСЛИ САМОСТОЯТЕЛНО. ДА СЪБЛЮДАВА СЪЗНАТЕЛНО МОРАЛНО-ЕТИЧЕСКИТЕ НОРМИ НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ, А НЕ ПРОСТО ДА СЛЕДВА ДОГМИ И ЗАБРАНИ.
Националният ни едеал не трябва да е мръсния низш, просещ подаяние „ради христа”, а да е истинският националистът езичник и воин носещ на пояса си меч.
Нашите закони трябва да почиват върху изко нния ни бит, върху нашия морал и нравственост идващи от вековете, плод на дългите търсения на нашите велики предци, закони които да са съчетан с нашата расова същност и природо съобразност, и да са основание за запазване на нашия расов тип. НАШЕ БЪЛГАРСКО ПРАВО!!!
БРАНЕЩО НАШАТА ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННА, И ЕНЕРГО-РЕЛИГИОЗНА СИСТЕМИ, ИДВАЩИ ОТ ДРЕВ НОСТТА.
Но, не само българския народ страда, от тази лицемерна, прокажена, тази отвратителна зараза наречена демокрация, много народи са били покосени от нея, демокрацията, е по-страшна и от чума. Стотици народи са изтрити от лицето на земята именно, от тези изверги проповядващи демокрация и християнство, те приласкават, с лицемерно красноречие, за да спечелят твоето сърце, за да могат по лесно да ти отнемат правата, свободата и благоденствието. Демократи ческите и комунистическите лъжливи програми и плат форми проповядващи равенство, драги българи, Ви изравняват само и единствено, с робите, мършите и животните, а те както знаете нямат права. Нали правата да бъдеш лекуван също е право. Медицинското лечение, здравната инсти туция, не е демократична, по своята същност, тя не може и не трябва, да е демократична, защото не може да се разсъждава за здравето на нацията от гледна точка на “пазарната икономика”. Физиче ското здраве, което е основа и на духовното здраве и най-важна основа за творчество, не може да е предмет на пазарлъци, препирни, надлъгвания и прочие пазарни шмекерии, и повод за обогатяване. Здравето, е грижа на държавата, а не на някаква си фирма. Лишаването от медицинска помощ или създаването на пречки, е основно нарушение на правата.
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА ЕДИНСТВЕНА МОЖЕ ДА РАЗРЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ И НИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ.
Всичко на този свят, е създадено по една дълбока велика непонятна за обикновения човек логика, това е божествената идея за ефективността. Самата логика да оцелеем, е най-силната логика на битието, която ни кара да осъзнаем, че тази цивилизация на прогреса, държавност и законност, религия, наука, еволюция и култура, за човешки права, са едно нищо щом техния смъртоносен плод, е един разлагащ се народ, който не го е еня за неговите деца. Колкото и далеч да отиват писанията на измислената социология, истинските принципи на етиката се крепят на върха на меча. ПРАВАТА СЕ РАЖДАТ, СА ЗАСЛУЖЕНИ И МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ, САМО КОГАТО СЕ ИЗВОЮВАТ В ЕДНА ЖЕСТОКА БИТКА. Квханът
Но, какво е това нещо, каква е тази българска нация където 70% от нея представлява вмирисана тълпа, от полуидиоти, маймуни, нискорасови и чуждорасови навлеци, които са заплаха за всички нас, за всичко велико и благородно. И все пак тези неблагородни животни успяха да се сдобият с права и продължават да искат, нещо, което не са заслужили. Правата на чуждорасовите натрапници в България са една приумица на застрашени и гузни негодяи, които знаят, че отнемат ли им се тези права ги чака, бърза безпощадна и ефективна разправа с тях. В България права имат само българите!!! Ние имаме един български народ, и Аз признавам само неговата единност с БЯЛАТА РАСА, и смятам всеки АРИЕЦ за свой брат ! Аз най-категорично отхвърлям християнския демократ – комунист-малоумник или по скоро провокатор, или и двете в чиято глава само, може да се роди убийствената за българския народ идея, че можем да се освободим от еврейското подтисничество с хитрини, уговорки, ограничения, половинчати, хуманни, доброна мерени методи. Аз съм твърдо против позити вистите и примирените, против срамното пълзене, което ги кара да бъдат лоялни към тази държава, която не е българска. Нека те си разсъждават така и си живеят, като скотове. Но аз смятам, че тяхното време изтече и човечеството ще забрави този кошмар, през големи препятствия ще успее да преодолее днешната безпътица и разложение. Най-категорично отхвърлям бълнуванията на Великите национални Мишоци, които смятат, с демократични или патриотични бълнувания да въздействат на еврейско – масонските и чуждорасовите пълчища. Най-много обаче са ми смешни и жалки разни “националисти” и “расисти", които лелеят мечтата, че можело да се спечели борбата, с философстване и диплома тичност---“дипломация трябва Кавхане, дипло мация”, ми казват те. Каква дипломация бе магарета? когото демократическата сган има хиляди платени войници и полицаи въоръжени до зъби, а вие господа “националисти” нямате и един щурмовак! Освен това кой ви би по главите да говорите глупости за някакви равни права и равни задължения!!!
НЕ МОЖЕ ЧУЖДИЯ ДА ИМА РАВНИ ПРАВА С МЕН, АЗ ИМАМ В РОДА СИ ХИЛЯДИ УБИТИ, ЗА ДА ЖИВЕЯ НА ТАЗИ ЗЕМЯ, А ТЕ ИМАТ ЛИ БЕ ИДИОТИ ТАКИВА? ЗА МЕН Е ПОВЕЧЕ, ОТ ОБИДНО ДА МИ СЕ ПРИКАЗВА ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ ЗА РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, ТОВА Е ЕДНО НАХАЛСТВО, НЕ МОЖЕ НИЗШИЯ ДА ИМА СЪЗНАНИЕ ЗА СОЦИАЛНОСТ . ТЕ ЧЕЖДОРА СОВИТЕ И ДЕГЕНЕРАТИТЕ СА АСОЦИАЛНИ ТИПОВЕ.!!!
С ЩУРМОВАЦИТЕ ЗАПОЧВА НАШАТА БОРБА! И младите хора ще се превърнат в щурмоваци само ако са подтикнати от расистки и национални чувства. Аз се боря и приканвам всички верни народни синове, да се борят по единствения начин завещан ни от предците и възприет от всички български националисти—друг не познавам! НАШИТЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ВОИНИ-ЩУРМОВАЦИ ТРЯБ ВА ДА БЪДАТ УВЛИЧАНИ ОТ СИЛАТА НА ПРИНЦИ ПИТЕ НА ДРЕВНАТА НИ КОННИЦА, КАКТО И ОТ ДИСЦИПЛИНАТА, КОИТО СА НЕОБХОДИМА ВРЪЗКА В ИЗГРАЖДАНЕТА НА ЕДНО ЦЯЛО СЪСТАВЕНО С НЯКАКВА ЦЕЛ, И ИМЕННО, ТОВА Е НРАВСТВЕНАТА ОСНОВА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЩУРМОВИТЕ ОТРЯДИ И СПЕЦИАЛНИТЕ СИЛИ!!!
Създаването на Специалните Сили (СС) за охрана са най-необходими на Водачите на националистическите организации, за да могат да се защитят от демократическите еврейски обструкции.

Стремежът за човешки права засяга днес, в най-висша степен интереса на Българския народ, той няма да бъде разгледан от чужда гледна точка и с голяма обстойност,а само в контекста на ----БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА РАСОВА ИДЕОЛОГИЯ---- и като проблем на цялата БЯЛА РАСА. Две са основите върху които се развива тази цивилизация, ако това може да се нарече цивилизация: едната, е евреинът–робовладелец, расист и лихвар, а другата християнинът, нещастния, принизяващият се, низшият духом, с една дума--РОБЪТ. ОТ ТОВА ПРОИЗТИЧАТ И ОСНОВИТЕ НА ПРАВАТА.
ЦЕЛТА НА ДНЕШНОТО ПРАВО, ЧАСТ ОТ РИМСКОТО,Е ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА БЪДЕ ПОДТИСКАНА СПРАВЕДЛИВОСТТА. Всички институции разбират или не, изграждат своите закони на тези основи, ПОЛИЦИЯ, АРМИЯ, ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА, СЪД, ПРАВИТЕЛСТ ВЕНА, ОБЛАСТНА, ОБЩИНСКА, УЧИЛИЩНА, СПОРТНА АДМИНИСТРА ЦИЯ. И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО И ОСОБЕНО ОСТРО, ТОВА СЕ ЧУВСТВА В ЧАСТНИТЕ “БИЗНЕСМЕНСКИ” ФИРМИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ И ПР. РАЗВИХРИЛАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ ОГРАНИЧАВА И БЕЗ ТОВА ПОНАМАЛЕЛИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ СТЕСНЯВАТ И ОТ РАЗПУСНАТОТО, ДРЪЗКО И НАХАЛНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЧУЖДОРАСОВИТЕ МАЛЦИНС ТВА.
НО, В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО ПРЕСТЪПНОСТТА РАСТЕ КЪДЕТО ПОЛИТИЦИТЕ-ТОЛЕРИРАТ ПРОСТИТУЦИЯТА, ХОМОСЕКСУАЛИЗМА, НАРКОМАНИЯТА, ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА МАЛЦИНСТ ВАТА, КЪДЕТО БЪЛГАРИЯ, Е РАЗГРАДЕН ДВОР, ИМА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, КОИТО ЖИВЕЯТ НА СТРАНА ОТ ЛИБЕРАЛНО-ДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ УЖАСИ НА МОРА ЛНО РАЗЛОЖЕНИЕ, ВДЪХНОВЯВАНИ, ОТ ЕДНО ВИДЕНИЕ, ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, УПОВАВАЙКИ СЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА И РАСОВА ИДЕОЛОГИЯ. И ТЕ СА ГОТОВИ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ДОСТИГАНЕТО НА ТАЗИ ЦЕЛ, И ДА СЕ ЖЕРТВАТ ЗАРАДИ НЕЯ
За постигане на тази идея Българските националисти са длъжни да се включат в национал-расисткото движение на Европа. Това демократическо общество вървящо по пътя на смъртта, общество на изродщината, без морал и култура, човеконенавистно, криминализирано, с една дума общество
живеещо, с илюзиите на Холивудските комикси и ръководено от шепа ПОЛУГРАМОТНИ евреи, не само, че не иска да даде права на хората, но то вече изчерпало своя нравствен заряд не може да го стори!
ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ СА, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ВЪЗРАЖДАНЕ И ДОБИВАНЕ НА ПРАВА НАЧЕЛО С ДЕМОКРАТИТЕ И Християнската църква, това се явяват приказки на луди, или са злоумишлено съзнателни лъжи. Християнството морално разложено си отива. За да добием националните си права в собствената си Родина, ние трябва да изхвърлим илюзиите на демократическото общество, да унищожим всички “чудеса”, да изхвърлим от пиедестала месиянството-
ИЗБРАНОСТТА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТТА (ПРОСТИТЕ ХРИСТИЯ НИ СМЯТАТ ЕВРЕИТЕ ЗА БОГОИЗБРАНИ), ТОВА Е КОМПЛЕКС ЗА НАЦИОНАЛНАТА НЕПЪЛНО ЦЕННОСТ НА ЕВРЕИТЕ, КОЙТО СПИРА РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Не слушайте нито заплахите, нито съветите на християнските идиоти, целувайте само тази земя на която живеем ние българите, както са правили нашите древни жреци Колобрите. Изхвърлете еврейските заблуди и християнските илюзии от своите души и възпитайте в себе си ВОЛЯ за СЪПРОТИВА. Правата се добиват винаги със сила-силата е право. ОТ ЛЕКСИКОНА НА БЪЛГАРСКИТЕ РАСИСТИ НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛА ДУМАТА ГЕРОИЗЪМ. ЗАТОВА СЛЕДВАЩИТЕ ВЕКОВЕ ПРИНА ДЛЕЖАТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЕЛИ НАРОДИ. Осъзнали своята историческа мисия, надживели философията на торбата с пари, ние нанасяме последния удар със своя арийски ботуш на тази цивилизация, за да се сгромоляса завинаги в небитието.
Истерията около въпроса за “човешките права” започва от времето когато европейските народи добиват престава за злодеянията, които подготвят и които вършат евреите организирайки своята революция. Лъжливото превръщане на евреите в християни е имало една единствена цел, успех в поробването на планетата. Това, е времето на така нареченото Средновековие. Залогът е, кой ще владее планетата ЗЕМЯ. И когато хулите Хитлер, че искал да завладее Земята, то вие на езотерично ниво подпомагате чуждорасовите цигани, турци, араби, негри, китайци-водени от световния глобалист и враг на всичко прекрасно и красиво, да тези нискорасови, афроазиатски пълчища се ръководят от евреите. Фюрерът ако е искал да завладее Земята то, Той го е искал за своята Бяла раса, а не за негрите, арабите, циганите, турците евреите и пр. Тогава, щом не одобрявате това, че Хитлер искал да завладее Планетата, одобрявате това, тя да бъде завладяна от циганите. За вас, които не мислите, това може и да е добре, но за цялата Земя това е гибел, за България това е видно и сега.
БЯЛАТА АРИЙСКА РАСА ЕДИНСТВЕНА ПРИТЕ ЖАВА В СВОИТЕ ГЕНИ ЗАЛОЖБИТЕ НА ТВОРЧЕСТВОТО, ЗАТОВА ИМЕННО ТЯ Е НАЙ- ВИСШАТА РАСА. НО ЗА ДА ТВОРИШ СЕ ИСКА МНОГОТРАЕН МИР. ЕДИН ЖИВОТ БЕЗ ВОЙНИ И БЕЗ ЕВРЕЙСКИ ОБСТРУКЦИИ.
По това, време, имам предвид Средновековието, където бяха поставени основите на почти всички науки—но наричано от евреите “Тъмни векове”, всички революции-ереси, се ръководели от евреи, като се започне от менихейците, богомилите, павликяните, катарите, албигойците и прочие ереси, за които се говори, че произлезли от България, които пък са пълни глупости. Тези ереси се стремели да унищожат политическата, обществената и икономическата система на Средновековието, тези именно опити за революция чрез сектите ръководени от световното еврейство, по-късно прерасна в еврейската-комунистическа революция, (нали никой не си въобразява, че комунизма е спуснат с кошница от Марс) която пък подготви днешното колективно робство наречено демократически-глобали зъм. Тогава през 13-ти век Бялата европейска раса успя да създаде мощна институция-организация, ръководена от един безкомпромисен и безпощаден човек Томазо Торквемада, (без значение какво се говори за него) тази институция, е Светата Инквизиция. Докато съществувала Инквизицията евреите не успявали да осъществяват пъклените си планове, само и единствено защото Инквизицията използвала МЪЧЕНИЯТА за разкриване на еврейския заговор. Чрез мъчения Инквизицията успяла да разкрие водачите на еврейството да ги унищожи и в последствие, около 1 280-та година, да потуши за дълго време еврейската експанзия, някъде до Първата и Втората световни войни, които бяха подбудени, организирани и финан сирани от еврейството, където ние бяхме победени, защото евреите успяха да объркат толкова главите на Белите хора---
(“ДНЕС, Е СЪЩОТО, “НЕОБХОДИМИТЕ ИДИОТИ” ГЛАСУВАТ ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ РЪКОВО ДЕЩИ ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ),
--- че те се убиваха едни други, по злата воля на евреите. Така чрез ИЗТЕЗАНИЯ и машинации инкивизиторите научавали всичко за тайния еврейски заговор. Затварянията и измъчванията на евреите продължили до тогава докато еврейската пета колона бивала напълно унищожена. Именно тогава започват големите открития в науката, големите географски откри тия, защото настъпило спокойствие, толкова необходимо на арийската раса- за да твори.
Еврейските расисти, глобалисти и престъпници, смятат изтезанията за враг номер едно, когато биват прилагани срещу тях, защото те знаят, а едва ли има човек който да не знае,
------е разбира се това не се отнася за “смелите” и “издръжливи на болка”, най –големите душмани на кашкавала и сиренето, българските комунисти-партизани, които никакви мъчения не можело да ги накара да “предадат” другарите си---,
че само чрез мъчения полицията може да се добере до истински сведения и по този начин да унищожи пипалата на организацията им, от която страдат и умират милиони хора и днес. Поради това евреите се борят с голяма стръв и истеричност против изтезанията. По училища и университети, еврейската преса радио, разни организации, християнската църква и другите патронни църкви, въобще, с всички средства, които са в техни ръце, фанатизират народите срещу изтезанията по време на разпит. Правят всевъзможни форуми за така наречените човешки права. Евреите искат трайно да насадят на Бялата раса неприязън към мъченията, защото идва времето когато ние отново ще отвоюваме Земята и отново ще бъдем онези, които ще освободят народите от тази бандитска шайка. Инквизицията бе разпусната и евреите отново наводниха Европа, защото в управлението на европейските държави се възкачиха подкупни и морално разложени Крале и Държавници, повечето от които бяха или прикрити евреи или мелези, те не се интересуваха от унищожаването на евреите, защото взимаха огромни заеми от тях, които разбира се не връщаха, обаче БЕЗ ДА ПИТАТ- ТЕЗИ ЕВРЕИ, ОТКЪДЕ ВЗЕМАТ-ТЕЗИ ПАРИ, ДАЛИ ПЪК НЕ СА ОТ ОГРАБВАНЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ НАРОДИ?, като по този начин вкараха своите народи в колективно робство и нанесоха пагубни последствия за Европа. Тези приказки за забрана на ИЗТЕЗАНИЯТА са красиви и наистина грабват сърцата на хората. Но, кой нормален човек и чисторасов българин ще иска да вдига революция в своята родина, че след това да бъде изтезаван. Революции извършват само световните заговор ници евреите. За такива права те се борят, да могат чрез убийства, атентати и революции да премахват неудобните им политици националисти, за това се борят срещу изтезанията. В една нормална арийска държава права имат всички. В българската държава винаги българите са имали права. Когато обаче евреите са на власт в някоя завладяна от тях страна, тогава те употребяват нечувани жестокости и безчовечност. Те разкъсват народите чрез бунт или брътвежи за либерална демокрация, или тем подобни глупости, комунизъм и пр. Та погледнете в България има около двеста партии.
НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРЕОДО ЛЕЕМ РАЗЛИЧИЯТА В НАС, В ИМЕТО НА НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ПАРТИИТЕ СА ЕВРЕЙСКА ИЗМИСЛИЦА ЗА РАЗЕДИНЯВАНЕ И ОГЛУПЯВАНЕ.
Днес в България има повече черни забрадки от колкото през всички войни, които сме водили, взети заедно. Защото емигрантите почерниха своите майки ,бащи и собствената си Родина.
В Русия правителството на еврейските комунисти изби над 100 000 000 руснаци. С тези няколко реда аз Мико Вълчев се покланям на невинните руски жертви избити от евреите.
Евреите нахлуват в определена държава използвайки винаги чужди народи в смисъл малцинствата,за това малцинствените групи в България не са това,което искат да ги изкарат слугинските медии. Тоест, че само крадели, че не искали да ходят на училище и пр. Не, целта е тези малцинства да бъдат използвани в стремежите на еврейството, на основание, че тези турци, цигани, евреи, араби, негри и пр. са родени в България. Не могат да съществуват права на основание, че даден чуждорасов елемент е роден в България. Нима, когато на арабина, циганина, турчина, евреина или негъра му дадеш българско гражданство, то той става българин ?, става ама друг път!
РОДСТВОТО Е БИОЛОГИЧЕСКА
КАТЕГОРИЯ”.
Също, това, че небългари са родени тук, в България не е основание да се ползват от благата наравно с нас българите.
Колкото до налудничавите приказки, че не само циганите, турците и останалите чужди навлеци крадели, ами и българите също крадели, то това е пак опит на световни глобалистични общества да размият расовата, етническата и териториалната същност на народите и държавите. Няма български Род който през хилядолетната ни история да не е проливал кръвта си, и да не е воювал от поколение, в поколение за тези земи, където днес се намира България. Няма български Род който да не е дал хиляди жертви ,за да може ние днес да се разпореждаме в собствените си Земи. ТОВА Е ОСНОВАНИЕТО НА АРИЙСКАТА МОЩ. Поради това, не може да се сравняват българите, с всички останали чуждорасови навлеци с израза: “И БЪЛГАРИТЕ КРАДАТ (всички останали етноси които живеят днес в България, нито са проливали кръвта си за нашата държава, нито пък са милеели някога за нея, нито пък са от нашата арийска раса, те са представители на по-низши раси и поради това от тях не искай да са воини, а само използвачи, подли убийци, мошеници и крадци ), Те, нашите предци са воювал с огън и меч за тези Територии, за да може, Те, и техните наследници да се ползваме според нуждите си от тези Земи. И това от поколение в поколение се предава от нас наследниците на Великите родове. Не може и дума да става, че българите крадат, защото не може да крадеш от своето!!! Ние сме господари тук и само ние можем да РАЗПОЛАГАМЕ, НИКОЙ ДРУГ !!! Това, че ние българите най-великодушно им разрешаваме да се ползват от благата, да живеят и да се развъждат тук, това, че са родени в България не е основание да бъдат с равни права с нас Българите. Колкото до “компенсаторното образование” на цигани, турци и пр. , то е ненужно. Няма смисъл да се развива това, което не може да се развие. Циганин и образование, култура, възпитание и въобще човещина, това е абсурд, самото мисълта за това е едно нахалство. Освен това, новите “компенса торни социални програми” ще задълбочат още повече жизнените различия между хората.Искам да повярвате, че от една страна:
“ОСНОВИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ“, “БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА ДОКТРИНА”, “ГНЕВЪТ НА ТАНГРА–МОГЪЩИЯТ” И РАСОЛОГИЯТА от друга, поставят жизнено важния въпрос ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЛИ НЕ? ТЕ ПОВДИГАТ НАЦИОНАЛНОТО ЧУВСТВО ЗА ГОРДОСТ, КАТО НА ПРЕДЕН ПЛАН ПОСТАВЯТ ДИЛЕМАТА ДА БЪДЕШ--ПРЕД ДИЛЕМАТА ДА НЕ БЪДЕШ !
Ние не само, че трябва да изоставим риториката на “правата”, но ние най-категорично трябва да я изхвърлим от нашата национали стическа практика, разяснявайки на нашите сънародници ползата и щастието от задълженията към своя народ и раса, и че така незгодите са по-лесно преодолими. Ние представителите на българския арийски РОД приемаме само и единствено националис тическия-расов възглед за неотменните права-задължения на българите към собствената си Държава. Всички останали чуждорасови етнически племена, които са се лепнали за снагата на българина не само, че не са ни нужни, но ние не желаем нито техните дрънканици за права, нито престореността и лицемерието им към задълженията и тяхната “голяма любов” към България. И кой е този, който е дал права на небългарите, кой го е опълномощил за това?
“Защото говорейки за права на жените, на децата, за права на порнографите, на проститутките на мутрите, на
хомосексуалистите, на циганите, негрите, турците, жабите, мравките, мишките, бубулечките и така до тогава, докато толкова зъмъглят понятията права, гордост, нравственост, чест, достойнство, така объркат българите, че ставайки безволеви и лесно податливи, ни отнемат изконните български права на владетели на Балканския полуостров и се стига до един безкраен абсурд, нужен единствено на световния поробител евреина-масон за размиване и оглупяване на народите”. Това също е едно от оръжията на световното еврейство да унищожи и последните 8% останали от Бялата Арийска раса. Но да придаваш значение на права, както в холивудските филми-комикси направо си е мистика и една лъжа. Ние по добре да положим усилия, да задоволим потребностите на своя народ, храна, облекло, образование, и да възстановим великата арийска култура, а не някакви си щуротии от типа на човешки права. Защото българинът има право, в своята държава, да взима отношение по всички въпроси на своето щастие , но това право нямат и не трябва да имат нито чуждорасовите навлеци, нито предателите емигранти, нито поеврейчените дегенера ти.
“Правата на чуждите” са една високопарна приумица на застрашени и гузни негодяи, които знаят, че отнемат ли им се тези “права”, ги чака бърза ефективна и безпощадна разправа с тях”. Квх
И концлагерите в Германия, по време на Третия Райх, ще им се сторят, като пионерски лагери.
Освен това трябва да се гледа на човешките отношения от гледна точка на тяхната генно-биологическа принадлежност. Ако обаче ние, в нашето мирозрение приложим общоизвестната практика, че свободите пораждат интереси и желания, трябва ли всяко етническо желание или етнически сепаративен стремеж да бъде превърнат в “право”. Също, всяко индивидуално желание превърнато в право, може да спъва развитието на всичко, от там и на нас българите и на цялата бяла общност като раса. Ние във висша степен трябва да се уповаваме и да вярваме единствено на нашите древни арийски философи Платон, Аристотел, Сократ, на нашите български древни пълководци, философи, политици, такива като Атила, Атей, Анахарсис, Скилур, Савмак, днес се знае, че Ахил древния вожд описан така блестящо от Омир в Илиадата е от скитски произход, всички те гледали с презрение на някакви си права, те говорят за човешко благо, за човешко щастие, както и за начинът им за постигане, което според Платон, е в жестоката но неизбежна расова евгеника, че всичкото право на индивида се състои, в това, щото той да дава максимума от себе си за благоден ствието на своята народна общност. Където на първо място се поставят расовите добродетели и задълженията за постигането им.
Голямата битка за права на човека (под човека разбирай евреина) започнато от кървищата на Френската революция, като се търси основание за морално отсъждане, кое е право дело и кое не. Те искат да имат моралното право да отсъждат. В една държава в която са малцинство и която по начало не е тяхна, а на българския народ права имат само и единствено българите.
“В прословутата “Американска Декларация за независимостта правата и пр. и прословутата “Американска конституция”, е записано, че всички хора се раждат равни и имат право на свобода, труд и щастие,……………… но! ………..с изключение на жените, негрите и безимотните бели американци—това преди 200 години”!!! Декларацията за Независимостта днес буди само чувство за назадничавост, тя е мухлясала, нейните политически и етически принципи са срамни и измамни, огромни лъжи- печатани със златни букви, но все пак–лъжи. Тя, е създадена за определени хора, които се надсмиват над “необходимите идиоти”, които я възхваляват. Тя, е изтъкана от пожелания и нищо друго. Правото на “мнозинството и “равните права” са деградирали формули, но който се осмели да се им се противопостови, тъпата тълпа бясна и опиянена от своето щастие, намерено в робските вериги на еврейщината и християнството, ще те намушка със своята дебелоглава рогата глава. Земята не е фантазия от виденията на безличните будисти НИРВАНА, а жестока битка, където победителите пият кръв от ЧЕРЕПА НА ПОБЕДЕНИЯ!
“ПРЕДИ 20 000 ГОДИНИ ДРЕВНОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО, ТАКА Е РАЗПРЕДЕЛЯЛО ПРАВАТА НА СВОЯ НАРОД, ЧЕ ВСЕКИ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОЛЕЗЕН ЧРЕЗ ТРУДА СИ НА СВОЯТА НАЦИЯ”!
Правата на един народ не могат да се търгуват те нямат(поне за сега) пазарна стойност. Но интересите, които пораждат права, са тези които могат да се продават, ако ние в една мултирасова държава вземем предвид интересите на всички турци, цигани, евреи, и пр. То в държавата ще настъпи небивала бъркотия---както и е. Причината да се наблюдава абсурд в сферата на правата, това са различните етнически стремежи да се наложат едни интереси над други. Това много прилича на робство, ако в България например интересите на чуждорасовите навлеци ТУРЦИ, ЦИГАНИ на поеврейчените дегенерати и на евреите вземат връх над интересите на българския народ, то робството ни е в кърпа вързано. Постоянно се натякват разните безумства на религиозни общности, където се твърди, че правата произлизат от бог. Но когато тези права или тези хора стъпят в политиката се вижда цялата несъстоятелност на божествените права, защото при християните и техните рецидиви сектите виждаме, че борбата е всеки срещу всеки и това се знае много добре. Сектите се борят яростно срещу официалната църква, официалната църква не подбира средства за борба със сектите или срещу исляма и пр. Християнщината днес трябва да се елминира като основа на политически ред !
ЗА ТОВА: “ПРАВАТА ВИНАГИ СА НА РАСОВА ОСНОВА”.
Освен това ние знаем, че всички денеративни идеи идват от изтока , и ние като арийци трябва да отстояваме девиза:-Всекиму своето.Тази сакрална фраза трябва най-сетне да ни раздели със всичките тези нискорасови идеи философии и религии и трябва да звучи като основна парола за нашата Бяла раса! Дегенеративните идеи наричани космо политизъм, глобализъм, интернационали зъм, комунизъм, демокрация, християнство, еврейски “художествен” вкус, изкуство заради самото изкуство, винаги се зараждат в низшите раси и намират почва в расовонепълноценните, дегене ративните мозъци на представители от нашия народ и те леко се улавят по общата дегене ративност на тялото и психическото поведение. И като с яснота виждаме, че това е истина, то значи, че ние днес живеем в един свят управляван и насочван от РАСОВИ ДЕГЕНЕРАТИ.
“Необходимо е винаги да се вземат под внимание влиянието на расовите особености, защото много неща които се считат за аномалия ри едни раси, то при други те представляват нормално явление”. С.Корсаков
Но щом правата и културата са резултат от функционалната жизнедеятелност на мозъчната структура на конкретен представител на определена раса, то е напълно естествено да заключим, че правата и културотворчеството на една раса никога не ще способстват за възвеличаването на друга раса или на нейното психическо здраве. Архетипния стил на една раса,тоест комбинацията от нейния генетически код, не съответства на основните функции на друга, и именно поради това разни културо логически уловки в правата на либералното обществознание, методически винаги подхождат на дилетанството, на негодниците, (мошеници) затвърдяващи нечестните отношения в обществото, стремящи се винаги да разрушат нравствеността на расовите и читави хора, като по този начин нарушават и правата им.
Трябва тук да отбележим (аз ненавиждам Великата Френска Революция или по-точно Касапница още от дете, може би тогава в моята детска душа се загнезди съмнението, че не може да избиваш красивите представители на един народ, и това зверство да го смяташ за нещо велико), че терминът ДЕГЕНЕРАЦИЯ е въведен от великия немски естествоизпитател Годфрид Тревираниус, след утвърждението на идеалите на Френската Революция-Касапница. По този повод ще цитирам Чезаре Ломброзо, който според една ифандия от “СКАТ” бил евреин. Тази телевизия е най-натегаческата телевизия пред евреите, Тази ифандия не минава ден да не хули Хитлер или да не се занимава с него и обкръжението му. За какъвто и да бъде смятан нашия Фюрер, то той остави КЪРВАВИ ВОИНСКИТЕ ОЛТАРИ НА ГЕРМАНСКИЯ НАРОД, ГОРДОСТ, КОЯТО НИКОЙ ДРУГ НАРОД НЯМА. Никоя друга телевизия не държи такава антифашистка линия, учудвам се защо разните там ифандии и сидеровци не се запишат в партията на Велко Вълканов, ами само замърсяват чистата българска расова душа.) Въпреки това той, Ломброзо, твърди, че на всичките тези политически престъпници оглавили Френската революция, които са евреи, е присъщ “нравствения идиотизъм” (който никак не е чужд и на християните, и на комунистите, и на демократите), всичките тези тогавашни и днешни защитници на тази Касапница са дегенерати, както и по-късните наследници на тази еврейска шайка комунистите. “Лудите в най-голямо количество, влизат в състава на политическите партии, политическите престъпници са обладани от манията за величие и мания за преследване. Сред антропологическите фактори обуславящи престъпността, на преден план стои влиянието на расовата принадлежност или степента на расова чистота, което ярко се илюстрира при сравнението на рязко изразения революционен духна някои народи, с абсолютната апатия проявявана от други живеещи в еднаква климатическа и социална обстановка. Днешния криминален климат в повечето Мегаполиса нагледно потвърждава това, защото в абсолютно и процентно отношение лидерстват представителите на тъмнопигмен тираните расови групи. Те безчинстват, те крадат, те палят, те убиват, те разстройват жизнедеятелността на белите хора. Учените отбелязват, че блондините, светлопигментираните дават голям процент изобретатели и учени, и твърде малко наследствени престъпници, в това число и политически, в сравнение с чуждорасовите, негри, араби, цигани, турци, евреи, тоест в сравнение с брюнетите.
Кретени и епилептици сред блондините са изключение. Особено актуално звучат думите на Ломброзо във връзка с политическите идиоти наречени от него МАТОИДИ, които според него, а и според други учени винаги пишели мемоари, та думата ми е за това, че днес политическите престъпници, комунисти и демократи пишат постоянно мемоари, а българина незапознат с расовото учение ги смята за нормални! Когато виждат моралното разложение в своята раса и своя народ, то първата колона на европейските учени, антрополози, биолози и психолози започват създаването на теоретическа концепция от мерки за борба с проявленията на дегенеративността в обществото. Френсис Галтон, споменавал съм го във всички мои работи, създава ЕВГЕНИКАТА-НАУКА за подобряване на човешката порода. Вилхелм Шалмаер и Алфред Плетц, създават сходно учение наречено РАСОВА ХИГИЕНА. Един от крупните италиански учени Ломброзо създава КРИМИНАЛНАТА АНТРОПОЛОГИЯ, криминалисти те, даже и от болшевишката милиция си служеха с неговите научни конста тации. Най-значителното негово откритие и твърдение е, че всеки престъпник е дегенерат, и всеки дегенерат престъпник. Друг италиански учен Енрико Фери, развивайки идеята на Ломброзо, криминалната антропология, СЪЗДАВА ЦЯЛО ФУНДАМЕНТАЛНО НАПРАВЛЕНИЕ НАРЕ ЧЕНО КРИМИНАЛНА ПСИХОЛОГИЯ. Съгла сно неговата концепция революциите и други социални трусове—това изцяло са дело на наследствено обременени хора. Борбата с причините на дегенеративността на обществото във Франция се води от Жюл Дежерин, в Швейцария от невропатологът Август Форел. Русия която много преди Октомврийската касапница се намира под постоянни еврейски обструкции също се отсрамила с плеяда расолози заставащи на здрави обществени позиции, това са Сикорски, Павлов, Корсаков, Тарновска, Деникер, Мечников и др. Всички тези европейски учени посветили значителна част от своя живот в откриване на механизмите на ДИАГНОСТИКАТА НА ИЗРАЖДАНЕТО И СЪЗДАВАНЕТО НА АДЕКВАТНИ МЕРКИ ЗА ПРЕДУ ПРЕЖДЕНИЕ. ДНЕС ПРАВОТАТА В ТЕХНИТЕ ПРЕДВИ ЖДАНИЯ ЗА УЧАСТИЕТО НА ХОРА С ЗАНИЖЕНИ РАСОВИ ПОКАЗАТЕЛИ И ДЕГНЕРАТИВНА СЪЩНОСТСЕ ВИЖДА НАЙ-ЯСНО В ИЗЖИВЯВАЩИТЕ СЕ КАТО ВОДАЧИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ПОЛИЦИЯТА, СЪДА БИЗНЕСА И НАЙ ВЕЧЕ НАУКАТА.!!! Политиците ни нарочно подтикват българския народ под звуците на зашеметяващите и оглупяващи културни и нравствени образци. Нито един човек подлагащ ушите и мозъка си на монотонното думкане на негърския барабан или убийствените скрибучения на антимелодичния джаз, или постоянното кълчотене под звуците на гнусната чалга, кючек и рап, или роботизираното ТЕХНО, не може да стане цялостна, критична и съзнателна личност. На такива хора
най-лесно им се отнемат правата, подменени с някакви химери за богатство и охолен живот, който те по никакъв начин не са заслужили. При това е особено важно да се знае, че културните ценности са свързани с реакциите на психически болния, т.е. всеки вид култура по различен начин поразява психиката на различни етнически и расови групи. Например, ако в един чисто български или смесен квартал всекидневно се надуват тонколони с мюзеин, и ако това виене започва в 6 часа сутринта и завършва някъде късно вечер, това се нарича на езика на науката ---
ЕТНИЧЕСКА ПСИХОЗА И Е СВЪРЗАНО С НЕСПОСОБНОСТТА НА ЕДНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА ДА СЕ ПРИСПОСОБИ КЪМ КУЛТУРНИТЕ ЦЕННОСТИ НА ДРУГА. Това постоянно виене на ходжите несвойствено за българите и поразяващо техните уши не уврежда само начинът на мислене, но поразява и биологическата система на човека. Изменянето съзнанието на човека под виенето на ходжите е чиста проба ТЕРОРИЗЪМ. Защото СИМВОЛИТЕ И МУЗИКАТА на нашата българска култура, а от там и права, синхронизират и хармонизират дейността на ендокринната система на нашия народ, и на нашата бяла раса, с всичките расови пристрастия, в същото време обаче чуждорасовите и дегенератите правят всичко възможно да разбалансират процеса на жезнената дейност, като по този начин увеличават междуетническата психоза и омраза. Ако въздействието на еднообразното ужасяващо виене на ходжите е достатъчно продължителен процес, то тогава даже и нашите професори, учените и философи ще започнат да вият направо с правоверните мусюлмани. Дегенеративността може да засегне цели народностни групи, които на основата на слабоумието, гордостта и често любието, се отличават с нетърпимост към другите народи. ОПЕРИТЕ НА ВАГНЕР СА НЕСЪВМЕСТИМИ С ДЖАМИЙСКОТО ВИЕНЕ ЗАЩОТО СА ДВА МОЗЪКА ИМАЩИ РАЗЛИЧНА КУЛТУРНА МЕХАНИКА. Трябва постоянно да се подчертава, че всички психически действия се развиват по пътя на рефлекса, това ще рече, че расово чуждите или расово дегене ративните идеи комунизъм, демокрация, християнство, ислям, уравновиловъчност винаги ще оказват негативно въздействие върху развитието на естествените рефлекси на преобла даваща раса. Човек чиято генно-биологическа основа е пригодена да възприема музиката на Бах, Бетовен, Моцарт, Вагнер, Верди, платната на Дюрер, Майстора, Златю Бояджиев или Леонардо, винаги ще изпитва духовен дискомфорт натрапвайки му скрибученията на съвременните еврейски композитори, цапаниците на Шагал и Пикасо. Културните норми на една раса над друга винаги са несъвместими, това не може да се разбере без да засегнем сексуалната революция, от гледна точка точно на днешната поразяваща всички народи по света—демократическата революция, която се смята за част от европейската система на ценности, основаваща се на всякакви немислими и противоестествени извращения, които в голяма степен имат патологически характер.
ДЕМОКРАЦИЯТА И СЕКСУАЛНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ СА В ДУХОВНА И ФИЗИЧЕСКА ВЗАИМОВРЪЗКА! Поразе ните от световните религии, християнство и исляма народи мислят, чувстват, радват се или униват различно от езичника, от древния бял човек. Освен това исляма има психически отклонения в, и, стремеж към непривичен секс. Като разбира се няма да забравим, че в манастирите на християнската църква се правят оргии на хомосексуална основа. Такъв скандал даже разбуни духовете и във Ватикана. Световната наука основаваща се на данни от сравнителната психиатрия и психорефлексология, доказват, че масовия хомо- сексуализъм и педерастия произ хождат от Югоизтока, преимуществено, от ареа лите където се срещат големите раси, където хаосът на кръвосмешението неминуемо се влива, като тържествува в най-различни форми на поведение, в това число и непривичния секс. Но и от където са плъзнали тези нискорасови религии наричани юдеизъм, ислям, християнство, будизъм. Историята ни показва, че педерастията е придобила гражданственост в Южноазиатските ханства, където се обучавали деца танцьори в хомосексуализъм, запазено е описание на начина им на обучение, а Саади и други поети възпявали тяхната красота в стихове.Тези деца танцьори наричани (бачи) се обучават в танци, носят полуженски дрехи и умеят да възбуждат своите клиенти, богатите хора смятали за добър тон да си имат такова момче. Момченца хомосексуалисти са рожби на специално извратено полово възпитание, което израства в истинско хомосексуално влечение, свойствено за дегенеративната същност на низшите раси. Това е отговор за някои български турци, които най-невинно питат: защо само турците са обвинявани в слабост към анален секс, това е същност кореняща се в генно-биологическата конституция на турците, като част от семитската раса. Самият завоевател на Костантинопол Мехмед ІІ превърнал храмовете и дворците му в купчина димящи развалини, бил ревностен мусюлманин, знаещ словото на Пророка, но при това държал два харема, един от различни по възраст и раса жени, и един харем от млади момченца. Този факт никак не влиза в противоречие с “културните” норми на исляма и навярно е в съответствие с проповедите на единствения Аллах.
Днес е достатъчно да включите телевизора или да посетите салоните за модно изкуство, за да се убедите в това, че характерно дегенеративните физиономии, в съвкупност с хомосексуалните превземки се смятат за признак на добър тон, освен това никакви високи дебати по отношение на изкуството не стават без присъствието на тези дегенерати. Естетизма е обсебен от хомо сексуа листите, ако това може да се нарече естетика. За да разбере това всеки българин трябва да се обърне към българското народно творчество, приказките, легендите, песните, и към легендите на всички народи принадлежащи към индоевропейския културен и расов кръг, там по никакъв повод не се споменава за сексуални извращения. А в такива класически религии като Зороастризма и хиндуизма, в древната езическа българска религия, хомосексуализма се смята за най-тежко престъпление, подлежащо на наказание не само в този живот, но и във всички прераждания. Съществува древно-арийски трактат, детайлно описващ технологията на ритуалното убийство на половите извращенци, и принасянето им в жертва. Във войските на SS, също разстрелвали за мъжеблудство. Криминал ната и расова антропология доказва, че верските аномалии са неизлечими, за това да се излекуват верските зомбита е невъзможно. Защо е това? Енрико Фери предложил използвал и наложил термина “РАЗСЪЖДАВАЩА ЛУДОСТ” ИЛИ “НРАВСТВЕН ИДИОТИЗЪМ”. Днес за да можем да разберем този термин “разсъждаваща лудост” е достатъчно да включим телевизора и да слушаме дебатите за легализиране на наркотиците, хомосексуалните бракове, осиновяването на деца от педерасти, предавания в прослава на хомосексуализма или покана да посетиш сборище на изкуствоведи в моден салон. Всяко днешно връчване на международни награди в областта на модата, киноизкуството, литературата имат политически отенък с ярко изразен метоидски (дегенеративен) привкус, а на няколко минутното откриване на предизборните кампании може да бъде поставена и от неспециалист диагноза на водещия шоуто. ПАРТИИТЕ, ТАВА Е БЕЗУМИЕ НА ВСИЧКИ В ПОЛЗА НА НЯКОЛКО!!! ПРЕНИЯТА И ДЕБАТИТЕ В ПОЛИТИ ЧЕСКИТЕ КОЛУАРИ Е НОРМАЛНА ФОРМА НА МАТОИДА (МЕЛЕЗА-РАСОВИЯ ДЕГЕНЕРАТ), А ТЕХНИЯ СТРЕМЕЖ ДА ОТМЕНЯТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА В ЦЯЛ СВЯТ, ЗА КОЕТО НАЙ-МНОГО НАДАВАТ ВОЙ СВЕТОВНИТЕ УБИЙЦИ, РЕВОЛЮЦИОНЕРИ И ГРАБИТЕЛИ ЕВРЕИТЕ, Е СПОСОБ ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ ТОЗИ ЗАНАЯТ НЕОГРА НИЧЕНО ДЪЛГО И БЕЗНАКАЗАНО! ДЕМОКРАЦИЯТА И ПЛУРАЛИЗМА, СА ЛЕГАЛИЗАЦИЯ И ЕДНА КРИМИ НАЛНА ЛОЯЛНОСТ КЪМ ЛИШЕНИТЕ ОТ УМ! КАТО СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ЦЕЛИЯ СПЕКТЪР ОТ ДИАГНОЗИ ДА СЕ ВЛЕЕ В РЪКОВОДСТВАТА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ.
В края на 19 век концепцията на дегенерологията окончателно се оформя от водещия немски психиатър Емил Крепелин, който утвърждава: “Терминът “ИЗРАЖДАНЕ” означава проявата на такива предаващи се по наследство качества, които затрудняват или правят невъзможно достигането на основни жизнени цели”. Изродените популации се доближават твърде много до чуждора совите, при тях освен всичко останало се забелязва зоофилия (содомия), и ние трябва да се съгласим с майсторите на художественото слово, че много съвременни културолози проповядващи универсалност на “човешката култура”, под постоянния натиск на чуждорасовото психическо въздействие, физически са уродствали своя мозък, и са загубили способността си да мислят и чувстват с категориите на своята раса. Именно поради това, сред пропа гандаторите на съвременното авангардно изкуство, процентът на хората с психически и сексуални отклонения са твърде много, отколкото сред консервативно настроените, отдаващи предпочитание на естетическите пристрастия на предците. Чуждорасовата култура е главния източник на психичес ката инфекция в средите на доминиращия расов тип.
Това е добре обяснено от крупния италиански антрополог Поуло Монтегаца, той доста оригинално обяснява генезиса на хомосексуа лизма, който по негово мнение възниква в резултат на анатомно-физиологически аномалии, изразени в разпространение на периферните нерви на половите органи направо в дебелото черво, включвайки го по този начин в ерогенната зона. Голямото количество на магазини търгуващи с “марсианска” механическа техника за удовлетворяване на аномалните сексуални наклон ности, правят тази хипотеза достоверна. ОСВЕН ТОВА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НА ЕВРОПА И АМЕРИКА ТЕЗИ МАГАЗИНИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПАРАЛЕЛНО С ОБЩАТА ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО И БОРБАТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, А ТОВА СЕ ВПИСВА НАПЪЛНО В НАШАТА КОНЦЕПЦИЯ СЪГЛАСНО КОЯТО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИ ЧЕСКИ ИДЕИ И ПРОИЗЛИЗАЩИТЕ ОТ ТОВА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ СЕ ИСКА ОПРЕДЕЛЕТ ТИП НЕРВНА СИСТЕМА. Движенията за хуманизъм, феминизъм, за правата на сексуалните извратености и чуждорасовите натрапници, дегенератите масони, се нуждаят от особен тип нервна система функционираща чрез съответен масаж на аномалните периферни нерви на половите органи. ДЕМАКРАТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ПО НИВО И ХАРАКТЕР НА ТЯХНАТА АГИТАЦИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ НАПОМНЯТ ПРЕДПИСАНИЯТА НА ПАТОЛОГА. Трябва винаги да помним, че ние българите принадлежим към най-висшия биологически вид във Вселената, това са АРИЙСКИТЕ КОННИ НАРОДИ, родит елите са длъжни да възпитават децата си като арийци. Въпреки заливащата ги от всякъде култура на мелезите и на хора със занижени не български расови показатели. Не слушайте съвременните социолози, политолози и не знам откъде сега изникналите патриотари и национа листически партии и организации, които леят крокодилски сълзи , крещейки навсякъде, че биомасата на българите намалявала и предлагат едно през друго, от глупави по –глупави рецепти за неговото лечение, като не само, че не разбират, но и отхвърлят ЕВГЕНИЧЕСКИЯ расов механизъм в чиито възможности е оздравяването на нашата нация! Така, че възпитавайте децата си в гордия арийски дух на предците.
ТЕ, БЪЛГАРЧЕТАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ СА АРИЙЦИ!!!
Да престанат да слушат тези новоизлюпили се националисти, които постоянно ни замерят с лозунга “РАВНИ ПРАВА И РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ” Това са такива глупости, че си задавам въпроса, кой ги учи на тези приказки, и съм сигурен, че това са техните еврейски господари, защото не може чуждия, който няма нито един от своите предци загинал за българското отечество, да има права наравно с мен, за мен тази мисъл е непоносима защото аз и не само аз, а всички българи имат в родовете си стотици убити за свободата и завоюването на тези земи в които ние днес живеем, още повече за мен е обидно да ме слагат разни сидеровци и други объркани националисти, призовавайки ни да имаме равни задължения с циганите турците, арабите, евреите и разни друга чуждорасова паплач, за мен това е обидно, аз не мага да имам равни задължения, аз имам най-висши и героически задължения към моето Отечество.

Правата и задълженията са расовата ни Воля за свобода!!

Големи нападки обаче има мнението, че правата произлизат от Природата-много от учените също защитават тезата, че правата не произлизат от Природата, за да не бъдат полити чески обвинени. Както например американския учен Лойхтер разбил мита за “газовите камери”, бе наречен от евреите “фашист”, докато той е абсолютно аполитичен човек, той е само един учен и се интересува само от наука. Твърдението, че човешката природа не показва какви трябва да бъдат човешките ценности ми се струва расово притворство и отколешните будалащини за израв няване на расите и несъстоятелните твърдения за приключилата между тях борба. Нерасовия подход към правата се вижда в множеството права за най-големи глупости, ако се намерят достатъчно профани политици може да се гласува и правото на циганите да убиват българи или расовото смешение да стане също закон, щом го гласуват, тогава това става фундаментално човешко право. Нерасовия подход за правата толкова се е сраснал днес със човешкото мислене, че ние с лекота отхвърляме наличието на човешка природа. Вече от индустриализираното западно общество, се гледа на човека като на робот (роб). Възкресяването на идеята за естествени права, произтичащи от твоята РАСА, днес става много трудно, защото общочовешката заблуда е дълбоко проникнала в човешкото съзнание. Трудно и бавно се възстановява становището, че правата могат да се основават само на расовата принадлежност. Като разбира се не твърдя, че това е достатъчно. Моралната дължимост произтича и от други странични влияния, но общо взето, човекът от расово потекло, тоест, този който е с по-висока степен на расова чистота, е по презумпция нравствен. Той лесно се възпитава!!!
Говоря за Арийската нравственост, а не за друга. Няма трансцедентни стандарти за това кое е провилно и кое не. Освен това, кой е този който може да даде определение, кое е провилно и кое грешно от гледна точка на чужда хилядолетна, културна традиция и кой му дава право да прави такива заключения. Освен ако на тази културна традиция наложиш по насилствен начин своя собствен мироглед – както е днес, с насилствено натрапената ни демокрация и уравновиловка, се получава един абсурд. ЕВРОПА не е място където неадекватните евреи да правят своите експери менти върху местните арийски народи, както беше с еврейския-комунизъм и както е днес с еврейската-демокрация. Човешките права са всичко това което хората обаче казват,че са, без да разбират, че са ужасно манипулирани. Всеки народ изгубил природните си начин на живот и поради това природните си права, е загубил морала на своите предци. Такъв народ не му остава много да съществува в човешката история. Това днес с най-голяма сила се отнася за БЯЛАТА РАСА. Защото моралът и правата могат и трябва да се основават на природата и на естественото право произти чащи от степента на расова чистота, тези права за които днешните оглупели и манипулирани от евреите хора искат и претендират, е нещо което не произтича от природата на самия човек. Всеобщата “декларация за правата на човека” не е нищо друго освен насилствено принуждаване на хората да приемат права, които не отговарят на техните нравствени норми, но удобни за крадливите и патологични тирани, каквито са евреите.
Законите и правата са за определена група хора, еврействащи и предатели.
Каквото и да се говори универсални права няма, обаче има универсални задължения към твоята раса и към твоя български народ.
Днес с най-голямо усилие се търси някаква свързваща нишка, като постоянно се говори ,че хората били “еднакви”, защото имало наличие на обща човешка природа ( расовото учение отрича обаче това) въз основа на която трябва да се търсят базиси за всеобщи човешки права. Човешките раси са възникнали в различни точки на земното кълбо, не може вече да се говори за моногенизъм, самата теория за моногенизма е отхвърлена като библейска измама ,без да и се дава особена гласност. От всички сериозни учени, се приема теорията за полигенизма, т.е. за много огнища на зараждане на РАСИТЕ.
Всяка раса е различна и уникална в своите разбирания за човешките права, като привилигирова едни и оставя на по-заден план други, а трети въобще ги изхвърля от своя морален кодекс. Кавханът Например, неприсъщото на бялата раса лихварство, е най-тежкия товар който човечеството носи, еврейското лихварство, е живителните сокове на световното поробване, на безмилостния, интернационален, глобалистически капитал, който огубва нравстве ния потенциал на планетата. Интернационалния капитал стои над държавните управления, той стои над всякакви национални права за парично самоопределение. Тази постройка на света и на духовността обхваща най-широк слой от населението, незапознато с грабителските планове на евреите.Тази неистова жажда за пари, това безсмислено възприемане на живота, вече ни води към пълна деградация и още по-назад. Народ който няма независима външна политика и собствена, независима валутна система вътре в своята държава, е поробен народ, той няма ни какви права. Международния еврейски, лихварски капитал спомага на една малка група от евреи-лентяи да разполагат с огромни парични средства за сметка на работещите нации, именно този лихварски капитал донесе на народите безправието, страшните противоречия, класовата ненавист и комунизма, които породиха тези страшни, безмилостни, братоубийствени войни водени от европейските народи.
УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЛИХВАРСТВОТО Е ЕДИНСТВЕ НИЯ НАЧИН ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД ОТ ВСЕСИЛНАТА ВЛАСТ НА ПАРИТЕ, КОЕТО ПЪК Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ВЪЗВЪРНАТ ИЗКОННИТЕ ПРАВА НА НАРОДИТЕ. ПРЕМАХВАНЕТО НА ЛИХВАРСТВОТО ОЗНАЧАВА ВЪЗРАЖДАНЕ НА СВОБО ДАТА НА ЛИЧНОСТТА, ОСВОБОЖДЕНИЕ НА ХОРАТА ОТ ПОРОБВАНЕТО И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ЛЪЖЛИ ВОТО ОЧАРОВАНИЕ НА МАТЕРИАЛИЗМА, КЪДЕТО ДУШАТА НА ЧОВЕКА, ЧОВЕШКАТА ВЪЗВИСЕ НОСТ Е ЗАТЪНАЛА ДО ГУША В КАЛТА НА ПОТРЕБИТЕЛСТВОТО. Тук искам да поясня макар и с няколко реда, макар този въпрос да трябва да се разяснява с особена интензивност, че парите не са нищо повече от показател за извършена работа, и че с това функциите на парите се изчерпват, и че на парите не може да се приписва свръх естествената способност да се увеличават процентно от самите себе си, че това става за сметка на работещата нация.
ЛИХВАРСТВОТО СЪЩО Е ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА!
Човешките права не могат да съществуват и въобще не може да се говори за права, а от тук за морал и справедливост, без да се взема предвид расовата принадлежност. Човешките права, които отговарят на идващи от най-дълбока древност преживявания и универсални стремежи, амбиции и които почиват на расова основа са далеч по солидни и по-истински от изкуствено измислените права, почиващи на заблудата за общочовешки ценности, феминизъм, и разните там антивоенни движения и библейски заблуди. Колкото и да са “напреднали “човешките институции, колкото и да се стремим да игнорираме природата, то тя винаги ще ни покаже своята Мощ, за да ни предпази от “биологическия отпадък” който е представител на днешната брутална, просташка цивилизация на торбата с пари. Ако днешния човек забързан да печели пари за еврейските банки и смята ,че може да превъзмогне природата ,то тя винаги ще намери начин да постави граници за безразборното му себемодифициране. Човешките права са една ако може да се каже природо-съобразност т.е. природата заема своето водещо място за формирането на човека и неговите права, защото в нейните механизми съществува жестокия но истински расов механизъм. Така, че човешките права са тези права, които се съобразяват с РАСОВАТА СЪЩНОСТ т.е. с природните, генетически фактори, като на второ място поставят фактора среда. Защото всички съществуващи раси се различават по маниер на поведение и това е неизменяемо, колкото и да се напъват пощурелите глобалисти.
“ОБЩОЧОВЕШКИ ПРАВА И ЦЕННО- СТИ”, ТОВА Е ЕДИН АБСУРД.
“ За мен е непоносима мисълта, че “изучения” циганин или турчин, негър или арабин ще споделя едни и същи ценности с мен, а може и да ми налагат своето “културно виждане” за класи ческата музика, литературата, поезията, всичките тези натрапници да имат едни и същи права и ценности с мен, е едно нахалство”. Квх.
Защото в мултирасовата държава арийския елемент страда и е загубил своите права поради голямата престъпност на чуждорасовите, деге ератите и хората със занижени расови качества, които в същност----дегенератите и тези със занижените расови качества----спокойно могат да се оприличат с нискорасовите, те с помощта на лукавостите на парламентарната демокрация и своята многобройна популация определят съдбата на чисторасовите високо-интелигентните и нормални хора, тези представители на биологическия отпадък са развъдника на престъпността, битова и организирана, от тях са масоните, политиците “бизнесмените” “култур ните дейци” и пр. ВИП ПАПЛАЧ. Престъпността, най-големия враг на човешките права, е генетически обусловена. Изследванията показват, че престъпното поведение на биологичния родител, е предпоставка в наследниците престъпните наклонности даже да се увеличат, това показва генетичното пренасяне на престъпни наклонности.
“И когато в една държава живеят няколко етноси, с различен нравствен критерий, винаги ще има нарушаване на правата, на по -нравствения народ какъвто е българския ”. Кавх.
Аз знам аргумента на еврействащите днес политици, че престъпността не се толерира в никое общество и в никой етнос, но при циганите не се ли толерира кражбата, при турците не се ли талерира жестокостта, при евреите не се ли толерира мошеничеството? Престъпността е, първо: слаб контрол над собствените емоции ( това се извършва от хора, с расово занижени параметри и мелези), второ: престъпването на правилата-права ( което се извършва в България от цигани, турци и всякакви навлеци от чуждорасов елемент), всичко това се дължи на биологически източници и нарушава правата на мно
цитирай
25. анонимен - зинството т. е., на българския н...
30.11.2007 12:56
зинството т.е., на българския народ, това го виждаме всеки ден. Като обвиняваме правителството, което разбира се е виновно, но всичко е на расова основа, ако управниците са българи, българите ще имат права, ако са чужди, българите няма да имат права, това е чуждорасовата, еврейската-демокрация в действие. Ако някой убие за чифт маратонки, днес “учените “ магарета бързат да изкарат, е това е резултат от лоша социализация в детството, да ама това са глупости. Само и единствено в националната държава евгеническата програма се издига в ранг на държавна политика и престъпността фактически изчезва (имаме опит в това отношение), така се елиминира престъпния елемент. Днес в Америка разсадника на заразни болести и духовно разложение, всяка публикация по въпроса за генетическата същност на престъпността е невъзможна, тъй като афроамериканците са най-големия процент в криминалния контингент. ДНЕС В САЩ БЯЛАТА РАСА Е ОКОЛО 40%, ТАМ ТЕЧЕ ЖЕСТОК РАСОВ ПРОБЛЕМ.
Аналог на американските чернокожи са нашите биологически отпадъци и чуждорасовите навлеци в България, които имат генетичен компонент на престъпност, това се приема от учените расисти, като генетично предразполо жение на циганите, турците, евреите, негрите, арабите да стават престъпници.
Нравствеността, е строга Расово-генетическа детерминация!
Днес на фона на съзнателното и изкуственото натрапване на някакво “социално конструктиви стично” схващане за поведението на човека, откритието, че коефициента на интелигентност е 70% унаследяем, т. е. споменът на расата, вече поставя нещата, че колкото и да вземаме предвид културата, коефициентът на интелигентност, генетично детерминиран в нас играе основна роля. Интелигентността се дължи на гените, а останалото произтича от средата в която живеем семейство, образование и т.н. Ние расовите теоретици (Аз съм автор на БЪЛГАРСКАТА РАСОВА ТЕОРИЯ) твърдим, че винаги, до сега и от сега нататък гените са играли и ще играят съществена и основна роля в изграждането на личността и заемането на определено място в обществото. Което в последствие ще подмени еврейско християнската цивилизация на торбата с пари с по- възвишена и по-човешка цивилизация, цивилизацията на възродената Арийска раса. Самата еврейска система на потреблението работи за това–НАЛИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, Е ПО-ГОЛЯМО? Залозите във връзка с проблема интелигентност са толкова високи, че те непосредствено са, в методическите диспути, при които десницата твърди, че познавателната способност, е нещо еднозначно и подлежи на измерване, докато левицата твърди, че интелигентността е нещо смътно,и е предмет на големи спекулации. Обаче днес статистиката, като основна икономическа наука, изцяло е свързана с психометрията и най-блестящите методолози, е оказват расисти и евгеници, основатели на РАСОВАТА ТЕОРИЯ И РАСОЛОГИЯТА.
Основоположникът на съвременната евгеника Френсис Галтон племенник на Чарлз Дарвин в книгата си “Наследствен гений” заявява, че изключителния талант се предава по кръвна линия в семейството, “съвест, талант и други чисто човешки свойства-това са биологически детерминирани черти на личността, предаващи се чрез половите клетки в поколенията”, Галтон създава първия обективен тест за интелигентност помагайки си с математически методи за техния анализ.
Карл Пиърсън професор по евгеника и последовател на Галтон, казва: “Историята демонстрира само един единствен начин за достигане на висш цивилизационен стадий, а именно борбата между расите и оцеляването на физически и психически годната раса “ Карл Пиърсън е гениален методолог и основател на съвременната статистика и от там на социалните науки. На всички изучавали икономическите науки е известно “r”-коефициент за корелация на Пиърсън и “хи квадрат”-степенуване на статисти ческата значимост. Вярно обаче е, че днешните преподаватели и учени икономисти преподаващи статистика, с голямо задоволство демонстрират постиженията на Пиърсън по приложна математика, но поеврейчените им кратуни прене брегват научните му постижения в изучаването на расата и наследствеността. Пиърсън разработва коефициента за корелация, стремейки се да открие по-съвършен начин, да бъдат съотнесени подлежащи на изменение феномени, каквито са тестовете за интелигентност, с фундаменталните биологически характеристики, каквато е самата интелигентност.
“За днешните поеврейчени “учени” слуги на демократическата вулгарна държавна уредба асоциирането на психометрията с расизма и евгениката може и да изглеждат ненаучни, това е така защото винаги има взаимовръзка между демократическата политическа уравновиловка и лошата наука”. Днес 60 години след смъртта на Фюрера се разгръща голямо възраждане на политическата икономия на расизма. Давам за пример Хитлер защото той, е най-известния поддръжник на расизма от дясно. Въпреки еврействащите “учени” и “научни” институти, то ние Арийците също си имаме нашите светила в расизма и в науката днес. Нашата сила се увеличава, с всеки изминат ден, защото науката не позволява идеологизация.
ВСИЧКИТЕ ДНЕШНИ НАУЧНИ ТРУДОВЕ ЗА ИЗРАВНЯВА НЕТО НА РАСИТЕ СА ВРЕМЕННИ И КОНЮНКТУРНИ–ПРИРОДАТА И НАУКАТА НЯМА ДА РАЗРЕШАТ ПО НАТАТЪШНО ВМЕШАТЕЛСТВО В НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ АСОЦИИРАТ ИМЕНАТА НА АРИЙСКИТЕ УЧЕНИ СЪС СКИНХЕДС ИЛИ НЕОНАЦИЗМА, ТЕ СА САМО УЧЕНИ.
Колкото до твърдението,че високите постижения при тестовете не са плод на наследствеността, няма заслужаващи доверие свидетелства, свързващи постиженията в решаването на тестовете за интелигентност с обществената среда. “Няма литература на семитски език няма класическа музика създадена от негри или араби. Ако дадете на който и да било негър една кутия маслени бои, акварел и пр. и го накарате да нарисува нещо, то той не може да го стори. Защото ако те, нискорасовите, можеха, то те за две хиляди години щяха да го сторят, да ама няма и наченки на човешка култура извън рамките на АРИЙСКАТА РАСА. Освен по нечестен начин! Както например, американския лекоатлет от негърски произход, който успя да спечели доста златни медали на Олимпиадата в Берлин благодарение, както се доказа по-късно с употребата на допинг, защо обаче днес, когато това е вече известно, т. е. стимулантът, който той е взимал, днес е определен като допинг не му се отнемат олимпийските медали. АЗ СМЯТАМ, ЧЕ САМО ВЪРХУ ТОЗИ ИМЕННО КОЕФИЦИЕНТ, 70% УНАС ЛЕДЯЕМ, МОЖЕ ДА се градят целенасочено добро детелите на твоята раса. Расовия детерминизъм днес не само, че се отхвърля въпреки научните открития, но и се преследва най-безмилостно от световното еврейство. Културата и природата са неразривно свързани и взаимно се допълват. Когото аз казвам това имам предвид само и единствено БЯЛАТА АРИЙСКА РАСА-защото на нея единствено е съдено да притежава творчество в своите гени. Познавателните ни способности дадени по рождение водят към разумни действия и създаването на морални и културни ценности. Това е несекващ стремеж на Бялата раса към знание и мъдрост, които се култивират в нас още от детство, но зависят единствено от степента на расовата чистота, която се основава на гените. За това нашата борба за права е борба против партийните привилегии, етническите привилегии, ние искаме тези права, които са родени в недрата на българския народ, правата са национални и расови, идващи от езическата ни индоевропейска религиозност, която е убедена и проповядва ценностите на произхода в неизменяемостта на наследствената същност на хората, И,ЧЕ ЗНАТНИЯ, АРИЙСКИ ПРОИЗХОД НА БЪЛГАРИТЕ ЗАДЪЛЖАВА.
Че, арийския произход, който трябва да възвеличим в знание и задължение на младите хора, е да осъзнаят значението на своята расова, българска, национална, арийска кръв, за да се пробуди в тях изконната езическа, национална, индоевропейска религия ОТ КОЯТО ПРОИЗ ЛИЗАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРАВА.Тези права са свързани и произлизат не признавайки и не покорявайки се на “нещото“ с което ни плашат християнските попове, “съдбата”( покорство на съдбата), която се определяла от някакъв неграмотен и дрипав пророк, и също толкова дрипав и неграмотен бог от Южната пустиня, които щели да ни спасяват от съдбата. “Да се оставиш на съдбата или на някаква книга, там на Небето, където всичко ти било писано”, значи да отслабиш своята национална религия. Свободните сърца, волните духове на индоевропейските народи, макар и да не могат да достигнат щастие, то те достигат героически живот, както ни учат нашите арийски Богове.Тази религиозност произтичаща от героическото чувство на живота, като не може да е религиозност на всеки, е чужда на южните народи, които са сковани от догмите на фатализма. Арийската религия, е готовност за среща със съдбата и НЕЙНОТО ПРЕОДОЛЯВАНЕ. За разлика от християните, които надявайки се на съдбата често са “извън себе си“, излизат извън равновесие и изпаднали в състояние на религиозна възбуда виждат чудеса, бог и пр. глупости, даже на някои по изпечени християнски шарлатани или луди, или и двете бог им говори! От друга страна умъртвяването на плътта при християните и мусюлманите са крайно чужди на Бялата раса, ЗАЩОТО, БЯЛАТА РАСА И РАСОВИЯ ПОДБОР НЕ ТЪРПИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И УРОДСТВАНЕ НА ТЯЛОТО, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ЗАПАЗВА КОСМИЧЕСКИЯ ПОРЯДЪК, ЗАПАЗВАЙКИ ДАДЕ НОТО ОТ БОГОВЕ ТЕ, ТАКА ЦЕННО РАСОВО НАСЛЕДСТВО. СТРЕМЕЖЪТ КЪМ РАСОВА ЧИСТОТА ТЕ ДАРЯВА С КРАСИВА ВЪНШНОСТ, НА ТОЗИ, КОЙТО Е НАДАРЕН С РОДОВА, РАСОВА КРАСОТА, Е НАДАРЕН И С ДУХОВНА, ВЪТРЕШНА КРАСОТА. ТАКА СЕ ЗАПАЗВАТ ВСИЧКИ БОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ И ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ЧЕСТ.
С мечти за Небесната родина и мечтание на слабите духом за спасение, само слабите духом чакат спасение от чужд бог и от съдбата, ариецът не може да живее. За расово чистия и порядъчен човек, животът е възможен и на тази Земя.
Ние арийците не отделяме този от “онзи“ свят, земния свят, и превръщайки го в живелище на плача. Можеш да се възвисиш преодолявайки съдбата, опирайки се на равновесието на всички телесни и духовни сили на човека
“Стремежа на бялата раса към знание, е първия закон на древните ни български Богове”и основа на Арийската ни култура”. В поезията на европейските народи и мирозрение кръвта е символ на расова чистота, на характера на човека, на неговия темперамент, а в Библията кръвта преди всичко е свързана с понятието “кръвопро литие”. Кръвопролитието, това е моралът на библията!
Днес все по-ясно започват да се чуват гласовете на расовите идеолози в подкрепа на твърдението за естествения морал, защото гените, а не културата са гаранция за това, че вродена форма на познанието, определя расовото разделение. Това разбира се натъква на голяма ненаучна,но подкрепяна от всички еврействащи учени по света съпротива. Твърдението, че при раждането главата на човека е празна, са глупости, всеки човек от Бялата раса носи в себе си паметта на расата, което по късно доразвива въз основа на тази памет, напук на антирасистките “учени” чиято теория е напълно дискредитирана. Има неща които са вродени и то типично за хората от арийската раса, това са например типични за расата емоционални реакции на познанието. Вродените човешки емоционални реакции, ръководят формирането на моралните идеи–тоест на действителността се придава ред и смисъл. Като ние разбира се взаимодействаме със средата, но потенциалът за развитие и начините по които сме програмирани да се развиваме са вродени. Правата произлизат от човешкото достойнство, което е понятие, което никой днес не е в състояние да дефинира или обясни, но всички се опитват да го използват. И това ще продължи до тогава докато ние не започнем едно безподобна расова евгеника, иначе каква достойнство може да има мелеза. Само чисторасовия индивид изпитва здравото чувство на гордост и собствено достойнство произтичащи от принадлежността му към Арийската раса. Днешната християнска цивилизация обаче водейки човеците към джунглата твърди, че човек е създаден по подобие божие, и бог е източник на човешкото достойнство, християнството обаче не е основа позволяваща да се разбере човешката същност.
Човешката природа подсилена от езическата религия е този фактор, който ни помага когато определяме, кое е правилно и кое неправилно. Езическата религия единствена показва значи мостта на човешката природа, като източник на ценности,тя единствена не говори само за някакви си чуждорасови, натрапени права, а твърдо показва правата и стоящите над тях многократно по-вече и с по голяма стойност ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
И още: ДОКАТО НАШАТА АРИЙСКА, БЯЛА, ПРИРОДА СЪЩЕСТВУВА, ТЯ ВИНАГИ ЩЕ ОСИГУРЯВА БИОЛО ГИЧЕСКАТА И ДУХОВНА ВРЪЗКА С НАШИТЕ ПРЕДЦИ!
“Докато ние българите не се осъзнаем расово,ще сме в началото на своята предистория”.
Историята трябва да се постави на расова основа, да се възстанови ИСТОРИОСОФИЯТА, иначе сегашната история си е една заблуда и приказка за малоумници, където не само, че всичко е изопачено до такава степен щото хората да не могат да правят връзка, с миналото на своя народ, но и са поставени такива препятствия, които малодушните учени не смеят да прескочат, защото види те ли нямало смисъл да учиш историята на своя народ повече от 1000 –2000 години назад. 20 000 години назад, това е история, пропита с здравия арийски дух на българските ми предци. С онзи невиждан стремеж към саможертва, който няма пример в човешката история, самия подвиг на Кан ювиги Атила поставя българския народ над правата, над морала, над Вселената.
Ние българите сме проливали кръвта си за тази земя!
Нашите Велики Владетели задължавали всеки българин не само да има оръжие, но и да го носи постоянно, днес това лумпенизирано общество от страхливци, безсмислени бизнесмени си купува наемници полицаи и войници да го пази.
Правото да имаш оръжие, е също право нали?
Историята е расово понятие т.е. жестока расова борба, а не поредица от събития породени от случайността или съдбата!! Кавханът
Отричайки безсмислието на еврейско-християнските закони, ненавистни към бялата раса, българския народ и Българската държава,
КЪДЕТО РАСОВОТО УЧЕНИЕ Е ЗАБРАНЕНО, КЪДЕТО СЕ ШИРИ РАСОВО СМЕШЕНИЕ И БЕЗПОРЯ ДЪЧНО ЗАЧАТИЕ, КЪДЕТО ЦАРИ БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ, КЪДЕТО НЯМА РЕД, КЪДЕТО, Е РАЗГРАДЕН ДВОР, ДЪРЖАВАТА БЪРЗО ЗАГИВА ЗАЕДНО СЪС СВОЯ НАРОД. признавам единствено моралния кодекс на древната ни арийска нравственост където,
“ПРЕСТЪПНИКЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕВЪЗ ПИТАН, И СЕ НАКАЗВА, С НАЙ-ГОЛЯМАТА СТРОГОСТ НА АРИЙСКИТЕ ЗАКОНИ, А ЗА НРАВСТВЕНИЯ ЧОВЕК ЗАКОНИ НЕ СА НУЖНИ!“
Аз съм широко скроен, Аз съм възвисен, Аз не мога да се вместя, в клишетата, на измислени от еврействащи-масони права. Аз имам само и единствено задължения към своя народ и към своето Отечество, към своята Арийска раса”.
ЗАЩОТО АЗ СЪМ ЧОВЕК ОТ БЯЛАТА РАСА!!!
Ние не дължим никакво подчинение на тази еврейска шайка, която управлява България, ние не сме длъжни за изпълняваме чужди закони, нито желаем тяхната маймунска юриспруденция лишаваща ни от правата полагащи ни се по рождение !!! АЗ СИ ПОСТАВЯМ ЗА ЦЕЛ ДА ПОМОГНА ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА ДНЕШНИЯТ РЪСТ НА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ И КЛИ ШЕТА. С МОИТЕ КНИГИ АЗ ИСКАМ ДА ВЪЗПИТА М В МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СТРЕМЕЖ КЪМ НОВО КАЧЕСТВО, ЛИДЕРСТВО И ПРЕВЪЗХОДСТВО, ПРИСЪЩИ НА НАШАТА РАСА. ЗА МЕН НАЙ-ГЛАВНАТА ЗАДАЧА Е ДА СЪЗДАМ ОСНОВИТЕ ЗА РАЖДАНЕТО НА НОВ МЛАД ЕЛИТ,
ОСВОБОДИЛ СЕ ОТ ПСИХОТРОННАТА ТИРАНИЯ НА ШЕПАТА ХОЛИВУДСКИ ЕВРЕИ, НЕГЪРСКАТА ПРОС ТОТИЯ, СТРЕМЕЖ КЪМ ОНОВА НЕЩО НЕПОЗНАТОТО, БЕЗРОДНОТО, ТАМ НЯКЪДЕ ДАЛЕКО, НЕЩО ЧУЖДО РАСОВО, ОТ ЦИГАНСКАТА ЧАЛГА И ПР. ЕВРЕЙСКИ ИЗВРАТЕНОСТИ.

НОВ ЕЛИТ ГРАДЯЩ СВОИТЕ ИДЕАЛИ ВЪРХУ РАСОВАТА ИДЕЯ, ИДЕЯТА ЗА ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА БЯЛАТА РАСА, ТОЗИ ЕЛИТ, КОЙТО ИДВА СЛЕД НАС, ДА НИ СМЕНИ И ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ БЪДЕЩЕТО, ПОБЕДАТА И СВОБОДАТА!!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!
Мико Вълчев-Кахнанът ювиги Болг
Председател и идеолог
на
Свещения Съюз на
Българските Национал-расисти

ИДВА ДЕНЯТ НА РАЗПЛАТАТА.
цитирай
26. анонимен - БЪЛГАРИНЪТ Е ВЪЗДИГНАЛ РОДА СИ ДО АБСОЛЮТ
09.01.2008 16:46
Но думата ми тук е за за Рода, и за преекспонирането на заслугите на Християнската църква за спасяването на българите ( даже извоюването на самостоятелност на българската църква е станало с помощта на светски лица ). Когато тези измислени националисти апологети на еврейското християнство, говорят, че еврейското християнство спасило българите от турците, те казват: „турците са мръсно племе”, „турците са гадни”, но не казват ислям, а турчин. Това именно е разковничето драги националисти, борбата тук на Балканите е най-ярко изразената битка между различни раси. Защо тогава Българинът е въздигнал своя Род във обсолют, (няма такъв българин, който да не заявява с гордост: Аз съм от еди кой си Род)и то не защото е християнин или друг, а защото имено в Рода се запазва онази истинска расова нишка на нашата кръвна чистота. Защото именно там в Рода се запазва расовата чистота. Защото Родът, това е биологическо понятие. Защото именно тук на този бурлив кръстопът става най-грандиозното стълпкно вение на Волите, където става въпрос за оцеляването не на твоята религия, а на твоя биологически вид. Това искам да се разбере!!! Мико Вълчев



цитирай
27. анонимен - 20 април денят на арийското пробуждане
19.04.2008 20:31
БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

--- (БЪЛГАРСКОТО РАСИСТКО ДВИЖЕНИЕ)----

..............ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА....................

......................................................... ОБРЪЩЕНИЕ
.... ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ И РАСИСТИ В ДЕНЯТ НА НАЧАЛОТО НА НОВАТА ЕРА, ЗАПОЧНАЛА СЪС РОЖДЕНИЕТО НА АДОЛФ ХИТЛЕР, ЕРАТА НА АРИЙСКОТО ПРОБУЖДАНЕ. ИСКАМ ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НЯМА ДА УЧАСТВА В ЕВРЕЙСКИ ТЕАТЪР НАРЕЧЕН ИЗБОРИ, И ВСЕКИ ВЕРЕН НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ С ОРЪЖИЕ В РЪКА ДА УЧАСТВА В ЗАВЗЕМАНЕТО НА ВЛАСТТА. ТАКА, ЧЕ ГОТВЕТЕ СЕ, СЪЗДАВАЙТЕ ГРУПИ ПО ГРАДОВЕТЕ. НЕЗАВИСИМО ОТ ОБСТРУКЦИИТЕ НА ТАКА
НАРЕКЛИТЕ СЕ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ!!!
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ В НАШАТА ДЪРЖАВА
СА ОПАСНИ!!! НО ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОБЕДЕНИ!!!
И ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОБЕДЕНИ!!!
ХАЙЛ ХИТЛЕР

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА!!!

Мико Вълчев Председател на Българската националсоциалистическа партия
- идеолог на расисткото движение в България


цитирай
28. анонимен - Млади българи въоръжавай те се
23.05.2008 20:53
Днес евреите празнуват своето спасение и то с помощта на бъдещият патриар на българите комунистическото и еврейско мекере Кирил.
НО НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ И РАСИСТИ ИСКАМЕ ДА ИМ КАЖЕМ, ЧЕ БИТКАТА СРУЩУ ТЯХ НЕ Е ЗАВЪРШИЛА, ТЯ ПРОДЪЛЖАВА ДО ПЪЛТНАТА ПОБЕДА НА АРИЙЦИ ИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕВРОПА - ПАТРИА НОСТРА!!!ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА НАД НИЗШИТЕ ГРАБИТЕЛИ ЕВРИТЕ НАШИТЕ НАЙ-ГОЖЛЕМИ ВРАГОВЕ !!!ХАЙЛ ХИТЛЕР

.........БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРИЯ
...............SS-ОРДЕНЪ ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА
..........Реч на министър Габровски
Идеята за един закон за защита на нацията е толкова узрял, че не се нуждае от много подкрепа. Проектът е озаглавен „Закон за защита на нацията”. Българската нация е една от най-старите нации в Европа.Тя съществува от 12 века насам,когато другите нации на Европа имат по-късен произход.Това се дължи преди всичко на много здравия,на много силния, на много издържливия български дух и на високото национално съзнание на българина.
Въпросът е да се защити,да се отбрани нацията в нейните възможности за проява, да се осигури не съществуването и-то е гарантирано от кръвта, която теме в жилите на всеки българин, и от съзнанието,от което е обладан всеки потомък на Аспарух-а да се гарантира, да се защити възможността на българската нация за творчество и напредък, да и се даде възможност да отговори на задачите, които животът и поставя, да отговори на своето предназначение.
Това наложи на нацията нови задачи и разшири нейната роля.Това измени и отношенията гражданина към нея. Това отношение не е само изблик на патриотична афектация,или само проява на национално съзнание.
Заоконът който ви се предлага,цели именно отбрана на нацията. Проектът смята, че тайните на международните организации, че лицата от еврейски произход и че съмнителни и протинонационални прояви могат да отнемат възможностите на нацията ни да изпълни своите стопански, социални и политически задачи, и предвижда мерки, за да им осигури тази възможност.
Законът има за цел да защити, да предпази нацията. Той има своето оправдание, следователно, независимо от това, дали в България има или няма тайни и международни организации, дали има или няма евреи,дали има или няма противонационална дейност.Законът цели да предотврати тези опасности и той трябва да бъде създаден, дори ако в България няма и една тайна организация, даже ако в България няма нито един евреин. ЗАЩОТО ЗАКОНЪТ НЕ СЕ ПРАВИ ЗА МИНАЛОТО, ЗАКОНЪТ СЕ ПРАВИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
Тези организации,следователно представляват или могат да предтавляват една опасност за нацията по проста причина по простия факт, че не може да бъдат контролирани, че не могат да бъдат надзиравани от Държавата.
За да се предотврати именно тази опасност, проектът за закона забранява тези организации, разтуря съществуващитете и предвижда правила за тяхното ликвидиране.
Необходими са специални, необходими са изключителни мерки.
Под постановленията на този закон наред с другите тайни, скрити организации, доколкото има такива в страната и масонските ложи, и всики други там подобни организаци.
В проекта се предвиждат мерки за лицата от еврейски произход.
ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИ ОПАСНОСТ ЗА НАЦИЯТА ЛИЦАТА ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД?
Евреите, като нация и като народ имат много и големи особености, които ги различават съществено от другите народи.
Обединени промежду си по произход, по историческо минало и по религия,те от векове живеят разпръснати по целия свят, и то отделени, непретопени от другите народности.Тяхната религия не едно обикновено вероизповедание, а е много тясно съвързана с еврейския народ . Тя е религия само на еврейството и изповеданието и значи една фактическа принадлежност към еврейския народ, към еврейската нация.
Те не смятат своята съдба, своето бъдеще и съдбата на своето семейство свързани с нацията сред която живеят. И ако е бил румънски евреин лесно става български или друг евреин.Нямайки своя държава евреинът не мможе да се отърси от интернационализма и космополитизма.
Евреинът освен това има култ към парата, какъвто никой друг народ няма.
Всико това поставя лицата от еврейски произход в осолбено положение, в сравнение с всички други лица от различните нации,и ги прави в нашето в днешно време, в епохата в която живеем, опасни за проявата на нацията и за нейната възможностда бъде тя основа на стопанския, на културния, на политическия живот.
Днес и за в бъдеще лицата от еврейски произход в името на нацията, за нацията, трябва да бъдат поставени под друг режим, трябва да бъдат ограничени.
Трябва да се пресече всяка възможност щото техните особени, специфични национални качества да бъдат вредни или да пречат на нацията. Особена във вреимената в коита се намираме, тази опасност коята могат да представляват лицата от еврейски произход, е очевидна. Аз ще припомня, че само от освобождението ни до днес броят на евреите е пораснал двойно повече отколкото броят на българите ,че те са концентрирани изключително в градовете-там където е съсредоточено ръководството на нацията и където възможностите за влияние е много по-голяма, че те държат в ръцете си 56% от индустрията, 55% от вносната търговия, 35% от износа, че техните капитали са 1 628 лв. На глава, а българските капитали са пет пъти по малко-само-318 лв.на глава,че годишния доход на евреинав България е 26 пъти по-голям от тоя на българина; (Днес когато всички активи на българската държава се държат от евреи и техни слуги сами виждате до къде стигна българина), че те са ангажирани предимно в промишлеността и търговията и изместват българите от тия стопански области.
При това положениие тяхната дейност и възможнос да стесняват стопанския простор на българите, е насъмнена. Аз мисля, че достатъчно би било да се посочи само това, че в центъра на София от 399 магазина ,240 са еврейски,а само 159 български.
Дейността на лицата от еврейски произход в България е безспорна! Опасност в тази дейност има и мерки в това отношение са повече от необходими.
Мерките които законът предвижда,засягат общо положението на лицата от еврейски произход в държавата и техните отношения към българите, засяга тяхното местожителство, тяхната професионална и стопанска дейност и възможностите им да влияят на културния живот. В този момент е важна основната идея: да се прибегне към защита на нацията със закон; да се отговори на една нужда налагащаща се от живота; да се дъде възможност на нацията да твори и да действа; да и се осигури спокойствието,да се очисти пътят и от някои тръни; да се върви с духа на времето; да се действа по нов начин, по-пригоден и по-полезен. Това не е само мое становище, това е становището на цялото правителство. Това е убеждението и на българския народ. А вие които сте от недрата на този народ, които сте постояно при него и с него, които познавате неговните болки и страдания, колко народът ни обича своята нация, колко иска да я брани от всичко, което може да я засегне, какви жертви той е готов да даде за неяи, което е много важно, какъв страх има народът от тайните и международни организации, от евреите, и каква омраза има към всяка противонационална дейност.
Г-да народни представители! Гласувайте законопроекта. С това вие ще отговорите на една повеля на времето; с това вие ще зачетете волята на народа; с това вие ще задоволите една нужда на живота; с това вие ще дапринесете за напредъка на България.
------------------------------------------------------------------------------
Сами виждате драги съратници, колко актуално звучи днес закона за защшита на нацията, като днес нашата борба се усложнява от самото еврейско правителство управляващо България, от турските е и циганските банди, продалите се на евреите интелектуалци и продажните творци и измисмислените и безрасови „националсти”. Но ние знаем, че победата ще е наша!!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!
„След сто години ние пак ще бъдем тук”
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕ НАШАТА РАСА!!!
Мико Вълчев Кавханът-Председател на Българската националсоциалстическа партия-идеолог на расисткото движение в България
цитирай
29. анонимен - Расовите проблеми
31.07.2008 03:22
Расовите проблеми се създават от нисшите раси, които завиждат на бялия човек че живее добре и прави работи, които отстрани изглеждат непонятни, а са много престижни (например - пише ноти). Еврейте, единствени от братята си по ген и дух, спекулират с тази завист, впрегнати от дяволската им религия, за да вземат на бялия човек парите и то до такава степен, че да го владеят, и то така, че да пишат само те ноти и да си създават престиж чрез собствените си медии. Тяхното състояние е нагледна илюстрация, как нисшото не може да стане висше (впрочем - думи на Христос), и да изживяват в битието си участа на глистите, - тялото може и да умре, с него и те, а висшото остава непипнато. Затова е и висше, защото не се поддава на опипване. Еврейте в своето вечно подвизаване тук, с прагматичната си мисъл все са забелязали, че всички идват от някъде и отиват на някъде, по причини - неподдаващи се на пипване. Това е тяхната болка, за разлика от китаеца - мерцедес? и аз искам, яхта! защо не и аз.
цитирай
30. анонимен - Расовите проблеми
31.07.2008 03:22
Расовите проблеми се създават от нисшите раси, които завиждат на бялия човек че живее добре и прави работи, които отстрани изглеждат непонятни, а са много престижни (например - пише ноти). Еврейте, единствени от братята си по ген и дух, спекулират с тази завист, впрегнати от дяволската им религия, за да вземат на бялия човек парите и то до такава степен, че да го владеят, и то така, че да пишат само те ноти и да си създават престиж чрез собствените си медии. Тяхното състояние е нагледна илюстрация, как нисшото не може да стане висше (впрочем - думи на Христос), и да изживяват в битието си участа на глистите, - тялото може и да умре, с него и те, а висшото остава непипнато. Затова е и висше, защото не се поддава на опипване. Еврейте в своето вечно подвизаване тук, с прагматичната си мисъл все са забелязали, че всички идват от някъде и отиват на някъде, по причини - неподдаващи се на пипване. Това е тяхната болка, за разлика от китаеца - мерцедес? и аз искам, яхта! защо не и аз.
цитирай
31. анонимен - Кавханът скайп Kavhanatbolg1. ...
04.05.2009 16:53
Кавханът скайп Kavhanatbolg1
.БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ГРУПИРОВКА

СВЕЩЕН СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛРАСИСТИ

КРЪВ И ЧЕСТ
Отдел пропаганда на Българския СС Орденъ

......Във връзка с най-светлата дата на Арийската раса 20 Априлий и в частност на нашия народ, използвам случая да поздравя нашите ДНЕШНИ арийски герои, ако мога да им дам УПОВАНИЕ в тази борба на живот и смърт. Да се поклоним и отдадем чест с вдигната десница на героите загинали за свободата на Нашата раса, без оглед на това от кой народ са, ако макар и с малко са допринесли за свободата на Расата или за свободата на Българския народ, Да се поклоним пред Аватара на Арийската раса Адолф Хитлер, ВОДАЧЪТ НА МНОГОБРОЙНИТЕ АРИЙСКИ ЛЕГИОНИ, ВЕЛИКИТЕ ОРДИ НА СЕВЕРА, КОИТО СЕ СРАЖАВАХА ГЕРОЙСКИ СРЕЩУ МУЛТИРАСОВАТА ПАПЛАЧ, ИЗПЪЛНИЛИ ЕВРОПА С ХИЛЯДИ КЪРВАВИ ОЛТАРИ- и пред нашите български НАЦИОНАЛРЕВОЛЮЦИОНЕРИ, ЛЕВСКИ, РАКОВСКИ, СТАМБОЛОВ, БЕНКОВСКИ, БОТЕВ, ПРЕД ТЕЗИ КОИТО ОСТАВИХА КОСТИТЕ СИ ПО ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ ПРЕМАЗВАЙКИ ЗА 17 ДНИ ТУРСКАТА МУЛТИРАСОВА АРМИЯ, ЩУРМОВАЦИТЕ ПРЕВЗЕЛИ ОДРИН ЗА 36 ЧАСА, и ГЕРОЙСКИЯ ПОДВИГ НА ШЕПАТА БЪЛГАРСКИ ВОИНИ В ДОБРОВОЛЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ НА СС ПРЕДВОЖДАНИ ОТ Полковник РОГОЗАРОВ (българската Бронеизтребителна легия SS-WAFFEN, защото борбата за свобода на европейците през всичките години на съществуване, и приноса на всеки народ макар и малък, е голям в общата битка за свободата на Земната цивилизация....
...Ние трябва да сме напълно уверени в нашата победа и нищо да не може да сломи нашата Воля за победа и вярата в непобедимостта на Бялата раса защото ние винаги сме излизали победители над низшите раси независимо от обективните обстоятелства или антиарийската пропаганда. Но за да победим трябва да вярваме в непогрешимостта на нашата нацио налсоциалистическа идея, да имаме расова култура и да сме наясно по еврейския въпрос. Тогава въпреки това, че всички еврейски сили радио телевизия ,шепата неграмотни холивудски евреи, семитската сган, негрите, арабите, евреите, жълтата опасност и тези на
техните лакеи и бъдат хвърлени срещу нас- НО КОГАТО ВЯРВАМЕ, ТО НЕ НИЕ А ТЕ ЩЕ БЪДАТ СЛОМЕНИ е ще загинат. Но ЗА ДА СЛОМИМ ВРАГА НИЕ ТРЯБВА ДА СЛЕДВАМЕ ПЪТЯ НА НАШИТЕ СЛАВНИ ПРЕДЦИ И ВЕЛИКИ АРИЙСКИ ПЪЛКОВОДЦИ, КОИТО НИ ПОДАВАТ РЪКА ОТ ОТВЪДНОТО. ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ, КОИТО ДАДОХА НАЙ-МИЛОТО, ЖИВОТА СИ, ЗА НАШАТА СВОБОДА И ЩАСТИЕ,

..Прах днес покрива броните блестящи,мечовете със злато обковани, бокалите от злато, с които пили са след битки кървави, прославяйки навеки българския род, костите и героичната им смърт, но от тази забрава днес аз извиквам, от чертозите митични на Валхала – Подвига-Честа–Волята и Гнева им арийски, за да вдъхнат на бъдните поколения Дух за Борба!!! Кавханът

ВРАГЪТ Е ЖЕСТОК И ОПАСЕН!!!
НО ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН!!
И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН!!!

ЗАТОВА, СЪЗДАВАЙТЕ ОРГАНИЗИЦИИ НА АЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ПО МЕСТА, ВЛАСТТА СЕ ВЗИМА С ВЪОРЪЖЕН БУНТ,АКО НЕ МОЖЕМ ДА ГО СТОРИМ, ТО ТОГАВА НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ И НЯМА СМЪСЪЛ, ОТ НАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ КАТО НАРОД.

...Не обръщайте внимание на тецзи които ни хулят и разпрастраняват лъжи за нас, не вярвайте на ОРТОДОКСАЛНИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ И ПАТРИОТИ! (този говеда как се радва, че еврейската сган нямало да ни разреши да се регистрираме), клоуни. НО АКО НИЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ИГРАЕМ ТЯХНАТА ИГРА ТЕ ЕВРЕИТЕ НЕПРЕМЕННО ЩЕ НИ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА ПОВТАРЯЙКИ НИ ДО БЕЗКРАЙ, ЧЕ ТАКА БИЛ УСТРОЕН СВЕТА,ТАКА,ЧЕ ЗА МЕН РЕГИСТРАЦИЯТА Е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ ИДЕИТЕ, ЩЕ СЕ РЕГИСТРИРАМ АМА ДРУГ ПЪТ, ЩОМ СЕ РЕГИСТРИРАШ ЗНАЧИ ИГРАЕШ ПО ЕВРЕЙСКИЯ ЗАКОН! .
Няма по-невеж човек, от този който съпоставя националсоциализма със социализма и комунизма. Социализма, Комунизма и Демокрацията не са расови учения, а идеологии на низш в расово отношение народ, каквито са евреите, като използват хубави думи, но понеже са некадърни, то те изкривяват всичко, докато националсоциализма намира основание в РАСИЗМА. ,

ЗАЩОТО НАЦИОНАЛНИЯ ВЪПРОС Е СОЦИАЛЕН ВЪПРОС!

Особена вреда нанася на нашето движение ....Телевизия Скат-трибуна на носталгически бъртвежи на старите националисти и днешните им последователи РАЗБЕРЕТЕ: ОРТОДОКСАЛНИЯ НАЦИОНАЛИЗМА И ПАТРИОТИЗМА СЕ ПРОВАЛИХА ТОТАЛНО, по който път вървите и вие затормозявайки ефира, спъвайки нашата национална и расова борба (кой ли не се изреди в тази „националистическа” теливизия да хули Фитлер и националсоциализма разни ИФАНДИИ ,СИРАКОВЦИ И ПР. ИДИОТИ, какви ли не приказки и най-разни примери, един през друг по-нелепи и по-нелепи, обяснявайки ни, кой е Адолф Хитлер и какво е нацизма) Защото такива големи „националисти” от типа на Дочев, Савов и най-вече демократа Лучников, подхвърляйки ни някой лев за реституцията, узакониха комунистическите грабежи след 9.09.1944 г. Обаче комунизмът и демокрацията излизат от една и съща канцелария. Те не са расови учения, а уравновиловъчни, безсрамни измишльотини на низш народ. Според тях расово неравни идивиди задължително трябва да имат достъп до политиката и властта, разпореждайки се със съдбините на читавите българи. Така че, да не ви очудва драги българи защо такива изтъкнати "борци против комунизма" като Златарев, Марков, Чанев, Дочев , Дърводелски и сегашните националисти като Сидеров, Расате, Георгиев, Минчев и цяла останала демократическа шайка, бяха най-големите гъзомийници на комунистите и играят по свирката на евреите......
.........КОЙТО УЧАСТВА В ИЗБОРИ СПОРЕД ЕВРЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА, ДОПУСКА ЩОТО ТЕ ДА МУ СЕ КАЧАТ НА ГЛАВАТА, ОТКЪДЕТО НЕ МОГАТ ДАГИ СВАЛЯТ ПОВТАРЯЙКИ ДО БЕЗУМИЕ, ЧЕ ТАКА Е УСТРОЕН СВЕТА. УЧАСТИЕТО В ИЗБОРИ Е ЕВРЕЙСКА ПОЛИТИКА-ШОУ , използвайки всички да една медии, но има една медия която държи първо място в разпростгранениато на лъжи за Хитлер и националсоциализма, това е телевизия „СКАТ”

Вместо” Скат” да разпространява злонамерени лъжи, позовавайки се на децата на комунистите и на самите комунисти, защото там канят само комунисти, които като онзи глупак Ангелов разпространява разни лъжи за Хитлер няма друга телевизия, която да хули толкова много Адолф Хитлер. Ами спрете се малко бе да ви вземат дяволите. Хуленето и лъжите за Хитлер които разпространявате говори най-малко за неблагодарност (в края на краищата Хитлер ОСВОБОДИ И ОБЕДИНИ ПОРОБЕНИТЕ НИ ЗЕМИ, КАТО ГИ ВЪРНА НА БЪЛГАРИЯ), което си е най-големия порок. ТА ТОЗИ ТЪПАК АНГЕЛОВ НА ДЪЛГО И ШИРОКО РАЗПРАВЯ, С ГЛАС НА КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР, КАК ХИТЛЕР ОГРАБИЛ ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ГЕРМАНЦИТЕ ЖИВЕЕЛ ДОБРЕ КАТО ЗАБРАВЯ ,ЧЕ ИМЕННО Германия бе ограбвана стоина години, че и повече, от еврейската чуждорасова шайка, И особено последните 20 ГОДИНИ НА ГЕРМАНИЯ БЯХА НАЛОЖЕНИ КОНТРИБУЦИИ БЕЗ ДА ИМА ПО-ГОЛЯМА ВИНА ОТ ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ във войната имам предвид Антантата.А ВДНЕШНО ВРЕМЕ ГЕРМАНСКИЯ РАБОТЕЩ БЯЛ ЧОВЕК ИЗПЛАТИ МИЛИАРДИ МАРКИ НА ЕВРЕЙСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗАЩО? Никоя държава не беше ограбвана от еврейската шайка ТАКА КАКТО ГЕРМАНИЯ, НО В ДНЕШНИ ВРЕМЕНА ТОВА СЕ РАЗПРОСТРАНИ ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, А НАЙ-ВЕЧЕ СЕ ОГРАБВА ДНЕС БЪЛГАРИЯ. На тази грабителска шайка днес „Скат” служи. Аз лично одобрявам това, че Фюрера си е възвърнал ограбеното и това трябва да стане, и мисленето на българите националсоциалисти.
====„Зад цялата тази дългогодишна и яростна омраза срещу Хитлер се крие един панически страх, какъвто е страхът на престъпника да не бъде разкрит за злодеянието си, съден и справедливо наказан. В случая наказанието би било не само справедливо, но и сурово, тъй като иде реч за жестоки престъпления и клевети. Демократическите журналисти и лакеи накараха населението да презира Хитлер и националсоциализма и да се страхува от неговото възраждане, тъй като това би довело до “изтребление на невинни хора”. Този страх е фалшиво създаден, той е внушен, не е истински. Всички хора, които открият истината не бива като роби да се страхуват да я казват. Това, което е крепено и създадено върху основа от лъжи е обречено да се срути! Гнусните клевети и демоничния образ на Фюрера са изкуствени! Фюрерът не носи злодеяния и неправда, а ред и справедливост! Ето защо истинските престъпници чувствуват истински страх. Те знаят какво ще се случи, когато истината излезе наяве, Арийството се пробуди и обедини под знамето с пречупения кръст и портрета на Адолф Хитлер. Ще настъпи процесът “Израел”, който няма да се уповава на лъжи и клевети като Нюрнбергския и този за Айхман, а на доказателства за злодеянията, които тези отровители на света причиняват нам. След процеса, ще има присъда, след която дявола ще замлъкне умъртвен веднъж завинаги! В това се крие страхът на г-да демократите от Адолф Хитлер! Има една мъдра народна поговорка - БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ! Затова радвайте се на примитивния си живот, и на лукса си граден на лъжи, и върху измамното очарование на материализма...
АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ЖИВОТТЪТ В РОБСТВО ЖИВОТ. ЩЕ НИ НАРИЧАТ ВСЯКАК ДЕМОКРАТИ, ЕТНИЧЕСКИТОЛЕРАНТНИ, ЕВРОПЕЙЦИ, НО НИЕ НЯМА ДА ИМАМЕ СВОБОДА НЕ СЕ ЛИ ОПРЕМ НА НАШИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ ИДВАЩИ ОТ ДРЕВНОСТТА И НА НАШИЯ МЕЧ.

ВЛАСТТА СЕ ПЕЧЕЛИ САМО С ВЪОРЪЖЕН БУНТ!!

МЛАДИ БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ!!!

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ НАШАТА РАСА"""
Ний Идемъ!
Хайл Хитлер!”.



ПОСЛЕДНИЯТ ПРОРОК

от Иван Митев

..От дълбините на народа, На еднокръвните си братя
Въвъ безнадеждни времена, язвени с гибелни лъжи,
срещу световната прокоба ти върна вярата сърцата
поведе своята борба в Отечество и прадеди.

Като Один и Заратустра Дванадесет години славни
Ти беше бляскава звезда, царува мъдро в труд и бран,
Живя в победния им устрем, но бяха силите неравни
Остави огнена следа срещу еврейска сатанска сган

Със шепа предани другари Връхлитат ни безумства нови
Делеше тежката съдба, но жив си в нашите сърца,
И залъка, със пот изкаран, кръщаваш с огнен Дух и Слово
И съкровената мечта. На Тангра личните деца.

Че можем в този свят обречен
Да вдигнем огнения знак, Хайл Хитлер!!!
Да възродим Завета вечен,
Да пръснем ледения мрак. Иван Митев-/Шегор Расате/



ВЕЧНА СЛАВА МОЙ ФЮРЕР



БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
цитирай
32. анонимен - hi
01.09.2009 03:33
duhayte go,negramotni pederastcheta,nie majete ot malcinstvata se lyubim s jenitevi i pravim sex s maykite vi i gi zadovolyava me,trudim se i pechelim materialni blaga,vie izbivate kompleksi i oskotyavate pederasteeyki,nie sme istinskite bulgari.0889360306,oprovergayte me
цитирай
33. анонимен - тттт
10.02.2010 21:52
жо гкп тс
цитирай
34. kavhanatbolg - duhayte go, negramotni pederas...
26.06.2010 16:02
анонимен написа:
duhayte go,negramotni pederastcheta,nie majete ot malcinstvata se lyubim s jenitevi i pravim sex s maykite vi i gi zadovolyava me,trudim se i pechelim materialni blaga,vie izbivate kompleksi i oskotyavate pederasteeyki,nie sme istinskite bulgari.0889360306,oprovergayte me

Мангото си се хвали ,понеже нищо друго не може. Между малцинствата педерастите са повече също и проститутките нали ги виждаме по телевизията и по магистралите.
цитирай
35. kavhanatbolg - помнете подчовеците!!!
26.06.2010 16:30
Помнете подчовеците ,те по външен вид малко приличат на хора, но всъщност са изтъкани от злоба към расово чиститие въобще към белите хора, злобата на низшите не може да се сравни с нищо. Тя е рарушителна,тя няма морал,няма цивилизованост. Циганите, евреите, турците ,арабите живеят все още в дивост. И това не може да бъде преодоляно.
цитирай
36. kavhanatbolg - За Маймуномехмедовците
26.06.2010 16:33
...Мрачната варварска вълна на семитите,циганите турците негрите/тоест низшите раси/ враждебна, както към себе си, така и към целия свят, с нейната непримирима омраза към всяка йерархия, с прославянето на всичко слабо, неблагородно, лишено от традиция, с нейната злоба към всичко, което е сила, достатъчност, мъдрост и аристокрация, е била една истинска отрова за Древните ни Империи, а също и галванизираща субстанция за всички южноазиатски елементи на разложението, още отпреди проникнали в структурата на Арийския свят ; и тази вълна е била главната причина за упадъка на Европа. Семитизацията на гръко-романския, а впоследствие и на целия нордически свят, станала най-вече за сметка на разпространението на християнството, в действителност е била един бунт на низшите слоеве на онази нечовешка раса а, благодарение на покоряването на която арийско-езическите народи създали някога своята блестяща култура.
цитирай
37. анонимен - backlinks services
18.08.2011 00:41
Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!
цитирай
38. анонимен - вязаные носки купить
18.10.2012 11:26
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://file-extinguisher.com/user/Addedraffinet/>купить футболку в донецке </a> свитера женские фото <a href=http://grouplove.ru/user/baveviequetus/>купить клубную куртку </a> купить одежду в одессе <a href=http://dejavu.ua/>интернет магазин одежда для рыбалки </a> магазины одежды ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Buy now online Kamagra </a> - Oral Jelly 100mg Cheap Kamagra tablets Kamagra Jelly for sale purchase Kamagra Generic without prescription : Online US pharmacy Kamagra next day : <a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Generic viagra Kamagra caverta pillshoprxcom </a> - Kamagra many orgasms lek Kamagra dzialanie pharmacy sale Kamagra from India
цитирай
39. анонимен - интернет магазин дет одежды
19.10.2012 10:05
Привет!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://okey.az/index.php?subaction=userinfo&user=Noulgarldeare>распродажа джинсовой одежды </a> мужские куртки <a href=http://forum.pterodactylus.net/member.php?action=profile&uid=110818>каталог моделей одежды </a> элитные платья <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>подростковые платья </a> мужские аксессуары ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>us Kamagra supplier </a> - Cheap Kamagra with c.o.d. : get Kamagra in Toronto : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Kamagra over the counter sales </a> - viagra UK Kamagra
цитирай
40. анонимен - восточные платья
19.10.2012 19:07
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://hozeaika.ru/user/clindineappep/>интернет магазин классно одежды </a> чулки <a href=http://predpriyatie1.ru/user/sistentaild/>интернет магазин классической женской одежды </a> прада сумки купить <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>интернет магазин одежды в нальчике </a> мужские аксессуары ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Fed Ex delivery UK </a> - Generic Kamagra in the united states : Buy Cheap Generic Kamagra Fedex : <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly gel </a> - Kamagra Oral Jelly review england
цитирай
41. анонимен - пуховики женские распродажа
20.10.2012 23:05
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://tirasnet.net/index.php?subaction=userinfo&user=EngisaToisa>купить свитер детский </a> приталенные мужские рубашки <a href=http://www.v-teme.info/index.php?subaction=userinfo&user=exavaalkali>женская обувь интернет магазин </a> купить одежду в днепропетровске <a href=http://selenagomezluck.ru/user/snisursergY/>дом модной одежды </a> платья интернет магазин ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Cheap Generic Kamagra Oral Jelly cialis </a> - Kamagra Oral Jelly australia sale : Kamagra Oral Jelly 100mg Online Generic levitra : <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra over the counter sales </a> - super Kamagra tablets sildenafil citrate
цитирай
42. анонимен - яркие платья
22.10.2012 11:03
Привет Всем!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://film-word.ru/user/aspevashiedia/>схемы платьев крючком бесплатно </a> тигровые платья <a href=http://game2samsung.ru/user/LerpildNill/>интернет магазин одежды в новосибирске </a> платье букет <a href=http://www.colodecspas.ru/user/acaxiaRat/>купить кожаные брюки </a> мужские пальто ... Успехов Вам!
-====-
<a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>cheao Kamagra </a> - Kamagra Oral Jelly orange pineapple Kamagra tablets 200mg online Kamagra online stores :.new zealand Kamagra supplier .:<a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>what do Kamagra tablets look like </a> - Online Order for Kamagra without prescription
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kavhanat
Категория: Технологии
Прочетен: 42316
Постинги: 1
Коментари: 42
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031